2 April 2013

95. Rimmel - 330 Red Obsession

A mai napra egy olyan körömlakkal érkeztem, amire rá merem húzni azt a jelzőt, hogy az EGYIK tökéletes bordó körömlakk. Ez is az a szín, amiből már annyit vásároltam, hogy megtaláljam az igazit, de valami kifogásom mindig volt. Egyszer viszont megvettem ezt a színt, csak másmilyen kiszerelésben. Már akkor imádtam (annak ellenére, hogy lemosáskor úgy néztem ki, mint egy mészáros), de hamar beszáradt. Igaz már nem is nagyon hagytam benne, annyiszor használtam. Ez a lakk pedig nem más, mint:

Rimmel - 330 Red Obsession 


Az üveg szokásos Rimmel féle, semmi extra. Nekem nincsen vele semmi bajom. Az ecset viszont extra széles, gyorsan és könnyen lehet vele dolgozni, bár akinek nagyon kicsik a körmei, vagy nem kedvelik ezt a típust, azoknak nem biztos, hogy egy álom. 
A szín így már itt is eléggé meggyőző, na de felkenve... <3


Tényleg igazán alkalomhoz illő bordós vörös. Mondjuk én a mindennapokban is gyakran elővettem, de most újra hű társam lesz ezzel a nagyobb kiszereléssel. :)



Két rétegben tökéletesen fed, fedőlakk nélkül nagyon hamar extra fényesre szárad. Amiért azonban mégis jól jön az a plusz egy színtelen réteg, az azért van, mert a körmeim hegye, ha dúvad módon közlekedek, akkor rajzolnak mindenhova. A kollégiumban messziről tudni  lehetett melyik volt az én szobám. :D


Összegezve, ez egy alapdarab. Aki egy kicsit is érdeklődik a körömlakkok iránt, annak kötelező beszerezni egy ilyen színt! :) 

Ti szeretitek ezt az árnyalatot? A Rimmel márkáról mi a véleményetek?



Follow on Bloglovin





Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:


8 comments:

  1. Gyönyörű, nekem is Rimmel a kedvenc bordó lakkom (60 seconds; 330 Highland). Imádom a széles ecsetet, szerintem nagyon jól lehet dolgozni vele. A bordó/piros lakkokkal én is gyakran "összepiszkolok" minden papírt, ami a kezem ügyébe kerül...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lehet az a kisebb lakk volt, ami olyan, mint ez, sajnos pár napja nem látom a kis kedvenceim, nem tudom megnézni. :D

      Delete
  2. Korábban használtam Rimmel lakkokat, gyönyörű színük van, de valahogy nem bizonyult elég tartósnak, bár lehet nekem voltak túl magasak az elvárásaim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem fedőlakkal bírják, jó én nekem max 3 napig van egy körömlakk a körmeimen, ha épp nem tesztelem. :D

      Delete
  3. nekem tetszik ez a lakk,ahogy maga a Rimmel is.semmi bajom a Rimmel lakkokkal

    ReplyDelete
    Replies
    1. nekem sincsen velük bajom, nagyon kedvelem azokat, amik otthon vannak! :)

      Delete
  4. Nagyon szép a színe.Nekem a 327; árnyalata is nagyon bejön a rimmel lakknak.
    Ez még nincs meg,de lehet megveszem,most akciósak ezek a lakkok.:)

    ReplyDelete
  5. Áhh, ez valami gyönyörű!

    ReplyDelete