25 April 2013

113. Maxfactor - 25 Desert Sand

Ne haragudjatok, hogy a héten egy kicsit kevesebb volt a bejegyzés, nem mentegetőzök, rengeteg dolgom volt a főiskolán. Ma megvolt az utolsó tanításom is, ami már a diploma jegyébe is beleszámít (jeles lett :P). Szóval arra készültem leginkább. Gondolom nem haragszotok ez miatt.
De térjünk a lényegre. Ahogyan említettem a hétfői Fashon Monday bejegyzésben, bemutatom nektek azt a lakkot, amelyik a kövek alatt lapult.

Maxfactor - 25 Desert Sand


Elöljáróban annyit, hogy számomra a tökéletes nude árnyalat. Barátnőmmel álltunk Glamour napokon a pult előtt, és azon tanakodtunk melyiket vigyük. Olyan legyen, amit teljes áron nem vennék meg. Végül mivel egy jó nude lakkra vágyom egy ideje, így miért ne. NEM bántam meg. :)
A kupakja nagyon jó, tökéletesen záródik. Az ecset átlagos, kerek, hosszúkás, jó vele dolgozni. Az üveg összesen 11 ml körömlakkot tartalmaz, és állítólag 7 napig is bírja. Eddig nem teszteltem. Nem hiszem, hogy volt ennyi ideig lakk a körmeimen. De amíg rajtam volt, SEMMI baja nem volt, egy kis kopás sem. Egy bosszúságom van. A fedése. A következő 3 képen ezt fogom nektek bemutatni.


EGY réteg


KETTŐ réteg


HÁROM réteg

A harmadik rétegnél sem tökéletes a fedés, de már tűrhető. Az első rétegnél tetszett, ugyanis egy franciának tökéletes alapul szolgál. A másodikról is max ennyi, a harmadik maradhatott. Gyorsan száradt, így nem volt vele gondom. Ettől eltekintve nagyon szeretem ezt a lakkot! Végre egy olyan, ami tökéletesen passzol a bőrömhöz, semmi csillám, semmi flanc, szimplán szép. :)

Napfényben is készült pár kép:




Tökéletes! :) Csak ajánlani tudom, ráadásul most a Rossmannban le vannak árazva ezek a lakkok is! :) Igaz, csak 25%-kal, de megéri az árát. 

Nektek hogy tetszik? Megvan esetleg ez a szín nektek, vagy másmilyen? Mi a véleményetek róla? 

Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:

4 comments:

  1. Ő most nem. Nem tetszik az átlátszó koromveg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, az a bibije, de 3 réteg már egész jó :)

      Delete
  2. hű nekem nagyon tetszik, csak kár, hogy ilyen rossz a fedése. most én is hasonló nude lakkot szeretnék. :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép, nekem tetszik! :)

    ReplyDelete