31 March 2013

93. Nail Club - Rózsaszín

Egy-két hete nézegettem a blog e-mailjeit, törölgettem a kommentről szólókat, lomtalanítottam, amikor észrevettem egy üzenetet, ami eléggé felkeltette az érdeklődésemet. A Nail Club-os lányok megkerestek, és felajánlottak egy helyet a csapatukban. Nem gondolkoztam a lehetőségen, azonnal elfogadtam! :) Ezúton is nagyon köszönöm ezt az ajánlatot, nagyon remélem mindenki meg lesz elégedve a munkáimmal. :)

Aki még nem hallott róla:
A Nail Club egy olyan kis csapat, akik két hetente egy-egy témával előállnak, és manikűröket készítenek. Nem vagyunk röghöz kötve, így szabadon szárnyalhat a fantáziánk! :) Minden alkalommal vannak vendégek is.

Az első téma, amin részt veszek:
Rózsaszín


Fejtörést okozott a téma, mivel nem akartam túl átlagosat készíteni, de a csicsás irányt is kerülöm. Több ötlet is lett a fejemben, de a gyakorlatban egy sikerült tökéletesre, amit most be is mutatok:


Ez lett a végeredmény. Én teljesen meg vagyok elégedve ezzel! Hatalmas inspiráció volt egy külföldi blogger manikűrje, ami nagyon megtetszett, így ezért bevállaltam én is, csak kicsit más színekkel. 



Alap lakknak egy világos rózsaszínt választottam, majd szalagokkal kiraktam a mintát. Ezután ráfestettem egy sötétebb árnyalatot, és leszedtem a szalagokat. Akármilyen színnel nagyon jól tud mutatni ez a technika, így bátran tudom ajánlani mindenkinek! 

A körmeimet egyenként is befotóztam, hogy közelebbről is látszódjanak a minták. Nekem a legjobban a középső ujjam tetszik.


A körömlakkok, amelyeket felhasználtam:
- OPI - If You Moust You Moust
- Astor Fruity Scent - 086

Nektek mi a véleményetek erről a maniról? :)


Follow on Bloglovin

A többiek munkái:


Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:

8 comments:

  1. Sammy manikűrjei nagyon ütősek mindig, marha ügyesen bánik a díszítő csíkkal, van türelme, az tuti, bár megnézném olykor a bal kezét is, hogy arra is felküszködte-e a csíkokat. :D
    Nagyon szép lett. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen! :D Miközben ezt készítettem, átéreztem a helyzetet. :D

      Delete
    2. De kár, hogy itt incs LIKE gomb, különben most mindketten kapnátok egyet-egyet erre a két megjegyzésre.^^
      Amúgy szerintem is jó lett! :D
      Sammy alkotásai pedig nálam is toplistásak.^^

      Delete
  2. Nagyon szép, tök jó együtt ez a két szín, nem is gondoltam volna :)

    ReplyDelete