23 August 2013

203. Égitestek és a hét napjai - 5. Péntek - Vénusz

Ez az utolsó nap, amikor még azt mondhatjuk, hogy "hétköznap", habár este már jöhetnek a bulik, kikapcsolódás, stb. Azonban azt is figyelembe vehetjük, hogy ezzel a következő bolygónk mennyire ért egyet.

Péntek, azaz a Vénusz napja


Péntek, Vénusz színe: rózsaszín, világoskék

Napközben intézhetjük pénzügyeinket, ugyanis ez a nap erre a legkedvezőbb! De most nem is ragozom tovább  nap első felét. Jöjjön az, ami szerintem ennél mindenkit jobban érdekel. Ez a legjobb nap a szépítkezésre, nem véletlen a Vénusz mellett (nőiesség szimbóluma). Miért is tegyük ezt? Ma kell randizni, bulizni, szórakozni! Ki kell engedni magunkból a héten felgyülemlett feszültséget. Ha nem bulival, és megtehetjük, akkor egy romantikus kis együttléttel. Vénusz segít bennünket, hogy a szerelmi kapcsolatainkat tökéletesítsük, "csinosítsuk", ápolgassuk. Még eljegyzést, és esküvőt is érdemes ilyenkorra időzíteni. Sokkal erősebb ma az együttműködésre és harmóniára való törekvésünk. 
Fogékonyabbak vagyunk kulturális, zenei és művészeti programokra is, e mellett a művészek is több, jobb ihletet kaphatnak. Így kreatívkodásokat is tervezhetünk ilyenkorra. 
Sportban ma olyat válasszunk, ami szépíti a testünket, lehet ez aerobic, jóga, pilátesz, tehát ami a vonalakat javítja.
Nézzük az ételeket. Ez azt hiszem sokunk napja lesz... :D Büntetlenül ehetünk édességet, szénhidrátot, tésztákat, süteményeket! Ezen a napon ez hat ránk a legjobban. Ha azonban nagyon nem akarunk plusz dekákat (kilókat csak nem tudunk összeenni), akkor gyümölcsnapot is tarthatunk. Megfelelő a cukortartalma a pénteki naphoz. Ahhoz, hogy télen is fent tudjuk tartani ezt, főzzünk lekvárt, tegyük el a gyümölcseinket. 

Külsőnél az a  fontos, hogy itt is vidámságot tükrözzünk. Kicsit ez ilyen paszteles nap, ugyanis jöjjenek a rózsaszínek, és a világoskék színek. Könnyed, vidám, imádni való cukorkás nap ez a javából. :D


Claire's - Light Denim 

Körömlakkokat is e szerint válogattam. Kicsit tavaszias, nem is mindegyik világos szín, de nekem ezek a kedvenceim erre a napra. :)

Mivel a két fő szín a rózsaszín és a világoskék volt, így ezekkel játszadoztam, és létrehoztam egy csillámpónis-pegazusos-unikornisos-tündérmesevilágűrt. Vagy ami nekem inkább elsőre eszembe jut az a Kirby nintendos játékból az utolsó világ. (nem tudom ez valaki másnak is érthető-e) :D 
A gyűrűsujjam pedig abból az egyszerű okból lett watermarble, mivel a Vénusz tulajdonképpen egy mérges gázok halmazából álló gömböcske. Így a gázokat próbáltam szemléltetni. 


Eddigi bejegyzések:


Nektek hogy telik a nap? Melyiket kedvelitek jobban, a világoskéket vagy a rózsaszínt? Manikűrről mi a véleményetek?
Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest
11 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Gyönyörű! Hihetetlenül ügyes vagy =)

  ReplyDelete
 3. Olyan jó lenne ha én is tudnék ilyen szép körmöket csinálni! Nagyon ügyes vagy!

  ReplyDelete
 4. uhh ez nagyon szép lett! :)

  ReplyDelete
 5. szép mani lett ez is, mint a többi is!!

  ReplyDelete
 6. ez baromi szép lett :)
  (roni)

  ReplyDelete
 7. S.: Tudtam, hogy te tudod ;D

  Manna (mannakörmök): Igeeen, arra is hasonlít! :)

  Anyecccc: Jajj, nem tudom mi lett a hozzászólásoddal. :( Leírod még egyszer?

  Elíz: Haha, igen! :D

  Hajna: Köszönöm! Csak gyakorlás kérdése. :)

  Naomi Sz, x Judit, Roni: Köszi! :)

  ReplyDelete
 8. Ez is nagyon tetszik, tényleg cukorkás :]

  ReplyDelete