29 October 2015

404. KIKO Power Pro Nail Lacquer - 51





Since I moved to Italy my KIKO collection is growing. Quickly. And not only my nail polish collection. I check their stores every week. They have very good quality for cheap prices. We cannot wish more. If you ever had an experience with this brand you know what I mean if I say: quality. I already used a lot of different products from them and I don't have any complaints.
Today, I brought a wonderful teal cream shade from the new autumn collection of the Power Pro Lacquers. This is their new formula which promises 7-days-good-look (you can only find cream finish, I hope they will do others too). I didn't check that because I cannot wear one nail polish that long. This is the 51st shade.

Mióta Olaszországba költöztem, a KIKO kollekcióm (nem csak körömlakkokban) rohamosan nő. Nem telik el úgy hét, hogy legalább be ne kukkantsak az üzletükbe. Hihetetlen minőség pár euróért. Kell ennél több? Akinek van tapasztalata a márkával, az érti miről beszélek, ha a minőség szót hozom fel. Ugyanis hihetetlen ezen a téren a KIKO. Mindegyik termékükkel elégedett vagyok, amelyek eddig a kezeim közé kerültek.
Mára egy csodás teal árnyalatú körömlakkot hoztam el nektek, amely az egyik új vonalukból való. Idén nyáron tört be a boltokba a Power Pro irány, ami hét napon át tartó szépséget ígér. Erről nem tudok nyilatkozni, de csodás krém lakkokra bukkanhatunk (ugyanis még csak ebben a finish-ben érhető el). Nézzük az 51-es árnyalatot.




11 ml
2 coats
creamy

It is a perfect cream nail polish those who loves teal shades. It has a very good, almost perfect brush (it could be too wide) and you can apply the colour very easily. It is a dream for me. I didn't really need to clean my nails in the end. It is not a thick polish so maybe it could be too thin for someone. 
But this colour! Look at it! I love it in this season. I saw it lots of times and one day I couldn't say no anymore. I needed it. It is not a common thing in this nail polish business anymore if it is 'only' a nail polish with cream finish. 

Aki szereti a teal-t annak tuti befutó lehet ez az árnyalat, legalábbis ha ilyen finish-ben keresitek. Tökéletes ecsetének köszönhetően a felvitele egyszerűen egy álom. Nem is nagyon kellett a végén korrigálnom. Az állagáról is csak jókat tudok mondani, bár lehet valakinek egy kicsit folyós. 
De ez a szín! Én teljesen odavagyok ebben a szezonban. Többször is elmentem már mellette, de egyik nap már nem bírtam ellenállni a kísértésnek. Egyszerűen KELLETT. Pedig ritkán van így már az ember lánya a krém lakkokkal ennyi csoda mellett, amit ma láthatunk. 


Do I recommend it? Of course! If you are around a KIKO store you should check it out. You can find it on every corner in Rome. I think the biggest one (not sure) is on Cola di Rienzo (next to the MAC cosmetics). 

Hogy ajánlom-e? Mindenképpen! Aki csak KIKO közelében jár, az térjen be, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen széles és remek a választék. Rómában körülbelül minden sarkon belefuthattok egybe. Amit eddig láttam legnagyobb üzlet, az a Cola di Rienzo vásárló utcában van. 






Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   



6 comments:

  1. Nekem ez őszi, novemberi esős szín, remekül mutat a körmeiden! A sötét lakkok hihetetlenül elegánsak tudnak lenni önmagukban is!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, teljesen illik ehhez az évszakhoz.

      Delete
  2. Nagyon gyönyörű színe van! :)

    ReplyDelete
  3. Szia nővérkém! <3

    Vár egy díj a blogomon. :* <3

    http://lifeisstrangeyuuki.blogspot.hu/2015/10/1-dij-dorothy-blog-award.html

    ReplyDelete