7 September 2013

213. Essence Sparkle Sand - 165 Here's My Number

Már gondolom mindenki (vagy legalábbis nagyon sokan) nagyon izgatott(ak) az őszi nagy frissítések miatt. A Catrice márka már kipakolta az újdonságokat, és kiszórta azokat a termékeket, amelyektől meg kívánt válni. A másik márkánk az az Essence. Itt körömlakkok terén kétségtelenül a sand finishű lakkok azok, amelyek nagy érdeklődésnek örvendenek. Olvashattatok már nálam a 163-as számú Hey, Nude! és a 156-os Me & My Lover lakkról. A mai napra hagytam az utolsó darabkát, a feketét.

Essence Sparkle Sand - 165 Here's My Number 


A kiszerelés ugyan az, mint a többi két (sőt, mint az összes Colour & Go) lakknál. 8 ml-t tartalmaz, az ecsete széles, lapított lekerekített, személyes kedvencem. A körömlakk állaga nem túl sűrű, csak amennyire egy ilyen típus megkívánja. 
Amit nagyon jól láthatunk, hogy a sötétszürkés-feketés alap tele van ezüstös csillámokkal. Ám amint fény éri ezeket rá kell jönnünk, hogy nem erről van szó. :) Apró pici holo darabkák vannak benne. Felkenve pedig így néz ki:



Két réteg bőven elég belőle, és nagyon szép csillogó eredményt kapunk. Napfényben ez a csillámoknak köszönhetően még szembetűnőbb. Szépen lehet felvinni az ecset jóvoltából, viszont egy probléma azért itt is felmerült. Enélkül úgy látszik már nem is ússzuk meg ennél a márkánál, de én még mindig szívesen nézelődök náluk. Szóval egy kicsit lassan szárad. Nem annyira, mint a Nude társa, az kritikán aluli ebből a szempontból, de ő sem sieti el a dolgot. 



Végeredményben azért én nagyon megkedveltem ezt a színt is, már többször is volt rajtam, és ezzel az egy kis negatívummal is szívesen ajánlom nektek. 
Nálunk már egyébként totálisan őszi hangulat lett úrrá tegnap 5 óta (azelőtt 30 fok volt. :D), szóval úgy néz ki tényleg elérkezett az idő, amikor bemutathatom a várva várt őszi lakkokat. :)

Nektek mi a véleményetek erről a körömlakkról? Melyiket fogjátok beszerezni a 3 közül?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest




6 comments:

  1. Szép. Az az igazság, hogy azt hitte, kicsit erősebb lesz a holo hatás. :D A Moyra dobja ki a piacra az új sand effect lakkjait. Azt várom nagyon. Nálatok lehet Moyrát kapni? :)
    Az a Lány :*

    http://azalanyblogja.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  2. Ez tetszik legjobban a 3 közül :)

    ReplyDelete
  3. Az a Lány: Itt nem lehet, viszont otthon sem kerestem őket annyira, de a sand lakkok engem is érdekelnek. :) A holo hatás igazi nagy fényben tökéletes.

    Glitterfiner Lexa: De nem ám! :)

    Manna: Hajrá, remélem nálad is láthatom majd!

    Elíz: Én nem is tudnék dönteni, de szerintem egy helyen lenne a pirossal. :)

    ReplyDelete