21 January 2016

433. Plants on the nails - Stamping nail art


Sometimes I can be so excited with a manicure when I finish it. I cannot wait to show you and I really want to put it on the blog immediately. Because of this, I'm sorry that last time, you read about a BPS staming plate (HERE) and today I needed to bring another one too with a nail art. 

Néha teljesen lelkes szoktam lenni egy-egy manikűrrel kapcsolatban, amikor befejezem azt. Alig várom, hogy megmutathassam nektek, annyira imádom, és legszívesebben azonnal tenném is a blogra. Szóval, előre is elnézést, ugyanis múltkor is egy BPS nyomdalemezről (is) szó volt (ITT olvashattok róla), és most is lesz benne szó. :)

Here we are! I like this technique so much, but I dont really know the name of it (Somebody?). It is so nice on the nails and not that difficult to make it. You can wear like this or without stamping, with painting, with several decoration stuff. We have so much options. Now, I tried to make a nice green watery background for the plant stamping. So the colour was obvious. 

Itt is vannak a képek! *-*Hihetetlen, ennyire megszerettem ezt a technikát, de a nevét nem igazán tudom (valaki esetleg?). Annyira jól néz ki a körmökön, elkészíteni azonban egyáltalán nem bonyolult. Így is viselheted, vagy nyomdázás nélkül, festve, mindenféle egyéb díszítéssel... Annyi lehetőség van! Én most egy vizes zöld hátteret készítettem, mivel növényi mintát képzeltem el rá. Tehát a szín egyértelmű volt.
What you need: a white nail polish, several different shades of one colour (or you can mix them), a piece of aluminum foil, a clear nail polish, a stamper (+stamping plate and nail polish if you want to make patterns).

How to do it:
 1. Apply your base coat, then two layers from your white nail polish and let it dry completely.
 2. Drop some of your chosen nail polishes on an aluminum foil. Be careful, don’t put too much. We don’t want to be soaked.
 3. Also make some drops with the clear nail polish.
 4. Before it dries, tap it with your stamper a few times. Don’t mix it too much, otherwise they will turn into one colour.
 5. Apply it like when you are stamping. You can do it more times then it will be more mixed on your nails.
 6. Let it dry.
 7. Stamp what you want on it.
 8. Apply your top coat and you are ready! Enjoy it! ^^

Amire szükséged van: egy fehér körömlakk, különböző árnyalatú lakkok, alufólia, átlátszó körömlakk, nyomdázó (+nyomdalemez, nyomdalakk, ha mintát szeretnétek rá).

Elkészítése:
 1. Vidd fel az alaplakkot, majd két réteg fehéret és hagyd teljesen megszáradni.
 2. Csöpögtessetek pár cseppet a színekből (vigyázzatok, ne túl sokat nem szeretnénk totál elázni).
 3. Ezután még pár csepp a színtelen lakkból.
 4. Mielőtt megszárad, tapicskoljatok rajta a nyomdázótokkal párszor, de ne túl sokszor, különben teljesen összemosódnak a színek. 
 5. Vidd fel a körmeidre úgy, mintha nyomdáznátok. Itt már tehetitek egymásra is, azzal csak még jobb hatást érhettek el. 
 6. Hagyjátok megszáradni.
 7. Nyomdázzatok rá a kiválasztott mintával. 
 8. Egy réteg fedőlakk, és már kész is vagy! ^^
What I used / Amiket használtam:


I loved my nails like this! This nail art is my favourite in this year so far. I was very sad to remove it. I think it will be much nicer when I will have longer nails again. Then I will definitely do this again. I’m also curious how it would look like with more clear nail polish. So prepare yourself, I will come with more. ;) 
Few words about the stamping plate. This is also from my Born PrettyStore package and it is full with floral/planted patterns. You can use it for jungle nails, in the spring or autumn time. Almost anytime in the year. If you want to order this one, you can also use my code with it too (link is in the what I used section). It is PABQ10 and it gives 10% discount. 

Egyszerűen imádtam a körmeimet! Komolyan. Eddig ez a kedvencem ebből az évből. Szörnyű volt lemosni, de már vágytam is valami újra. Mondjuk szerintem hosszabb körmökön még látványosabb lenne, majd ha visszanőttek, biztosan újra használom ezt a technikát. Arra is kíváncsi vagyok, hogy még több színtelen körömlakkal hogy nézne ki... Tehát készüljetek, hozok még több ilyen manikűrt. ;) 
Pár szót ejtsünk a nyomdázóról is. Ez is az egyik Born Pretty Store csomagomban volt és tele van virágos, növényi mintákkal. Használhatjátok dzsungeles körmökhöz, tavasszal, nyáron, szinte bármikor az éveben. Ha meg szeretnétek rendelni, akkor erre is használhatjátok a kódomat (PABQ10 - 10% kedvezmény), link a felhasznált termékek listájában van. 


Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   


6 comments:

 1. Csodaszép, egészen térbeli hatása van!

  ReplyDelete
 2. Nagyon szépséges lett ez a manikűr. Annyira kellemesen harmonizálnak egymással a színek, meg a minták, hogy órákig el tudnám nézegetni. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm! Én is jóóó sokáig nézegettem őket. :) Szerencsére nagyon jól mosódtak össze a színek.

   Delete