10 August 2013

192. Wishes come TRUE! #1 - 2. rész

Augusztus első napjával egy újabb ötlet, sorozat indult be a blogon, aminél csak remélni mertem, hogy sikeres lesz, mivel máshol még nem találkoztam vele, így viszonyítási alapom sem volt. Erre összesen 31 hozzászólás is érkezett. Ugye a játék lényege az, hogy felsorakoztatok nektek 4 különböző manikűrt, melyek nagyon tetszenek, és ezek közül választhattok, hogy melyiket készítsem el én is a blogra. Vasárnapra meg is született a döntés, és ez a kis alkotás nyert (toronymagasan):


Egyértelműen profi munka, még csak meg sem fordult a fejemben, hogy ennyire jól fog kinézni az enyém, de igyekeztem mindent beleadni, és a remegő kezeket félretenni (már amennyire ez lehetséges volt, kicsit izgultam). 
Végül ez lett a munkám gyümölcse:Tényleg nem néz ki annyira profinak, mint az eredeti, de szerintem a rendelkezésemre álló eszközökből kihoztam a maximumot. Így én büszkén mutatom be ezt az alkotásomat is. :) Ennek a lényege az volt, hogy egy elég "kacér" manikűr legyen, ugyanis nem takar teljesen, minden körmömön felfedi a meztelen valóságot. Olyan mint egy jó ruha vagy fehérnemű. Pont annyit mutat meg, amennyit kell. Egyébként maga az elkészítés annyira nem bonyolult, csak tényleg nagyon precíznek kell lenni, különösen a kontúrok megfestésénél, és a középső ujjnál. Nagyon kell koncentrálni az egyenes vonalakra, amelyek nekem annyira nem jöttek össze... :D
A színek is nagyon tetszettek, így nagyjából azon a vonalon is maradtam. 

A lakkok, amelyeket felhasználtam:


Maybelline Colorama - 23

Nektek hogy tetszik ez a manikűr? Ha jól sejtem, akkor vevők vagytok egy következő körre is? :)
Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest
6 comments:

 1. tetszik, jó lett! :) kicsit még idegenkedek a "meztelen" hatású körmöktől.

  ReplyDelete
 2. Nagyon jól néz ki! Kicsit olyan, mintha azokon a részeken, ahol a köröm "pucéran" látszik egy ablak lenne. :D

  ReplyDelete
 3. Nagyon klasz lett!!! Jöhet a köv. kör:)!

  ReplyDelete
 4. Ügyesen megcsináltad, tetszik nagyon. Biztos nehéz lehet, főleg a középső ujj. Na majd egyszer én is összeszedem a bátorságot egy hasonló manikűrre :D Várom a következő kört :)

  ReplyDelete
 5. Nagyon jól sikerült!
  Szerintem nem kellett volna izgulnod,nagyon ügyes vagy!:)

  ReplyDelete
 6. Tetszik, szép lett és ennyi pucér felület még pont jó :)

  ReplyDelete