19 April 2013

109. Márkabemutató 5. - Orly

Eltelt egy hónap a legutóbbi márkabemutatós bejegyzés óta, így idejét éreztem már a következőnek. Ez egy kicsit rendhagyó írás lesz, ugyanis eddig gyűjtögetések, olvasgatások után írtam a posztomat, viszont a Perfect Nails jóvoltából kaptam egy kis katalógust. Ebben tökéletesen, röviden és tömören minden le van írva a következő márkáról, így azt írom le nektek. A mai márkánk pedig nem más, mint az 


Nézzük, mit is ír a katalógus:

"Több mint 33 éve a természetes köröm, a kéz- és lábápolásban. Tudás, minőség, és fejlesztés. Azóta is vezető körömlakkgyártó cégként a színeknek és a divatnak meghatározója, a forradalmi szépségipari fejlesztések szabadalmaztatója.

Speciális gumikupak
"Gripper Cap" - világszabadalommal védett gumikupak. 2002-es év díjnyertese, a mindig nyitható lakkos üveg, ami soha nem szárad be (szerk.: hát nem fantasztikus? Ráadásul tökéletesen kézre áll, és ha valaki annyira izgul, hogy lakkozás közben is izzad a keze, még véletlenül sem csúszik meg munka közben. :)). 

Orly - Eredeti francia manikűr
Orly tulajdonosának, Jeff Pink nevéhez fűződik a "Francia manikűr" megalkotása is (szerk.: Ezúton puszilom ;) Millió nő körmét tette szebbé!). A nevet onnan kapta, hogy először Párizsban, egy divatbemutatón jelentek meg a modellek ezzel a természetes hatást nyújtó körömviselettel. Azonnal nagy sikert aratott és így elnevezték "French manicure, azaz Francia manikűrnek".
Mára már a "Francia manikűr" világszerte a legnépszerűbb körömstílus. Klasszikus. letisztult és elegáns, mint a tökéletes köröm.

Orly körölakkok
  • DPD, formaaldehid és toluen mentes.
  • Több, mint 150 szín és árnyalat. Minden évszakban újabb és újabb divatszínek.
  • Kizárólag ORLY lakkok és ápolók kaphatók a "Gripper Cap" gumikupakkal.
  • Speciális ergonomikus kialakítása miatt jól kezelhető üvegek.
  • Tartósabb és csillogóbb, mert valódi kagylóőrleményt tartalmaz."
Amit még érdemes róla tudni. A körömlakkok normál kiszerelése 18 ml. Tehát rengeteg mennyiség, otthoni felhasználásra (ha valóban nem szárad be), akkor egy életen át elég a különlegesebb színekből. Amit gyakrabban használunk abból meg azért jó, mert tényleg minőséget kapunk a pénzünkért. Az üzletekben kb 2000 Ft-ért a miénk is lehet. 

Ezen felül van mini kiszerelése is, ami majdnem egy Essence mennyiség, ezek 5,3 ml-esek. 

Minden évben több kollekcióval is előrukkolnak, amelyek nekem egytől egyig nagyon tetszenek! 
Csak néhány ezek közül (az idei tavaszi az első, már kapható az üzletekben):




Ami még nagyon szimpatikus a márkában, hogy árulnak olyan körömlakkokat is, amelyek bevételét a mellrákkal élőket támogatják. A kollekció nem is lehet más színű, mint rózsaszín, és az extra csajos hatás érdekében tömve vannak csillámokkal:




A sima körömlakkok mellett megtalálhatjuk a díszítőket is, amelyekkel csodaszép mintákat festhetünk körmeinkre. Ezek mennyisége 9 ml.



A körömlakkok mellett számos olyan termék is megtalálható, amelyek a szép körmökért és végeredményekért vannak. Ezek nem csak körömlakkok, ápolók, hanem olyan termékek, mint például krémek, radírok, eszközök, stb. Csak a termékek listáját írom le, ha nem gond nem csatolok mindegyikhez képet. :D


Orly alapozó lakkok:
- Primertime: körömelőkészítő primer
- Ridgefiller: Barázda kitöltő
- Bonder: gumis alapozó felválás ellen
Top 2 bottom: alap- és fedőlakk egyben

Orly fedőfények:
- Polishield: 3 az 1-ben fedőlakk 
- Sunscreen for nails: UV szűrős napernyő
- Magnifique: optikai fehérítő fény
- Glosser: csillogó magasfény
- Won't chip: körömlakk védőpajzs
- Matte top coat: mattosító lakk
- Nails for males: matt férfi körömápoló

Orly lakkszárítók:
- In a snap: UV szűrős lakkszárító fény
- Flash Dry Drops: cseppentős lakkszárító
- Sec 'n dry: gyors mélyszárító
- Spritz Dry: lakkszárító spray

Orly körömerősítők:
- Nail defense: a műkörömtől elgyengült körömre
- Tough cookie: egzotikus körömnövesztő
- Nailtrition: lemezes felválás ellen
- Nail armor: folyékony selyem
- Calcium Shield: kálciumos körömerősítő

Amennyiben bármelyikről többet szeretnétek tudni, írjátok meg hozzászólásban, és részletesen leírom miről is van szó!


Én teljesen belehabarodtam ebbe a márkába. Sokszor előveszem a katalógust is, és olvasgatom, nézegetem, nagyon hasznos tippek vannak benne. Magyarországon egyébként a Perfect Nails forgalmazza, aminek a linkjét a bejegyzés elején megtalálhattok. A honlapon azt is meg tudjátok nézni, hol vannak üzletek. DE! jön egy tényleg nagy de. VIDÉKIEK figyelem! Annyira tökéletesen van kiépítve ez a dolog, (ami a mai napi posztra is ösztönzött, le kell nektek írnom) hogy vannak területi képviselők. A listát is megtaláljátok a honlapon. Szállítási költség nélkül kiviszik nektek a kívánt lakkokat. Én ma találkoztam az egyik képviselővel, ő péntekenként jár a környéken. Említettem is neki, hogy nem a legszerencsésebb ez a lehetőség. :D Legalábbis nem pénztárcakímélő ez a kényelem. :D
Az én drágaságaim (eddigiek...:D):


Nektek mi a véleményetek erről a márkáról?


Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:


3 comments:

  1. Orly az egyik kedvenc márkám.
    Nagyon de nagyon szép szinekben kapható,és tartós!!!! Imádom!!!!

    ReplyDelete
  2. A legjobb körömlakk, amivel ezidáig találkoztam! Egyszerűen imádom! Egyik kolléganőmnek tíz napig bírta, csak a vége kopott picit! Csodalakk :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tényleg kitűnő lakkok! Igaz, én 10 napig nem viseltem még, nem is hiszem, hogy elő fog fordulni, hogy addig bármilyen lakk a körmeimen marad... :D Pénteken újra bővül a repertoár :DDD

      Delete