16 September 2013

219. Born Pretty Store - Barbaric Girls Shiny Shimmer Glitter Nail Polish Set

Mára egy igazán különleges kis szettel érkeztem nektek, amelyet a Born Pretty Store jóvoltából tesztelhettem. Szerencsére én magam választhattam ki a terméket, így arra próbáltam koncentrálni, hogy egy hasznos, szép és jó dolgot válasszak. A bőség zavara mindenkit, engem is megzavart, roppant nehéz volt valami mellett dönteni, de mégis sikerült. Így került hozzám ez a körömlakk szett: 



Összesen 4 darab körömlakk található meg benne, mindegyik 6 ml-es, és elvileg fedőlakkok. Azért írom, hogy elvileg, mivel az egyiket máshogy is lehet használni, de erről részletesebben majd külön írok. Amúgy a csomagok eddig mindig úgy érkeztek meg hozzám, hogy nagyon alaposan bebugyolálták, és még nem volt velük problémám. Természetesen ha mégis előfordulna ilyesmi, akkor segítőkészek.

Nézzük meg akkor közelebbről is ezeket a szépségeket.



Mivel nevük nincsen, így ahogyan a képen vannak sorban, azt a sorszámot fogják megkapni. Mindegyik leíráshoz már a képeket is csatolom, így egyből meg tudjátok lesni őket. :) Természetesen a véleményemet nem befolyásolja, hogy miért vannak nálam ezek a lakkok, így teljes mértékben hitelesen nyilatkozok róluk.




1. Egy színtelen alapban van rengeteg kisebb-nagyobb glitter, amelyek rózsaszínes-zöldes színekben játszanak, ami attól is függ, milyen szín fölé alkalmazzuk, és hogyan esik rá a fény. Emellett még babarózsaszín szívecskék is vannak benne. Amikor felvisszük a körmeinkre, akkor a glitterkből bőven kerül fel, azonban a szívekhez kell egy kis szerencse. Nem lehetetlen kiszedni őket, de nem is pofon egyszerű. Mint látjátok, tényleg többféle színben játszanak, így még különlegesebbé válik. Ráadásul a fekete alapon olyan, mintha őszi falevelek hullanának, ezzel egy kis extra élményt nyújt. A száradása nem a leggyorsabb, fedőlakkal ezen változtathatunk. Viszont lemosásnál sem kell sokat vesződnünk, így ezzel sem lehet bajunk.



2. A második jelöltünk egy aranyos körömlakk, amit nem csak fedőlakként (bár annak is nagyon szuper), hanem egymagában is használhatjuk. Olyannyira tele van ezzel a csillámporral, hogy két rétegben már nagyon jól fed. A gyűrűsujjamon fedőlakként is láthatjátok, szerintem bármilyen színt nagyon jól fel tud dobni. A száradása talán ennek a legjobb és leggyorsabb. Amint kész voltam az egyik kezemmel, máris mehettem vissza a másikra. Lemosásnál sem kellett vele vesződnöm, így ezt is megúsztam. Amúgy ha ráesik a fény nem egyszerűen csillog, hanem szikrázik! Tényleg nagyon látványos, így folyton a körmeimet bambultam. :D



3. Na, ő egy igazán csodálatos ezüst fedőlakk! Vannak benne apró, közepes, és nagy hatszögletű glitterek is, és mivel az alap jól meg van velük tömve, így egy rétegben már ilyen eredményt kaphatunk. Igaz, a nagyobbak hajlamosak arra, hogy összetapadjanak, és nehezen tudnak elszakadni egymástól, de kellő erőfeszítés és cselszövés után szét tudjuk őket választani. A száradása már jobb, mint az első társának, de ő sem fog világcsúcsot dönteni. Lemosásnál viszont itt sincsen akkora gond. Kell vele dolgozni, de alufólia nélkül is csak pár perc. Amúgy még ilyen fedőlakk pont hiányzott a készletemből, így nagyon örülök, hogy ez is benne van a dobozban. :)



4. Ez az arany fedőlakk nagyon hasonlít az ezüst társára, annyi a különbség, hogy kevesebbet tettek bele az apróbb glitterekből, de annál többet a nagyobbakból. Így az eredmény olyan, mintha karácsonykor a csillagszórónkkal játszanánk. Nekem legalábbis teljesen ilyen hangulatom lesz tőle (habár, ami azt illeti az egész doboztól). Száradásban ő sem csúcstartó, de mint írtam, fedőlakk jó barátunk, és segít nekünk. Lemosni azonban őt a legnehezebb. Alufólia nélkül is lehet boldogulni, úgy sem túl kínkeserves, de a többihez képest ebben ő lemaradt.


Összesítés: Végeredményben nagyon örülök, hogy ezt a szettet választottam, mivel több olyan fedőlakkal is gazdagabb lettem, amelyek még hiányoztak a kollekciómból, ráadásul mindegyik egytől egyig meseszép. :) A száradási időn van még mit csiszolni, kivéve a 2. lakknál, de ebbe sem fog belehalni senki. :D Ráadásul a lemosásnál könnyebb dolgunk van, mint más ilyen fedőlakkoknál, így ez kompenzál minket. Röviden és tömören tényleg ajánlani tudom. :)

Végül itt találjátok meg (címre kattintva eljuttok a Born Pretty Store oldalára):


Most összesen $7,99 kerül, ami kb 1800 Ft.

Ráadásul ezzel a kuponkóddal kedvezményesen tudtok hozzájutni:



Nektek mi a véleményetek erről a kis szettről? Szívesen kipróbálnátok?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest




10 comments:

  1. Az arany fedőlakk nagyon bejön,de igazából mind a négyet szívesen elfogadnám! :D

    ReplyDelete
  2. Jaj de kis szépek! Az ezüst tetszik a legjobban. :)

    ReplyDelete
  3. Mindegyik nagyon tetszik, szépségesek *-*

    ReplyDelete
  4. Úúúúúúúúúúúúúú!!!! Elképesztően jó vétel :)))

    ReplyDelete
  5. Az első lakk álomszép. Én is szívesen kipróbálnám ezt a szettet! :)

    ReplyDelete
  6. szépségesek, az első kettő tetszik a legjobban. :) minden olyan lakk jöhet amiben vannak szívecskék. :))

    ReplyDelete
  7. Az arany fedőlakk tetszik :)

    ReplyDelete
  8. Cserkó Muffin: Én nem tudnék így dönteni. :D

    Ingrid: Ugye? Annyira tetszenek! :)

    Dii, bokorbogi93: Örülök, hogy tetszik!

    Lakk Matt: Az bizony! ;)

    Manna: Igen, a szivecske eléggé feldobja. :D

    ReplyDelete
  9. Hibátlanok! Ennyi pénzért meg főleg :)

    ReplyDelete