13 September 2013

217. Essence Colour&Go - 166 Mister Rusty

A Facebook-os körömlakkzsákmányos kép alatt egy másik termékre is érkezett kérés, így most annak próbálok meg eleget tenni, és elhoztam a tesztjét. Tudom, tudom sokan lemondtatok már erről a márkáról, de én mindig visszanézek hozzájuk, és itt a többi márkához képes tényleg olcsó. Mivel én 1-2 napig hordok egy színt, ezért nekem teljesen jó befektetésnek számít. Egyébként több olyan árnyalatról is tudok, amire nem hatott az újítás átka, így ki lehet fogni még olyat is, ami 3 napig bírja. :D Ami még nyomós érv volt, hogy ez egy igazán szép kis különlegesség, ami talán nem is annyira új...

Essence Colour&Go - 166 Mister Rusty


Az őszi szortiment frissítésnél ez a körömlakk is a pultokra került (vagy kerülni fog). Egy csodás őszi árnyalat bújik meg ebben a szokásos Essence üvegben, ami már első pillanatra nagyon megfogott, de még nem hoztam el, mondván, hogy át kell még gondolnom. De nem döntöttem rosszul, mert így az egyik társát ingyen kaptam hozzá. 
Szóval egy bronzos-barnás-narancsos árnyalat látható, amely tele van mikrocsillámokkal, így még különlegesebbé téve. Az ecsete lekerekített, lapos és széles, tökéletesen lehet használni, ráadásul a lakk állaga is megfelelő, így azzal is meg vagyok elégedve.



A körmünkön pont azt kapjuk, amire számítunk, így meglepetések nem érhetnek minket. Két rétegben tökéletesen fedett, a száradással is meg voltam elégedve. A körmeimről egyébként egy nap után készítettem a képeket, munka közben (:D), igaz fedőlakkot (mint minden más lakknál) itt is használtam. Egy kicsit megkoptak a körömvégek, de ez csak itt tűnik szembe, valóságban nem ennyire látványos. De ennél jóval fontosabb nekem a szín, ami annyira csodálatos!



Nekem őszre ez így tökéletes, ahogy van. Annyira átadja ennek az évszaknak a színét, hogy bűn ilyenkor a fiókomban hagyni, így valószínűleg többször is elő fog kerülni. :) 
Amit említettem a bejegyzésem elején, hogy lehet nem is annyira új ez az árnyalat. Egyik olvasóm kérdezte, hogy megegyezik-e az Essence régi lakkjával, a Be Optimistic-kel. Mivel nekem nincsen meg, így csak a képekre tudok hagyatkozni, de azt kell, hogy mondjam, ha nem is teljesen ugyan azok, de eléggé hasonlítanak egymásra. Az alábbi kép jól szemlélteti, hogy a BO talán egy kicsit narancssárgásabb. Ettől függetlenül szerintem nagyon jó alternatívája lehet ennek a Mister Rusty. Amit még a képekből leszűrtem, hogy a megújult lakk nem csíkozódik, a Be Optimistic-ről pedig több olyan képet is láttam, ahol igen. De mivel még nem használtam, így teljes lelki nyugalommal nem tudok nyilatkozni. 


Összességében én merem nektek ajánlani ezt a kis üveget, ugyanis ha nem is 4-6 napon keresztül, de nagyon jól be tudjuk építeni az őszi napjainkba. 

Nektek mi a véleményetek erről a színről? Esetleg birtokotokban van a Be Optimistic? Ti is látjátok a hasonlóságot?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest




9 comments:

  1. Hányszor megnéztem már neten ezt a körömlakkot, te jó ég :D eszméletlenül szép, örülök,hogy nem okozott csalódást. Milyen fedőlakkot használsz? Szp zselés hatása van a képeken.

    ReplyDelete
  2. gyönyörű őszi árnyalat. :) a beszerzésén erősen elgondolkozom..:)

    ReplyDelete
  3. Húú ez most nagyon bejövős és telitalálat az essence-től! Ezért az árnyalatért talán én is adnék egy újabb esélyt az essence lakkoknak :)

    ReplyDelete
  4. Cserkó Muffin: Élőben is nagyon szép, és pár napot simán kibír fedőlakkal. Amúgy a Seche Vite félét használom. Ha érdekel itt van róla egy bejegyzés:
    http://mariasnail.blogspot.nl/2013/07/177-tokeletes-fedolakk-seche-vite-dry.html

    M.: Csak ajánlani tudom. ;)

    Dii: Szerintem ennyiért normálisan tejesít, és fedőlakkal tartósabbá tehetjük, így szerintem megér egy próbát, de mondom, csak szerintem. :)

    Elíz: Tényleg olyan! :)

    ReplyDelete
  5. Szép-szép, de túl sokat csalódtam az új essence lakkokban :(

    ReplyDelete
  6. Gyönyörű ez a szín, amint kapható lesz, tuti megveszem :-)

    ReplyDelete
  7. magamon nem tudom elképzelni, de amúgy tényleg gyönyörű a szín maga!

    ReplyDelete