30 May 2013

143. Hasonmások - Astor Fruity Scent - 085 Delicate Cherry VS. OPI - If You Moust You Moust

A legutóbbi nyereményjátékomban volt egy olyan plusz esélyre is lehetőség, hogy írtok nekem egy hozzászólást, hogy mit szerettek a blogomban, miért más, stb. Vagy arról is írhattatok, hogy miről szeretnétek még olvasni. Felmerült olyan, hogy egy drágább lakknak az olcsóbb változata, olyan is, hogy két lakk mennyire hasonlít egymásra, stb. Gondoltam ez mehet egy kalap alá, így a mai napra egy ilyen bejegyzést kaptok tőlem. 
A két versenyző:

Astor Fruity Scent - 085 Delicate Cherry VS. OPI - If You Moust You Moust


Az Astor körömlakkról már olvashattatok korábban is, ha valaki nem látta a bejegyzést, ITT elolvashatja. :) Így az OPI-ról írnék pár szót. Az üvege ugyan olyan, mint a többié, a kupakja baromi kényelmes, és a súlypont is ideális a lakkozáshoz. Ecsettel sem kell akrobatikus mutatványokat végrehajtanunk, hogy szép eredményt érjünk el. Ez a lakk egyébként az első Minnie kollekcióból származik, annak is egy csodálatos kis árnyalata. Engem teljesen elolvasztott képek alapján, nem hiába került a kollekciómba. Azonban amikor kergettem ezt a színt, de a csomagom már úton volt, megvettem ezt az Astort is hirtelen felindulásból. Na itt jött a bibi... :D Nézzétek meg a képet:


Na, itt mind a kettő szerepel a körmeimen. TOTÁLISAN egyformák. Semmilyen különbséget nem lehet észrevenni, ami a színeket illeti. Mindkettő tökéletes rágógumi rózsaszín. Na, de jöjjön egy kis segítség, hogy mégis hol melyik szerepel.



Hihetetlen.. Pedig mindig arra törekszem, hogy ugyan olyan lakkom ne legyen. Ezt most szépen benéztem. Ettől függetlenül nem sajnálom, mert mégis más a két lakk. Mint látjuk, árnyékban az Astor hidegebb rózsaszín, viszont napfényben pont fordítva. 
Ami még különbség, hogy az Astor illatos lakk, szóval még egy indok, amivel nyugtathatom magam... :D A külsőségekről ennyit, a minőségről is legyen pár szó, az ami igazán fontos. Mindkét lakk tartós. Egyik sem kopott, vagy pattogzott le, pedig nem használtam fedőlakkot. Ilyen csillogásnál felesleges. :D Viszont az OPI-nak jobb a fedése. A képeken igyekeztem mindegyiket tökéletesre festeni, de én azért ezt észrevettem. Az állaga mindegyiknek rendben van, nekem ez az Astor sem jelentett problémát, annak ellenére, hogy ez a márka leggyengébb körömlakkja. 


Szóval beleestem egy kisebb csapdába, de mégsem bánom. A döntés a tiétek, hogy melyiket szeretnétek. Az Astor olcsóbb, illatosabb, az OPI-ból jó sok van, és a fedése egy szösszenetnyit erősebb. 

Te melyik mellett voksolsz?


Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:

22 comments:

  1. Végső soron, nekem is az opi jön be jobban :) Engem zavarna szerintem ha illatoznának a körmeim, bár ki tudja..

    ReplyDelete
  2. Az illat miatt kipróbálnám az Astort, egyébként opi :-)

    ReplyDelete
  3. astor. opi nekem drága, még akciós müller kuponnal is :/

    ReplyDelete
  4. Az Opira szavazok, bár az Astort venném az ára miatt, mert kb 2 napig hordok egy színt így nem éri meg sokat költeni rá :) örülök ennek a posztnak :) szeretem az ilyen hasonmásokat, amik árban ennyire eltérőek.

    ReplyDelete
  5. Ági: Nálad valahogy sejtettem! :D

    fairyland: Az illatozás egyáltalán nem zavaró, egy ideig erősebb, de egy nap után elillan. :)

    Meme: Nagyon jók az illatosak!

    Lilla: Van többféle akció is, szóval van olyan szín, amire érdemes áldozni. :) De mondjuk ha van egy hasonlóan jó dupe-ja, akkor érdemes az olcsóbbat venni. :)

    Beautyblog Gabica: Ha előfordul ilyen, akkor még lesz ilyen poszt! :)

    ReplyDelete
  6. OPI, de csak azért mert megvan már ez a lakk. :) Ha nem vettem volna meg, akkor valószínűleg Astor, bár egyetlen Astor lakkom sincs...MÉG!

    ReplyDelete
  7. Nekem narancsban van ilyen astor lakkom, de annak a fedésével egyáltalán nem vagyok megelégedve, három réteget kell kennem, mire csíkmentes lesz... Amikor elkezdtem olvasni a posztot, azt gondoltam ebből tuti OPI győzelem lesz. :)

    ReplyDelete
  8. Az OPI felé húz a szívem :)

    ReplyDelete
  9. Basszus, ha nem írod oda, rá nem jövök, hogy nem ugyanaz a lakk :O

    ReplyDelete
  10. Flory: Igen, nálad már láttam ;) És külön bűn, hogy Astorod még nincsen. :D
    Laruska Bee: Igen, sokaknak problémájuk van ezekkel a lakkokkal. :( Nekem van egy régi, az mér nem a legjobb, de van 2 új, és azokkal nincsen ilyen probléma, leírnám, ha lenne. :(

    Elíz: Hát én is nagyon meglepődtem... :D

    Reni: Megértem!

    CRaPTRaSH: Igen, rettentően egyformák. Senkinek sem tűnt fel, hogy kettő lakk. :)

    ReplyDelete
  11. Wow, az Astort ezek után csekkolom majd a drogériákban. Velem tartasz majd? :-D

    ReplyDelete
  12. Ha szeretném az Astornak ezeket a lakkjait, akkor ez most nagyon jó hír lenne. :) Én is mindig igyekszem, hogy ne vegyek ugyanolyan lakkokat, de így is mindig becsúszik valami, amiről előbb-utóbb kiderül, hogy van már nagyon hasonlóm, vagy ugyanolyanom. :/ De ez legyen a legnagyobb gondunk az életben. :D

    ReplyDelete
  13. Katy: Muszáj! Természetesen veled tartok, csak államvizsga után. :( Addig önként a négy fal közé zártam magam. :(

    Edina: Lehet én kifogtam azt a 2 jót az újabbakból. :D De már én sem vagyok olyan bátor. Akkor még külön örömhír is, ha ugyan olyan színű, ha még tetszik is! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ó, és mikor lesz a nagy nap? Szorítok majd, utána pedig mindenképpen jelentkezz :-)

      Delete
    2. Köszi! Kedden, szerencsére már nem kell sokáig izgulnom. :D Csak legyen meg! :D Utána azonnal jelentkezek! :)

      Delete
    3. Ó, akkor már tényleg mindjárt itt is van... Hajrá, Marcsi!!!

      Delete
  14. Nekem ez az Astor megvan, es szeretem nagyon:) én is így jártam múltkor az egyikkel. Az talán fent is van a blogomon. Találtam két ugyanolyan pirost:/

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. De szép szín mind a kettő! =) Egyre többször esek én is mostanában ebbe a hibába... =)

    ReplyDelete
  16. hmm.. tényleg egy dupe-ra leltél. és milyen szép ez a rózsaszín. :)

    ReplyDelete