28 August 2013

207. NYX - 167 Dreamy Glitter

Ma visszazökkenünk a tesztek, és nail artok világába... Gondoltam folytassuk a sort egy igazán különleges, és édes kis fedőlakkal. Már régebben is láthattátok a blogon üvegben, de élesben még nem szerepelt. Pedig elő-elő vettem pár lakkhoz. :) "Ő" is egy kis holland zsákmány, még a Duglas-ban szereztem be. Azóta is folyamatosan böngészem azt a kb 200 lakkot.... Van miből válogatni. Viszont a mai főszereplőn nem más, mint a:

NYX - 167 Dreamy Glitter



Annyira kis cuki-muki, hogy nem lehet neki nemet mondani, ha már leemeltük a polcról. Hűen a nevéhez tényleg olyan, mintha az álmunkból halásztuk volna elő. Különleges színek az áttetsző glittereken, amelyek kisebb és nagyobb hatszögeket formálnak. Ezen felül még csillagokkal is megtömködték... MESÉS! :)
Mindez egyébként 12 ml-es kiszerelésben, praktikus üvegben. az ecsete teljes mértékben átlagos, viszont én egy kis girnyót vettem, két szál eléggé idétlenül áll.... Ennyi legyen a legnagyobb probléma.



Na, de a körmökön! Mire felkentem tényleg elfejtettem az ecset hibáit. Tényleg annyira mesés és álomba illő. Mikor a kicsik elképzelik hol is szeretnének lenni álmukban, és egy rózsaszín csillagos égboltra pillantanak, akkor hasonló kép tárulhat eléjük. :) Nem véletlenül választottam ez az alapot, ami egyébként a Rimmel Salon Pro 247 Isn't She Precious?



Ami annyira nem kényelmes, hogy a sok-sok csillám miatt kicsit sűrű a lakk, olyan zselés. Nem mintha ezzel baj lenne, szépen el lehet oszlatni, de azért na... :D A csillagokat sem kell halászgatni, ha kicsit jobban belemártjuk az ecsetünket az üvegbe, akkor máris jön pár, néha több is. A száradása sem világrekord, de fedőlakkal gyorsíthatunk ezen. 

Összességében oda meg vissza vagyok ezért a fedőlakkért. A legtöbb színen jól mutat, télen ha nagyon ilyen hangulatom van, akkor egy feketén is ki fogom próbálni, és arról biztosan fogtok fotókat látni. ;)

Nektek hogy tetszik ez a fedőlakk? :)




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest




14 comments:

  1. Örülök, hogy visszatértek a tesztek :)
    Nekem tetszik ez a fedőlakk, de most valahogy kedvet kaptam hozzá, hogy feketére kenjem- nem mintha meg lenne nekem, de tuti feketére kenném rá :)

    ReplyDelete
  2. jól néz ki nagyon, de én azt nézném meg szívesen,hogy mondjuk egy sötétlilán mennyire látszanak a glitterek

    ReplyDelete
  3. De szép! mindig giccsesnek találtam ezeket a fedőlakkokat, de ez annyira jól néz ki :D egy nude lakkon tudnám a legjobban elképzelni. Csodás :))

    ReplyDelete
  4. Jujjj de szép ez a fedőlakk, az a csillag nagyon jól mutat benne :)

    ReplyDelete
  5. gyönyörű fedőlakk, imádlak NYX <3 <3 :)

    ReplyDelete
  6. Zsozsó, suzie: A sötétebb színeket őszre tartogatom, addig a pár napig, amíg itt nyár van ki kell élnem magam. :D De ha felkenem más színekre, akkor jön arról is pár kép! :)

    Cserkó Muffin: Igen, ez nem giccses, pont annyira cuki, amennyire kell. :D Azon is szépen mutathat! :)

    Réka: Jajj, igen, a csillagok nagyon feldobják! :)

    x Judit: :) Megértem, hogy imádod. :D

    ReplyDelete
  7. Ez nagyon jó lett! :) Olyan Barbie-s sellőlányos! :)))

    ReplyDelete
  8. gyönyörű ezzel az alappal! <3

    ReplyDelete
  9. Ááá, üvegben annyira nem hatott meg, de így mennyire jól néz ki :O

    ReplyDelete
  10. Ez a mani nekem való.....királylányos...szülinapomra jó lett volna. :)

    ReplyDelete
  11. Jaj ez annyira bájos, szeretnék egy ilyet. :)

    ReplyDelete
  12. áhh eszméletlenül cukika ez a lakk. :)))

    ReplyDelete