4 September 2013

211. Catrice - 03 Papa Don't Peach

Igazából nem is tudom, hogy bemerjem-e nektek vallani, de eddig még egyetlen egy Catrice körömlakkot sem próbáltam/vettem. Még nekem is furcsa, mivel jók a színek, a lakk minősége sem rossz, és (most már) könnyen el is érhető számomra. De még itt Hollandiában is vacilláltam. Aztán egy délután 1 euro-ért kiszórtak pár színt.... Akkor meg is vettem az első lakkokat ettől a márkától. :)

Elsőként jöjjön egy olyan szín, amiről azt hittem, hogy túl nyárias. De ha igazán belegondolok, akkor rá kell jönnöm, hogy nem feltétlenül. Az őszi színek mellet is kitűnően megállja a helyét ezzel a kis tökös narancsos árnyalattal.

Catrice - 03 Papa Don't Peach


Kezdjük a tesztet olyan alapvető dolgokkal, amelyek nekem még az újdonság erejével hatottak. 10 ml-t tartalmaz egy ilyen kis letisztul üvegcse. Mindegyik lakknak határozottan jó neve van. :D Az ecsete lapos, és lekerekített. személy szerint nekem ez a kedvencem, így ez is pozitívumként írható fel. (Tényleg nem értem eddig miért nem volt ilyen lakkom....) A kupak kézre áll, minden okés. A színek pedig eszméletlen szépek, de most nézzük ezt a kis narancsosat.




Nekem már két rétegben fedett. A száradási ideje viszont lehetett volna gyorsabb. Nem csigalassú, de azért egy idő után nem kéne totálisan feljönnie, ha nekimegyek valaminek. Ettől mondjuk el tudok tekinteni, ha teszek rá fedőlakkot, mert akkor az teljesen megszárítja. 
A színért még mindig odavagyok, bár tudom sokan nem kedvelik a narancssárgát. Őszre pedig az egyik legjobb választás. Színes, élénk, de mégsem egy neonpink virít rajtunk, amikor a színes falevelek között sétálgatunk. :D

Nektek hogy tetszik ez a körömlakk? Mi a véleményetek erről a márkáról?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest




12 comments:

  1. Tetszik, imádom a narancssárgát!

    ReplyDelete
  2. Én utálom a narancssárgát, de ez nagyon tetszik. Főleg, mert olyan tökös árnyalat. . . . Mármint olyan a színe mint a töknek. Még nekem sem volt Catrice lakkom, de annyira jókat olvasok róla, hogy ha a közelébe kerülök ennek a márkának, akkor biztos, hogy veszek egyet.

    ReplyDelete
  3. Tényleg teljesen olyan mint a sütőtök, gyönyörű színe van! Ilyenkor fáj csak igazán a szívem, hogy az én városomban nem lehet Catrice termékeket kapni, na meg ha elkezdődik a gyakorlat nem is festhetem a körmeim :'(

    ReplyDelete
  4. Nem szeretem a narancssárgát, egy-két narancssárga holmim van csak, de ez nagyon szép. :)
    Hehe, még nekem se volt, sincs Catrice lakkom. Az az igazság, hogy a Lovely állvány mindig elcsábít, vagy valami más.... Na de majd egyszer biztosan lecsapok 1-2 Catrice lakkra! :)

    ReplyDelete
  5. Narancssárga rajongó vagyok, nagyon nagyon tetszik :))

    ReplyDelete
  6. Na ez is olyan nekem, hogy máson tetszik, de magamon nem jönne be

    ReplyDelete
  7. De szép ez a lakk. Régen vettem 1-2 Catrice lakkot, aztán megfeledkeztem róla. Most, hogy az Essence lakkokban csalódtam lehet, hogy körülnézek azon az állványon is.

    ReplyDelete
  8. Az a Lány: Én is mindig sok jót olvastam, de még csak most adtam be a derekam! :)

    Hajna: Milyen gyakorlaton leszel? :S Van még olyan munkahely, ahol ennyire szigorúan veszik? :S

    Niki Strawberrykiss: Engem is minden más elcsábított, csak ez nem, eddig.... :D

    vedina007: Érdemes őket nézni, nem sokkal drágább, mint egy Essence. :)

    ReplyDelete
  9. Nagyon tetszik!Olyan "sütőtök sárga", de nagyon jó!:)

    ReplyDelete
  10. Hát ez gyönyörű. Kedvencem a Catrice lakk, de nem túl tartós még fedőlakkal sem, max. 3 nap.

    ReplyDelete
  11. B Nixon: Igeeen! Pont olyan a színe. :)

    Audrey80: Én nekem még csak 4 db lakkom van tőlük, de az egyiknél én is tapasztaltam (ami nem csak 1-1,5 napig volt rajtam), hogy elkezdett kopni... :S

    ReplyDelete