22 April 2013

111. Fashion Monday 3.

Megint hétfő, megint Fashion Monday! :) Egyre jobban kedvelem ezt a témát, és egyre több olyan kreációt találok, amit nagyon szívesen megalkotok nektek. Persze azok az elképzelések is gyűlnek, amik csak úgy eszembe jutnak. A mai napra nem egy új, friss ruhaköltemény kerül terítékre, sőt, még csak nem is ruha. Ez egy cipő. Az a lábbeli, amiért letépném a fél karját is akárkinek, puszta kezemmel, annyira imádom. Hordhatatlan (csak Lady Gaga tud benne parádézni), de akkor is egy álom darab. Ez pedig nem más mint :

Alexander McQueen féle "pata"


Ne kérdezzétek, miért ez a kedvencem, egészen egyszerűen szerelembe estem, amikor kijött. Azt tudni kell, hogy Alexander McQueen munkásságát mindig is nagyon közelinek éreztem. Halálát a mai napig nagyon sajnálom, hihetetlenül nagy tehetség volt. Azóta nem ugyan olyan a ház, de még mindig baromi jók. Megannyi láb ment ki a kifutókon, míg ezt hordták, de az elképzelésem azzal kapcsolatban, hogy hogyan is valósítom meg, szilárd lábakon állt. 
A végeredmény:




Mivel extrém a cipellő, így gondolkoztam azon is, hogy én is bedurvulok, és az összes körmömet telenyomon. De holnap zh, így nem akarom kihúzni a gyufát. Szerintem így is hűen visszatükrözi azt, amit készíteni szerettem volna. :)




Alapnak egy Maxfactor nude lakkot használtam, amiről a héten teszt is érkezik. Akik Facebook-on követnek, ők már sejthetik melyikről van szó. Aki még nem látta, a héten kiderül! :)
Erre tettem a kövecskéket, majd egy színtelen Crystal nails lakkal biztosítottam a csupasz, díszítetlen körmeim. 

Hogy tetszik a végeredmény? Mi a véleményed a Fashion Monday-ről?

Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:

10 comments:

  1. A cipő iszonyú gusztustalan, de a lakkozás nagyon tetszik :]

    ReplyDelete
  2. A cipőt én is kizárólag Lady Gagán tudom elképzelni, de rajta tökéletes. El nem tudom amúgy képzelni, hogyan lehet ebben akár 2 lépést is megtenni. Egyszer azért kipróbálnám.
    A körmöd nagyon szép lett egyébként. És mennyiiiiiiii strasszkőőőőőŐ! :)

    ReplyDelete
  3. Edina: Imádom hordani! :D

    CRaPTRaSH: :D ízlések és pofonok, én imádom :D

    Flory: Én sem tudom elképzelni, hogyan is járhatnék benne, de egy kis vitrinben simán tárolnám. :DD Ebay-es bejegyzésben ott van, honnan lehet megrendelni, kb 700 ft, annyit megér! :D

    ReplyDelete
  4. Az a cipő elég brutál... Bár az ocsmány kifejezés lehet jobb rá. :D De a mani szép lett. Nem peregne le a kövek? Nekem mindig beakadnak valamibe és leperegnek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elég megosztó lábbeli. :DDD Én mindig teszek rá több réteg színtelen lakkot, és akkor nem, bár a fotózásnál még nem volt rajta az a pár réteg. :)

      Delete
  5. nekem érthetetlen okból bejön ez a cipő, de menni biztos nem tudnék benne:DD
    a körmök meg nagyon szépek lettek:))

    ReplyDelete