18 May 2013

132. Lovely - Nr 25

Ahogy már meséltem nektek, hozzánk megérkezett múlt héten a Lovely új felhozatala. Amikor a Baltic Sand lakkokat vettem, magamban már egy konkrét listát raktam össze, hogy mi az, amit ki szeretnék próbálni. Csakhogy! Eközben tudomásomra jutott, hogy az egyik bloggerina szintén abban a Rossmannban vásárol, amelyikben én. Méghozzá a djkatybeauty blog szerkesztője, Katy. :) Ahogy írta a hozzászólást, gondoltam egyet, beszélgessünk. Nem kellett sok email, és már meg is beszéltünk egy közös vásárolgatást. Egészen csütörtökig türtőztettem magam, és nem növeltem a lakkjaim mennyiségét. 
A találkozónkon szerintem elég hamar egy hullámhosszra kerültünk, és én nagyon jól is éreztem magam, remélem ezzel Katy sincsen másképpen, aki egyébként nagyon kedves, és aranyos. :) Amennyit mi képesek voltunk beszélgetni, úgy, hogy azelőtt még sosem találkoztunk... :D Összességében nagyon örültem ennek, és remélem még lesz pár ilyen alkalom, hogy megkínozzuk a pénztárcánkat. De azt mindenképpen el kell ismernem, hogy a gyengeségünk mellé erő is társult, és mindketten tudtunk nemet mondani egy-egy lakknak. :D

Na, de azért üres kézzel nem távoztunk. Én 4 kis lakkot vettem, van köztük olyan, ami első látásra szerelem volt, van olyan, amit már ezer éve nézegetek, akad olyan is, amin gondolkoztam már egy ideje, de miért ne, és végül egy olyan, amire naaagyon kíváncsi voltam. A mai napra ezt hoztam el. 

Lovely - Nr 25


A Lovely állandó lakkjai között találhatjuk meg ezt a teljesen fehér darabot mindössze 449 Ft-ért (ha jól emlékszem). Régóta keresek egy tökéletes fehér lakkot, így egy kis gondolkodás után arra jutottam, hogy kipróbálom, hátha megfelel az igényeimnek.
Az üvegben egyébként 9 ml lakk található. Az ecsete lapos, közepesen széles, nem volt gondom vele használat közben. Maga a lakk állaga nem a leghígabb, de nem is sűrű. Pont megfelelő. Na de mit tud, amikor felviszem a körmeimre... Ez a nagy kérdés.



Két közepes réteget használtam, amivel elértem a tökéletes fedés. Ahogy egy világos lakkal, ezzel sem olyan egyszerű dolgozni, nehogy csíkos maradjon, de ha odafigyelünk, akkor a végeredménnyel sem lesz gondunk. A rétegek nem a leggyorsabban száradtak meg, de azért nem is őszültem bele, közepesnek mondanám az időt. 
Ahogy látjátok a képen, ebben a lakkban semmi flanc nincsen, egyszerű, nem hibajavító fehér, de még sincsen benne az a melegebb tónus. Egyszerűen úgy jó, ahogy van. :) Neon lakkok tökéletes alapja, vagy akár a water marble technikának, bárminek jó lehet. 
Nem is haboztam sokáig, feldobtam pár élénk színnel:




A pontozóm segítségével vittem fel pár neonos színt (igazi türelemjáték egyébként... :D), és egy igazán szép, nyári manikűr lett a végeredmény. Miután a pöttyök megszáradtak, egy színtelen fedőlakkal fixáltam őket. 

Nektek melyik a tökéletes fehér körömlakk? 



Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:

21 comments:

  1. húú de jó pöttyös köröm, és szép ez a fehér Lovely!

    ReplyDelete
  2. De szuper, hogy találkoztatok egymással! :) Én még soha senkivel nem találkoztam, nem sok blogger lakik itt az Isten háta mögött :( :DD
    ez a lakk nagyon tetszik, ha kifogy a Moyra fehérem, akkor beruházok majd rá. :) a minta is nagyon cuki, vidám és nyárias lett! ;)

    ReplyDelete
  3. Nagyon édes lett a pöttyös manikűr :) Nekem csak egy fehér lakkom van, a Moyra-tól, arra amire én használom(többnyire pöttyözés) tökéletes. Szuper, hogy találkoztatok, én is voltam már egy bloggerina-találkozón és úgy gondolom, hogy mi is hamar megtaláltuk a közös hangot (könnyű, ha már van egy közös pont :))

    ReplyDelete
  4. szép ez a fehér lovely lakk, de pöttyökkel még jobban tetszik :) imádom a pöttyös körmöket :)

    ReplyDelete
  5. De jó lett a pöttyökkel! :)))
    Nagyon szépen fed ez a lakk, lehet magamnak is megnézem, úgy is most fogyott el a fehér lakkom, és kel az utánpótlás! :)

    ReplyDelete
  6. szépségblog Pöty cica: Köszi, és tényleg nagyon szép.

    M.: Én sem gondoltam volna, hogy van valaki a közelben. :D Szerintem megéri rá beruházni, csak figyelni kell felvitelnél. :)

    Réka: Igen, a közös pont mindig jó! :) Egyből volt téma. :D

    Monika: Én is nagyon kedvelem, csak nem mindig van rá idegzetem. :D

    xstrawberrykissx: Mindenképpen lesd meg, nekem bevált! :)

    ReplyDelete
  7. Anyám de cuki ez a mani! :)
    Mostanság ritkaságszámba megy a tökéletes fehér lakk megtalálása, de ezt most fel is írtam magamnak amit bemutattál, mert igencsak meggyőző :D
    Pusza: Reni

    ReplyDelete
  8. nekem a régebbi Lovely lakkokból van egy fehérem, meg egy Crystal Nails-es, mind a kettőt szeretem. :)
    egyébként nagyon tetszik a manid, olyan kis cuki. ^^

    ReplyDelete
  9. Hoppá milyen mesés lett ez a mani. Olyan mintha nyomtattad volna vagy vmi szuper matrica.

    ReplyDelete
  10. Reni: szerintem megér egy próbát! Nekem első használatra bejött! :)

    Manna: Nekem még nem volt igazán jó fehérem, vagy csak egy, de az beszáradt, meg már kevés is volt benne. :)

    Ági: Köszönöm. :)

    CRaPTRaSH: Minden mennyiségben! :D

    ReplyDelete
  11. nekem a zöld tetszik a legjobban, de olyan jó az összes:$szeretnék én így festeni:(

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Cukika lett nagyon! Pöttyök. <3

    ReplyDelete
  13. Ez szép fehér lakknak tűnik! :)

    ReplyDelete
  14. Én a Sally Hansentől vettem a múltkor akciósan egy fehér lakkot, de ez jobb alapnak tűnik, főleg mindenféle díszítgetéshez :)

    ReplyDelete
  15. Úristen, mennyi pötty! Nagyon jó kis lakknak tűnik, a L'Oréalból nekem 3 réteg kellett a jó fedéshez... Amúgy szerintem az Essence arany fedőlakkjáért elmegyek majd, mert azóta is bánom, hogy otthagytam. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ui.: Naná, hogy jól éreztem magam, és várom a következőt :-)

      Delete
  16. Remélem nekem is befog válni ez a lakk, nagyon tetszik ez a manikűr! :) Hogyan tudsz ilyen szép pöttyöket készíteni? Nekem még pontozóval sem igazán sikerül :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :) Amúgy nekem félúton sajnos beszáradt, de remélem, hogy csak én jártam így, más nem. Hát türelem kell hozzá, az biztos. :D Gyakorold papíron, és egy idő után menni fog. ^^

      Delete