18 April 2013

108. Sally Hansen - 540 Frutti Petutie

Na jó.... Nem bírok tovább várni, muszáj nektek ezt a körömlakkot is bemutatnom. :) Még pár hete írtam facebook-on, hogy a DM-ben megtalálható a Sally Hansen márka. Aznap adtam le a szakdolgozatomat, így gondoltam (ha már kuponom is van), miért ne vehetném meg? Sokáig nézelődtem, hogy mégis melyik színt válasszam ki, végül nem bírtam magammal, és egy brutális árnyalatot tettem a kosárba. Egy apró pillanatig sem bántam meg.

Sally Hansen - 540 Frutti Petutie


Sok helyen olvastam azóta erről a márkáról (mióta megvettem), kapott hideget meleget. Én mindenféle behatás nélkül fogom leírni a véleményemet. 
Először is. :) Az üveg tök jó, felülről is látjuk a színeket, így tárolás szempontjából ideális. 14,7 ml körömlakkot tartalmaz, ami valljuk be jó sok. Amúgy jó nehéz a kicsike. A kupakja kézre áll, ráadásul a kis gumi segít abban, hogy biztosan tartsuk a kezünkben. 
Az ecset... Háááát. Nekem inkább ezzel volt gondom. Elég széles, lapos, ez eddig rendben van. Szerintem lekerekített formát akartak kihozni belőle, azonban egy kicsit félrenyírhatta a gép. Ez nem különösebben okoz problémát, csak jobban oda kell figyelni a felvitelnél (egy hajszálnyit...), de szerintem megbocsájtható. 
A lakk színe üvegben egy nagyon erőteljes pink, aminek egy kis korall árnyalata van. Semmi csillám. 

Nézzük felkenve:


Ahogy nézem a képet, vagy az én kezem extra pici, vagy baromi nagy ez az üveg. :D


Hát nem csodálatos? *-* Én teljesen beleszerettem. Az üvegcsében is nagyon kedveltem, de felvitel után még jobban! A képek nem igazán adják át, hogy mennyire erőteljes, és szép. Itt egy kicsit narancssárgásabb, mint élőben. 
A körmeimen két rétegben vittem fel, egy kicsit átsejlik a körömvég, de nem volt időm harmadik rétegre. Nézzétek el nekem. Engem zavarni szokott, ha átlátszik, de ebben az esetben egyáltalán nem vészes, így nem bíbelődtem vele. A lakk állaga amúgy jó. Nem tökéletes, de jó, nem híg, nem sűrű. :D Normálisan fel tudtam vinni. 



Miután megszárad, nagyon csillogós marad. Egyébként ennek az ideje nagyon gyors, nem kellett órákig egy helyben ülnöm. Jelenleg a képeken frissen van festve a körmöm, viszont már teszteltem nektek tartósság szempontjából, és nagyon jó! 4 napig volt a körmeimen, és semmi baja nem volt. Egy nagyon picikét halványan elkezdett a körömvégeknél kopni, de azt is diszkréten, egyenletesen. :D

Ennyivel azonban nem elégedtem meg, fel akartam még jobban dobni ezt a már önmagában is erőteljes színt egy kis csillámmal. A Glamour napok alkalmával szert tettem egy csodálatos OPI körömlakkra, méghozzá a Polka.com-ra.



Ez a fedőlakk maga az álom! Két rétegben használtam, és látjátok milyen mennyiség kerül a körmökre. Tökéééletes. Azóta már több körmömre is felvittem, nem bírtam ki. :D A színtelen lakk egyébként tele van nagy hatszögletű kék-lila-pink, és kicsi lila csillámokkal.

Összességében én elégedett vagyok mind a kettő körömlakkal. Igazán nagy problémám egyikkel sincsen. Az OPI-ba bele sem lehetne kötni. :D Tavaszra/nyárra hihetetlen jól mutatnak! :)

Mi a véleményetek erről a színről/márkáról?

Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:


12 comments:

  1. Nem tudom behatárolni a színét, de szép :D

    ReplyDelete
  2. én is pont ezt vettem meg :D és pont ez van a körmömön :D képek tényleg nem adják vissza azt a színt amit látsz, főleg fényviszonyok miatt, nekem mindig más. de gyönyörű imádom én is :)

    ReplyDelete
  3. Mea: Én sem igazán, de ez amolyan meleg tónusú erőteljes pink. :D

    Névtelen: Nem adják át a színt, az tuti... Készíthettem róla ezer képet, mindenféle fénynél, semmi... :DD

    ReplyDelete
  4. Én szerencsés voltam és kaptam két lakkot, amiktől rohadtul féltem azután amiket a többiek írtak róla, de el kell mondjam, nekem az ég világon SEMMI bajom nincs velük. Még az ecsettel sem. Egyik lakkommal sem tudtam ennyire könnyen dolgozni. A szín meseszép (mármint a Tiéd) és annyira jó h ilyen fényes marad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem sincsen bajom... :D OPI lakkoknál is előfordul, hogy 2-nél több réteg kell, vagy kicsit félresikerült az ecset. Szeretem, hogy ennyire fényes, és tényleg nem nehéz használni, ráadásul rengeteg mennyiséget kapunk egy üvegben.

      Delete
  5. Nagyon szép színe van! Egyre jobban kezd érdekelni ez a márka! :)

    ReplyDelete
  6. Azta, de jó színe van, tavaly kerestem hasonlót, de nem találtam, hátha idén.. bár én olcsóbb árban gondolkozom :$

    ReplyDelete
  7. xstrawberrykissx: Én ajánlani tudom. :)

    CRaPTRaSH: Én sem teljes áron jutottam hozzá, dm-es kuponnal vettem, valamelyik füzetben volt egy olyan, amit bármire lehetett használni. 25 vagy 50% volt, nem emlékszem. :D

    ReplyDelete
  8. szerelmes lettem ebbe a színbe. *-*

    ReplyDelete
  9. én is egyre inkább gondolkodom egy Sally Hansen lakk beszerzésében, gyönyörű ez a szín:))
    a Polka.com is jól mutat rajta, feldobja:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem megéri. Főleg most, hogy a DM honlapjáról le lehet tölteni akárkinek egy 25%-os kupont, amit erre is fellehet használni. :)

      Delete
  10. Nagyon szép, ráadásul a polka.com nagyon feldobja :)

    ReplyDelete