19 March 2016

452. Colors by Llarowe x Nailland x LakkomLakkom - Berry Gem


As a nail polish blogger, I always check the new collections, make lists of my favourites and what I want to own. Normally, I do not order everything immediately because I want to read about them first. On the other hand, sometimes webshops come out with collaboration shades and I can fall in love instantly. Then I want them as soon as possible. Today, I’m going to show you a Nailland x Colors by Llarowe x Lakkomlakkom shade which stole my heart. (They have one more, I will write about that later.) Ladies and Gentleman, this is Berry Gem.

Mint körömlakkos bloggerina, folyamatosa csekkolom a legújabb kollekciókat, közösen kollaborált árnyalatokat, stb, és persze készítem a kicsi kis listámat (már ha azt lehet kicsinek nevezni). Legtöbbször egyébként hosszas mérlegelés és utánajárás után szoktam egyben vásárolni több terméket. De aztán néha előjönnek a webshopok olyan árnylatokkal, amelyeket azonnal magaménak akarok tudni. Ilyen volt az is, amikor megláttam, hogy LakkomLakkom Edina, a Colors by Llarowe és a Nailland együtt létrehoztak két csodás árnyalatot. Na, akkor azonnal nekiestem a rendelésnek. Högyeim és uraim! Íme a Berry Gem. 








So as you can see, this is a cold magenta/orchid colour with linear holo and so much copper flakes. If you don’t use to the effect-overload, it can be too much for you, but no! It is working. It is just sooo beautiful. I’m staring at my nails all the time, when I wear Berry Gem. It has a very strong holographic effect when it gets some light (you don’t need too much :D) and it is also not boring in the shadow. Then you can see the small copper flakes.

Szóval, ahogyan látjátok, ez egy hidegebb árnyalatú magenta/orchídea lila tökéletes lineáril holóval és sok sok bronz pehellyel. Ha nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy egyszerre minden ott legyen a körmödön, akkor valószínűleg ez sok számodra, de mégsem! Egyszerűen működik éééés hihetetlen csodálatos. *_* Folyamatosan csak bámulom a körmeimet, amikor ezt a lakkot viselem. Amint napfény éri a holografikus effekt jön, és BUMM, kirobbantja a szemgolyóid a helyéről. Elég csak egy ici-pici fény. Azonban, ha árnyékban nézel rá, akkor sem kell unatkoznod, ugyanis akkor a bronz pelyhek lépnek előtérbe. 





I had only one little problem. Sometimes, the flakes stuck together and then it makes the applying a little bit complicated. It is not that bad, but it can be a problem. Besides that, you can apply it easily. I used two coats for the full coverage and like that I got a really nice depth. If you like these kinds of shades, you definitely need this one too.

Egyetlen egy problémám volt csak. Néha, amikor felkentem a lakkot, akkor a bronz pelyhecskék összetapadtak, és így kicsit nehezebb volt elrendezni őket. Nem volt olyan rossz, de lehet valakinek ez nem annyira okés. Emellett azonban még könnyen kezelhető, ez nem folyamatosan fennálló akadály. Két réteg bőven elég, és ezzel szép mélységet is kap. Ha szereted az ilyen árnyalatokat, akkor ez pontosan neked való!



I can only repeat myself, I love it very much. Even when I’m typing I stop a little bit and watch my nails. This is a Nailland exclusive shade, so you can buy it only there. HERE is the link for you. 

Csak ismételni tudom magamat, egyszerűen imádom ezt az árnyalatot. Miközben pötyögök, közben is meg kell állnom többször, hogy bámuljam a körmeimet. Mint említettem, ez egy Nailland kollaborációs árnyalat, tehát csak ott tudjátok megvenni/rendelni. ITT van hozzá a link. :)




Maria



Facebook   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   



5 comments:

  1. Lassan egy hónapja megvan ez a lakk, de nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e vagy egyszerűen csak meh... :D Valóban gyönyörű felkenve, de olyan vegyesek az érzéseim, pedig tényleg könnyű kezelni, nálam még a pelyhekkel sincs gond, szóval nem értem, mi lehet a gond.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lehetseges, hogy akkor ez nem a te szined vagy szinkombinaciod. :( Amugy egy ideig en sem kentem fel, inkabb a feketet, de aztan amint a kormeimen lattam beleszerettem. 😍

      Delete
  2. Annyira örülök, hogy tetszik!!!! *_**_**_* Köszönöm az őszinte véleményt! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihetetlen jol sikerul! Csak ugy, mint a parja. ;)

      Delete
  3. it's Great ! Thanks this post, I share everyone Trends Nail industry 2016 , Hope helpful those who are interested to Nail industry in US , http://nailcenter.us/the-top-2016-nail-color-trends-to-try-right-now/

    ReplyDelete