22 September 2013

222. OPI San Francisco Collection - Wharf! Wharf! Wharf!

Az őszi kollekciók közül több olyan is van, amibe teljesen beleszerettem, de még többen vannak azok, amelyekből csak pár darab lakkot fogadnék el. Nos, az OPI San Francisco kiadás egy olyan, amiből szinte az összes landolhatna nálam. Végre a mini kollekcióban is mindegyik szín tetszett, így ő is itt van már, de róla majd később, és van pár teljes kiszerelésű is, amit rendeltem/kaptam. Ma az egyik ilyet nézhetitek meg közelebbről.

OPI San Francisco Collection - Wharf! Wharf! Wharf!


Nyilván nem árulok el azzal hatalmas titkot, ha azt írom, hogy teljes mértékben behódoltam a liquid sand lakkoknak. Ez a kollekció egyből 3-at is tartalmazott. Az egyik közülük ez a csodás mély kék színű. Azt vettem észre, hogy borzasztóan el van nyomva, és nem igazán foglalkoznak vele, pedig megérdemelné. Ennél csodásabb őszi kék árnyalat biztosan létezik, de most nekem ő a top. A képeken is érdekelt már, de mikor a Douglas-ben megláttam a mintát... Ott rabolta el a körömlakkos részlegnek fenntartott szívem egy részét, így ő is helyet foglalt benne. Mielőtt még megnéznétek mire fel ez a lelkesedés, gyorsan nézzük meg a formai tulajdonságokat. 15 ml-es az üveg, a kupakon jelezték, hogy milyen textúrát fogunk kapni. Ha ez sem elég, akkor még egy kis papírkán is olvashatjuk, amit a nyakára húztak. Az ecset használata nem bonyolult, legalábbis nekem, de tudom, hogy a LS lakkoknál ez nem mindenkinél van így. A kupak... A súlypontozása, a tartása, minden tökéletes. :) De nézzük, hogyan teljesített:



Két rétegben vittem fel, habár egy is elég lehet, de így teljesedik ki igazán. Az a hatalmas szikrázás itt elmarad, ezt ne is várjuk, de az üvegben sem láttunk csillámokat. Ez inkább egy texturált lakk, ettől függetlenül nekem nagyon bejön, és csodálatosan mutat a körmeimen. A család is megdicsérte, bár a kislány kicsit furcsának találta a felületét. :D Ezek az árnyalatok amúgy is nagy kedvenceim ősszel/télen, de ez.... Tökéletesen illeszkedik hozzám. :)



A száradási ideje is nagyon jó, pikk-pakk kész voltam vele. Tartósságáról nem igazán tudok nyilatkozni, mivel egy napig volt fent (estére fekete-fehér viselet volt előírva, így fehérre váltottam :D), de ebben az időben hajat mostam, áztattam, főztem, stb. ezeket gond nélkül "tűrte", és nem adta meg magát semminél. 
Lényeg a lényeg, én oda vagyok érte. Egy ilyen színt is bátran mernék alapdarabnak nevezni a mai körömlakkos világunkban. :)

Mi a véleményetek erről a körömlakkról/színről? 



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest




12 comments:

  1. Nagyon szép, a színe akkor is tetszene, ha fényes lenne. Muszáj lesz már kipróbálnom ezeket a liquid sand lakkokat, de ránézésre nekem mindig a csiszolópapír jut róla eszembe.

    ReplyDelete
  2. Háááát, nem tudom, nekem jobban tetszenek a csillámos liquid sand-ek. Ez nekem valamiért így nem tetszik. :/

    ReplyDelete
  3. A színe nagyon hasonlít az OPI Euro Central kollekció I saw...U saw... We saw... Warsaw lakkjára, szerintem ugyanaz a szín is, csak míg ez sand textúrájú, addig az sima krém finisű. Itt írtam róla:
    http://gothicbeauty.kurl.hu/2013/04/notd-opi-i-saw-u-saw-we-saw-warsaw/

    ReplyDelete
  4. Szép szín, pont múltkor nézegettem egy hasonló árnyalatú Claire's Leather Effect lakkot, kíváncsi lennék mekkora a hasonlóság :)

    ReplyDelete
  5. Nagyon tetszik! Egyébként érdekes, mert amikor először barátkoztam a LS lakkokkal akkor kizárólag a csillám nélküli finish tetszett (mint ez a lakk), de mára annyi swatchot láttam a csillámosakról, hogy már inkább feléjük húz a szívem :D

    ReplyDelete
  6. Nekem nagyon tetszik!:)
    Szép mélykék színe van.

    ReplyDelete
  7. Nem tetszik :( A bőr hatású Claire's lakkokra emlékeztet

    ReplyDelete
  8. Audrey80: Egy kicsit tényleg hasonlít rá, de azért ez sokkal jobban tetszik. ;) Szerintem a próbát egy olcsóbb társával kezdd, és ha azok beválnak, jöhetnek az igazi kis kincsek. A Lovely-nak vannak a legjobb alsó árkategóriás sand hatású lakkjai. :)

    Zsozsó: Meg tudom érteni, sokan vannak így ezzel, bár én mindkettő végeredményt csípem (de az is igaz, hogy nem mindegyik textúrás lakk jön be).

    Nikolett Gulyás: Igazad van, hasonlóak, bár szerintem ez kicsit sötétebb. Legalábbis élőben mindenképpen lehet látni a különbséget.

    Aggie: Szerintem ennek egy kicsivel érdesebb a felülete, de ez az én meglátásom. Megér egy próbát. ;)

    Glitterfinger Lexa: Ez azért lehet, mert egyre szebb és szebb kombinációkkal állnak elő. :D Itt meg ugye csak egy színről van szó. Majd mikor hozom a másik sand lakkról a tesztet... Na az még olyan szép, hogy az ájulás kerülget minden pillantás után. :D

    Cserkó Muffin: Ez érdesebb azoknál a örömlakkoknál. :)

    ReplyDelete