15 September 2013

218. Nail Club - Neon

Ma megint jelentkezünk egy újabb izgalmas témával a csajokkal, ami nekem már egy kicsit furcsa így ebben a borongós időben. :) A héten minimum 4-szer áztam el, úgy, hogy esernyő és esőkabát is volt rajtam, de a nadrágomra ez nem volt hatással, így abból facsarhattam a vizet. :D De a témánk...

NEON


Őszintén szólva nekem már nem igazán hajlott erre a kis múzsám, mert én már javában fürdök az őszi színek között, és igyekszem minden egyes percét kiélvezni, ami abban nyilvánul meg, hogy minden este új színt viszek fel. De ma (igen, utolsó pillanatra hagytam... :D) teljes mértékben erre a manikűrre szerettem volna koncentrálni, így a pár napja kialakult elképzelésemet meg is alkottam. Íme:



A koncepció az volt, hogy fehér alapra (mert ezen mutatnak a legjobban a neon színek) viszek fel egy kis mintát. Mindegyik ujjamra szalagok segítségével elkészítettem ezt a sárga háromszöget, majd pontozóval mindenhova más-más mintát kreáltam. Nem teljesen ez volt az eredeti elképzelés, de jött az a bizonyos kattanás, és a pillanat hevében változtattam. 



Azzal, hogy nem ugyan olyanok lettek a minták, de mégis harmonizálnak egymással, egy igazán különleges hatást lehet elérni. Ez persze minden más színösszeállításra, textúrakeverésre, stb... igaz. Egy kicsit visszakacsintott a nyár, de nem tartott sokáig, lemostam, és visszatértem a kis kedvenceimhez. :D Instagramon egy képet is láthattok a mostani viseletemről (bmaria8 néven megtaláltok), nemsokára mindkét lakkról lesz beszámoló. :)

Nektek hogy tetszik a mostani kis alkotás? 


Többiek munkái:




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest






4 comments:

  1. Nekem nagyon tetszik :) Én nem szeretek ilyen kor őszi színeket hordani. Szeretek kitűnni a neon és fehér körmeimmel. Általában sikerül is..... :D

    ReplyDelete