15 August 2013

196. Claire's Neon - Purple

Ma ismét kiválaszthattátok, hogy melyik szín jöjjön a blogra. Azonban azt nem árultam el milyen lakkokról is van szó. Mindegyik egy kollekció darabjai, így felőlem bármelyiket kérhettétek volna. :) De végül a lila győzött. 

Claire's Neon - Purple


Ezt a lakkot (és még jó pár társát) 1 euroért vettem. Most egész jó akciók vannak itt, de ahogy hallottam otthon is szórják most őket 300 Ft-ért. Neon lilám még nem volt, így egyértelműen ugrott a kosárkába. Elvileg még nyár is van (itt már csak 16-22 fokot jelent, eddig 30-33 helyett :( ), így megfelelő időben is a teszt. 
Az üveg a szokásos 9 ml-es, az ecsete pedig nem túl nagy, de lehet vele dolgozni. A lakk állaga egy kicsit híg. Óvatosan kell vele dolgozni, hogy ne follyon a körmünk szélére, ahonnét az életben ki nem mossuk. :D Jöjjön a színe.



Nem lepődtem meg az eredményen, elvégre zselés neon színről beszélünk. Két rétegben használtam a gyűrűsujjamon, így is jól átlátszik, ezért a többi alá tettem fehér alapot. Így a színe is sokkal intenzívebb lett. A száradási idő nagyon jó, elég gyorsan túlestünk ezen. 



A finise fél matt, ugye ez is a neonokra jellemző, de ha ez így nem tetszik nekünk, akkor fedőlakkal egy pillanat alatt segíthetünk ezen. Összességében ennyiért bőven megérte, ugyanis maga a szín nekem nagyon tetszik, még akár őszre is. 

Ti próbáltátok már valamelyik Claire's neon lakkot? Mi a véleményetek erről a színről?




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest





8 comments:

  1. Nekem a sárga meg a kék van meg, és a sárga iszonyatosan borzalmatos. Nekem is kellett alákennem valamit. Ez a lila, mintha jobb lenne egy fokkal, a színe nagyon szép, kár, hogy ez sem fed...

    Nem reklám miatt, de ha érdekel: http://sakklakk.blogspot.hu/2013/08/claires-neon-sarga.html

    Ha zavar, hogy belinkeltem, töröld nyugodtan.

    ReplyDelete
  2. kár a fedésért, viszont nagyon szép a színe legalább, ha fehér van alatta :/ :)

    ReplyDelete
  3. Szép kis lakk, az alap nélküli színe jobban tetszik, bár kár, hogy a fedése úgy nem a legjobb!

    ReplyDelete
  4. Nekem az a korallos szín van meg, imádom. :) UV fény alatt meg nagyon tuti rikító. :D Nekem is kell a több réteg ez a hátránya, viszont jól bírja. :)

    ReplyDelete
  5. Nagyon szép színe van!
    Nekem is ugyanaz a tapasztalatom mint az előttem szólóknak,igen a fedés kicsit problémás,de a tartósságával nem volt gondom nekem se.:)

    ReplyDelete
  6. igen, használok én is claire's lakkokat, de most, hogy többet lakkozok (körömerősítős kúra,kétnaponta új mani) kezdek rájönni,hogy sem az ecsetük,sem a formula nem a legjobb, hamar beszárad, csíkosan fed, és legalább kell 3 réteg a szép fedéshez. Ráadásul ha nem akciósak, akkor drágák. Devégre nem egy drogéria márka, vannak különleges színek, úgyhogy valahogy mégis mindig ráfanyalodok :) Aztán persze van kit áés mit okolni a bénán sikerült manikért, amikkel tele a blogom :)
    Ennek ellenére ezt a lilát én is megvenném, és használnám is, köszi,hogy bemutattad.

    ReplyDelete
  7. Zsozsó: A fedésük tényleg borzalmas,de neon lakkok, erre általában jellemző, hogy fehéren élnek igazán.

    Fauve: Igen, de legalább gyorsan szárad! :D

    Elíz: Alap nélkül nekem is tetszik, de fehérrel igazán ütős.

    Adri nyussz: Nekem is jól bírta, de még UV alatt nem néztem.

    Angel: De legalább fehérrel ki lehet küszöbölni a problémát. :D

    suzie: Én nekem még nincsen sok tapasztalatom velük, az ecset megszokható, a színek meg nagyon jók, főleg most az újak, amiket eddig láttam! Az a 10 milis csillámcsoda... hajaj... Egyszer elhozom a blognak. :D

    ReplyDelete