19 September 2013

221. China Glaze - United

Mára más bejegyzéssel készültem volna, ha nem érkezik meg múlt hét szombaton az a kis üveg csoda, amiről most olvashattok majd. Nézegettem róla sok-sok swatchot, mielőtt megrendeltem, már ott is nagyon megtetszett, de én teljes mértékben másra számítottam. Mikor kinyitottam a kis borítékot, akkor azonban leesett az állam...

China Glaze - United


Nos, ő lenne az. :) Maga a lakk a 2012-es mellrák elleni kűzdelmet támogató kiadásban bukkant fel. Mint látjuk, a 14 ml-es üveg tele van apró lilás, mályvás, rosegold csillámokkal. Ezen kívül még olyanokat is észrevehetünk, különösen lámpafénynél, aminek holo fénye van. A legjobb szó, amit találtam rá, az a káprázatos. A borítékbontás után, mint a rajzfilmekben, szó szerint a szemem is csillogott. Az ecsete egyszerű, kerek, mégsem annyira nehéz vele dolgozni, bár nem is olyan, mint egy IsaDora ecsettel... :D
Na jó, nem bírok tovább magyarázni, muszáj mutatnom már a képeket, ugyanis mikor felkentem eléggé meglepődtem...




Mielőtt felvittem én arra számítottam, hogy hegesztős szemüveggel tudok majd ránézni, annyira vakító lesz ezzel a csillámmennyiséggel. A csillogás megvan, viszont máshogy. Két réteg elég volt, és így egy totális sand hatás épült ki. Akárhol olvastam, erről egy szó sem esett. A felülete, a matt csillogása, minden egy az egyben ugyan az, mint pl egy Lovely lakknál, bár bármelyik ilyen hatású lakkor írhatnám. 



Nem tudom abbahagyni nektek az áradozást, lehet már elegetek is van belőle, de nézzétek, milyen szépen kirajzolódnak a színek, de mégis mennyire egyben vannak! Először csak a gyűrűsujjamon viseltem egy sötétebb lakkal, de olyannyira a kedvencemmé nőtte ki magát, hogy lemostam a többi körmömet is, és mindenhova ezt kentem. Tartósságról annyit, hogy 3 napig volt rajtam, ezalatt csak az egyik ujjamról pattant le egy darab, de annak külön története van, valószínűleg nem az ő hibája volt.... :D

Mi a véleményetek erről a lakkról, és színkombinációról?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest




18 comments:

  1. Tényleg totális LS hatása van, bár én picit más színre számítottam, de gyönyörű így is! :)

    Mea (Nail Polish Maniac Blog)

    ReplyDelete
  2. Én mindig mondtam,hogy a CG volt az első a sand lakkokkal. A tavalyi karácsonyi kiadás összes csillámos lakkja tiszt sand :)

    ReplyDelete
  3. Hát ez a lakk csodásmesés! Nagyon tetszik, utána járok szerintem a tavalyi karácsonyi kiadásnak ha még több színben is van.

    ReplyDelete
  4. Tetszik :) Ha úgy hozná a sors bevágnám a kosaramba :D

    ReplyDelete
  5. Én már hallottam, hogy a CG az OPI előtt kiadott sand lakkot, csak nem nevezték el így külön. Azt hiszem valamelyik karácsonyi kiadás zöld és piros csillámos lakkjairól volt szó. Tényleg szép ez a lakk :)

    ReplyDelete
  6. Mea: Én sem erre számítottam, de ez annál is szebb! :)

    Aggie: Igen, azokról már én is tudok, de ez, ha jól tudom előtte volt. :) Annyira tetszik! :D

    Glitterfinger Lexa: Ez a 2012-es Mellrák elleni küzdelmet támogató kiadásban volt, de a karácsonyiak is meseszépek! :)

    Cserkó Muffin: :DDD Valahogy megértem. :D

    Zsozsó: Igen, a 2012-es karácsonyiban voltak ilyen lakkok, arról tudtam is, de ez a kiadás valahogy háttérben maradt (előttem).

    ReplyDelete
  7. Ahwwwwwww *-* Ez eddig a legszebb LS hatású lakk amit valaha láttam. Nekem sokkal jjobban tetszik az OPI lakkoknál :)

    http://azalanyblogja.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  8. na majd ha meglátod, amiről én áradozok neked már egy hete...

    ReplyDelete
  9. Nos, nézegettem a képeket egy darabig és ez a lakk gyönyörű!
    Nagyon tetszik a színe :)

    ReplyDelete
  10. azta :O

    http://laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  11. Az a lány: Nekem azok is nagyon tetszenek, de ez a példány is kedvencem lett. :)

    S.: Alig várom, hogy végre megérkezzenek! :D Ahj :DDD

    Erzsi: Sejtettem, hogy neked tetszeni fog! :)

    ReplyDelete
  12. Tényleg nagyon szépséges*.*

    ReplyDelete
  13. Szép, mint egy ékszer, nagyon ütős lehet egy elegáns ruhával!

    ReplyDelete
  14. Én ezt meg fogom rendelni októberben magamnak. -minden nap visszajárok nyálat csorgatni, ez azt jelzi, hogy meg kell rendelnem, ugye? :D

    ReplyDelete
  15. Audrey80: Igen, kifejezetten szép lehet, hogyha úgy kell felöltöznünk! :)

    Zsozsó: Sajnálattal közlöm, de az ítélet az, hogy IGEN. :D Szerintem ez eléggé egyértelmű. De minden egyes centet/forintot megér. :)

    ReplyDelete