25 October 2015

402. NAIL inspiration! #1 - Halloween exclusive

I'm obsessed with Pinterest! I check it eeevery day and collect my favourite pins. Therefore, I decided I'm going to do inspiration posts on every Sunday. The conception is so easy. I have the same groups all the time and put a manicure in it. We are before Halloween so this is my theme in this Sunday. Here are my favourites!

Teljesen rá vagyok kattanva a Pinterestre, így nem telik el úgy nap, hogy ne nézzem végig a legújabb pin-eket. Ebből kifolyólag felötlött bennem is, hogy lenne egy inspirációs sorozat, amellyel minden vasárnap jelentkeznék nektek. A koncepció nagyon egyszerű lesz. Vannak csoportok, és ahhoz tartoznak manikűrök. Most épp úgy alakult, hogy Halloween előtt állunk, így e köré fog épülni az egész. Lássuk is melyek a kedvencek!

Easy one


You only need a white and red nail polishes and a straw. When you have those ones, let's play! But after that you need patience to clean it or if you are one of the brave ones, you can leave the red nail polish there for the party. / Elég egy fehér alap, egy szívószál és piros körömlakk, és már mehet is a móka. Csak aztán győzzük letakarítani a bőrünk. Bevállalósabban fent is hagyhatják.;)


Bling Bling!


Here the nails are not that shiny. Not like the make-up! OMG, I just simply love it. I couldn't leave it out. / Itt tulajdonképpen a körmök annyira nem is csillognak, na de ez a smink! Nem mehettem el mellette szó nélkül, nézzétek el nekem.

Say yes to the nails


I've not heard about a halloween wedding before (I know somebody does it), but who knows. If this was your dream here is the Ice Queen manicure. / Nem igazán hallottam még halloween-i esküvőről, de ki tudja. Lehet valakinek ez minden vágya. Akkor már miért ne lehetne maga a jégkirálynő?! 

Great idea


At halloween time I like when somebody uses the whole fingers/hands as part of the manicure. This is a simple but nice example. / Ebben az időszakban egyszerűen oda vagyok érte, ha egy lakkozás nem csak a körmökre korlátozódik. Íme egy egyszerű, de nagyszerű példa erre.

Love this season on my nails


Halloween is not halloween without pumpkins. This is one of the biggest symbols of it. / Halloween nem is lenne Halloween számomra tök nélkül. Ez a legnagyobb szimbóluma a szellem mellett úgyhogy elengedhetetlen ebből a bejegyzésből is.

Matte me, PLS


Wounds, gashes, blood, etc. Also part of Halloween. I like this one from Pshiiit! / Sebek, vér, miegymás! A kivitelezés teljesen profi, bár Pshiiit alkotásairól nem is jutna eszünkbe más.

Nude


Kids! Take care of your nails, it is important. Really. / Gyerekek! A körömápolás fontos, méghozzá nagyon is!

Extreme 


I have a big fear of needles. So this manicure is more than extreme for me. I could scream right away. / A tűktől való félelmem valószínűleg közrejátszott, amikor ezt választottam az extrém kategóriába.

Tutorial


Something cute!. :) / Csak hogy legyen valami cuki is... :)

Colour of the week


I didn't need to think about which one I will choose. No question why. / Ezen még csak nem is kellett gondolkoznom, egyből ez a körömlakk jutott eszembe. Vajon miért...? Vajon...
Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   
2 comments:

  1. Huh, némelyik egész sokkoló. Nekem a PP lakk tetszik, az jó minden alkalomra, meg tökös és cicás :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hát igen, de a halloween már csak ilyen. ;) Nekem is az egyik kedvencem ez a PP lakk. :)

      Delete