7 March 2013

71. BYS Matte - 232 Matte Fuchsia

Még februárban írtam nektek arról, hogy a TeSminked webáruház jóvoltából tesztelhetek 3 darab BYS körömlakkot. Igyekeztem három olyan színt választani, amelyek a közeledő (remélhetőleg már kezdődő) évszakhoz tökéletesen kapcsolódik, a tavaszhoz.


A középső körömlakkot, a Pink in a blink színt már teszteltem, amelyről olvashattok a linkre kattintva. A mai napnak az áldozata a matt körömlakk lesz.

BYS - Matte Fuchsia


Az üveg, amelynek a tárolásával nincsen semmi probléma, a forma miatt, 14 ml körömlakkot tartalmaz. Az ecsettel pedig nagyon jól lehet bánni, habár kerek és vékony. Mint látjátok, a kupakon van egy kis matrica, ami jelzi, hogy egy matt körömlakkal van dolgunk. 



Ez a szín egyszerűen tökéletes. Gyönyörű bogyós színe van. Kicsit pinkes, kicsit lilás. A matt hatás teljesen érvényesül. A körömlakk nagyon gyorsan szárad meg, és két rétegben tökéletesen fed. 



Én nagyon megkedveltem ezt a körömlakkot, azt hiszem sokat fogom még használni. Ha pedig arra vágyunk, hogy fényes felülete legyen, akkor elég egy fedőlakk.
A webáruházhoz még szeretnék pár infót írni. A szállítás nagyon gyors, ügyelnek rá, hogy biztonságban érjenek ide a termékek, és e mellé még a szállítás is extra olcsó, mindösszesen 295 Ft. 
A körömlakkok ára: 690 Ft


Nektek hogy tetszik ez a körömlakk? Mi a véleményetek a matt lakkokról? Esetleg van már ettől a márkától valamilyen terméketek?




Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:


5 comments:

  1. aaaa nagyon széép. *-*
    személy szerint nagyon megszerettem a BYS lakkokat. és nálunk még olcsóbban is beszerezhető. :)

    ReplyDelete
  2. Egész tetszetős, még nincsen BYS körömlakkom sajna

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép színe van, még nincs BYS lakkom, de szeretnék :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Megéri rendelni/venni! :) Nem drágák, és jók is. (bár van néhány, ami alá kell egy fehér alap, de az a világos színeknél jellemző).

      Delete