22 July 2014

381. China Glaze - Bottoms Up

Tél végén, tavasszal igazán feltankoltam olyan körömlakkokkal, amelyeket majd nyáron használhatok. Van is olyan darab (mint például a mai), amit már többször is elővettem, de még egyszer sem fotóztam le. Nem is értem miért, mert annyira megszerettem, hogy ennyiszer előveszem. 

China Glaze - Bottoms Up


Ez az a márka, ami mindig tud számomra új és csodálatos színnel meglepni. Jöhet az akármelyik kollekcióból, akár évekkel ezelőttről. A Bottoms Up a tavalyi nyári Sunsational kiadásból származik. A színe abban a pillanatban megfogott, amint megláttam. Hideg tónusú krémes neon lakk. A használhatóságáról már biztosan bennetek is kialakult egy kép. Most leírom az én véleményemet is. 



A színe! Te jó ég! Annyira tetszik, hogy csak na! Már tavasszal is simán használtam, mert annyira nem bírtam magammal. Ez az az igazi Barbie babás Bubble Gum rózsaszín. A hideg tónusával pedig felfrissülést okoz minden egyes pillanatban, amikor ránézek. Nagyon nehéz volt fotózni, mert a fényképezőgépet egy kicsit megbolondította az élénkségével. Most végre van egy kis színem, de akár a hófehérkéknél is okozhat egy kis érzéki csalódást. 



Az áradozás után jöjjön a minőség. Már szerintem nyugodtan állíthatom, hogy a szokásos CG krémes neon minőség. Igaz, vannak jobb darabok is, de ez nem azok közé tartozik. Nem is olyan borzalmas, de hát na. Három réteg kellett belőle, mivel a második még egy kicsit foltos volt. A száradása viszont gyors, így nem igazán zavart, hogy még egyszer át kellett festenem. A finise félmatt, de fedőlakkal csodás csillogást érhetünk el. A lakk állaga egyébként közepesen jó. Nem folyik mindenhova, de azért ügyelnünk kell arra, hogyan kenjük fel. 


Összességében a színe csodálatos, viszont a minősége hagy maga után kívánnivalót. Mondjuk ezek ellenére is nagyon megkedveltem, még ha kompromisszumokat is kell kötnöm vele. 



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




8 comments:

  1. Nagyon szép rózsaszín! Igazi csajos szín :)

    ReplyDelete
  2. Gyönyörű színe van!

    ReplyDelete
  3. Hihetetlenül gyönyörű szín*-*♥ xx
    Bianka

    ReplyDelete
  4. jujj tényleg olyan színe van :D és körmökön sokkal szebb mint üvegben :) szerintem olyan gyönyörű a szín,hogy ki lehet bírni azt a szenvedést a felkenésnél :P

    http://misssziszi.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  5. Nagyon szép színe van :)

    ReplyDelete