31 August 2014

390. Nail Club – Blue Nails

Eltelt újabb két hét (ami valljuk be nem volt túl termékeny a blog életében, de hát van, hogy felhalmozódnak a dolgok, alkotói válság, vagy épp inkább előtérbe helyezem az offline életemet) és újra itt vagyunk a Nail Club csapatával! Mára is egy igazán kreatív témával érkeztünk Edinával együtt. Vágjunk is bele!

Here we are again (and it’s true, I was a little bit lazy to write in these two weeks, but I need to live my offline life too, and I had a little ’creative crisis’) with Nail Club! Today, we have a really interesting theme, and we invited Edina (Lakkomlakkom). Let’s start!

Nail Club – Blue Nails


Aki olvassa Edina blogját, meg sem lepődik, hogy miért pont ehhez a témához hívtuk meg, aki pedig nem tudja, azoknak tájékoztatás, hogy ez az ő kedvenc színe, amit nem is rest hangoztatni. Egyébként megértem, ugyanis én is nagyon szeretem. Merem állítani, hogy van legalább annyi kék árnyalatú lakkom, mint piros. Az ötletelésnél most nem is volt gondom, ugyanis egyből kettő nail art is eszembe jutott. Végül maradtam az egyszerű, de nagyszerű vonalon.

Who reads Edina’s blog, they know the reason of inviting. It’s very simple, if you don’t know. This is her favourite colour and I understand. I also really love it. I can say I have as many shades of blue nail polishes as red. When I was thinking on my nail art, it wasn’t hard. I had two nail art ideas, but I chose the simple, but great one.
Ha van pár homoklakkotok, amivel remek átmenetes hatást tudok elérni, plusz ahhoz egy alapszínetek, akkor már készen is álltok arra, hogy elkészítsétek ti is ezt a manikűrt. Szükségetek van ugyan még díszítőszalagra is, de onnan már csak a türelmetek szabhat határt. Két réteg alapszín megszáradása után tegyétek fel a csíkokat, majd egy ecset segítségével töltsétek ki a részeket. Távolítsátok el a díszítőcsíkokat, és már készen is vagytok. :)
A manikűrünk ennek ellenére is kitűnő, és bármilyen színnel remekül működik. Én csak bíztatni tudlak benneteket, hogy használjátok ezt a technikát, annyira jól mutat. Nekem amúgy is nagy kedvencem, pláne, ha keverjük egy kis ombreval. ;)

If you have some nail polish with sand finish in one colour, but other shades, you can start it immediately. Ok, you need some nail art stripes, a pair of scissors and a brush also. After two coats of base shades, use the stripes and fill in the gaps with the sand polishes with the brush. Remove the stipes and you are ready!
I think this manicure is very nice, and not too hard, and of course you can do it with any colours. I like this technic (especially with gradient), I hope you also.

Hogy tetszik a mai alkotás?
What do you think about this nail art?


Nézzétek meg a többiek munkáit is:
Check out the girls’ manicures too:


Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram    |   Tumblr

10 comments:

 1. Nagyon szép lett, ötletes! Nekem is kedvencem a kék manikűr, főleg ilyen gyönyörű színekkel!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm! :) Ó, igen, bár az a gond, hogy minden színben finisben találok szépet. =/ :D

   Delete
 2. nekem is a kék a kedvenc színem , főleg körmökön, és nagyon ötletes lett a manikűr :) egyszer én is mindnképp megpróbálom :)

  http://misssziszi.blogspot.hu/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi, örülök, hogy neked is tetszik! :) Mindenképpen küldd el, ha elkészült! :)

   Delete