26 September 2013

224. Essie - 233A Miss Fancy Pants

Akik rendszeresen követnek Facebook-on, azok néha ízelítőt kaphatnak azokból a lakkokból, amiket éppen vásároltam. Így sejthetitek, hogy mik fognak ide felkerülni. Múlt héten egy nem rég felfedezett kis boltba mentem be, ahol kb minden van, olyasmi, mint otthon egy 100 Forintos üzlet. Azonban van itt egy kis rész, ahol olyan körömlakkokat szórnak ki, amelyek limitáltak voltak, és már nem kaphatóak. Eddig sikerült pár Revlont, Sally Hansent összegyűjteni, viszont hétvégén azt hittem hanyatt vágódok. A 2012-es őszi és téli kollekció lakkjai voltak kidobálva. Kb 9-10 szín volt összesen, abból sem túl sok, viszont én mint egy őrül nekiestem a kupacnak. Mindegyikből bedobtam egyet a kosaramba, és utána kezdtem válogatni (addigra a lelkesedésemnek köszönhetően mások is észrevették, ezért volt erre szükség :D). Végül csak 7-re tudta lecsökkenteni a számukat. Köztük olyan is van, amit ezre éve meg akarok rendelni. Mivel olyan akció is volt, hogy ha kettőt veszek még olcsóbb, így a végösszeg mindösszesen 18, azaz TIZENNYOLC euró. Ebből itt teljes áron kettőt sem tudnék venni. 
Az első tesztelésem (amit be is fotóztam) jön ma. 

Essie - 233A Miss Fancy Pants


Ahogyan említette, két kollekció volt fellelhető. Ez a példány a 2012-es őszi limitált kiadásból való, ahonnan egyébként még egy színem sem volt, most meg már több is van. Az üvege semmiben sem tér el az eddigiektől, minden a jól megszokott. Nekem egyébként ez a kedvencem, mivel pofon egyszerű tárolni, és a kupak méretéből kifolyólag még a színeket sem nehéz meglesni a fiókomban. Az ecsete lapos, lekerekített, közepesen széles, tehát maga a tökély. Hihetetlenül egyszerű vele dolgozni, de ezt a lakk állaga is elősegíti. Szépen terül, nem túl folyós, nem is csíkozódik. 



Mindösszesen két réteget kellett felvinnem, és már (majdnem) tökéletes volt az eredmény. Azért írtam hozzá azt a kis jelzőt, mivel 1-2 ujjamon észrevettem egy-egy foltot, persze csak azt is akkor, amikor nagyon szemügyre vettem, így gyorsan felvittem még 1-et. Ez azért sem volt olyan eget rengető, mivel a száradási idővel is meg vagyok elégedve. 
De beszéljünk végre erről a csodás őszi színről! Igazi szürkés, inkább taupe árnyalat, de volt olyan lámpafény is, ahol zöldesnek láttam. Annyira szép és elegáns, hogy nem lehet mellette szó nélkül elmenni, még akkor sem, ha valaki ezt unalmasnak találná. Ráadásul bármilyen csillámmal fel lehet dobni, mert bármi megy hozzá! Igazi univerzális, kihasználható, látványos, de mégis visszafogott szín. :)



A tartóssággal is teljesen elégedett vagyok, bár mindig használok fedőlakkot (na jó vannak ritka kivételek). Takarítást, főzést jól tűri, nem jött fel még egy darab sem. 
Végeredményben nagyon boldog vagyok, hogy felfedezhettem a kicsikéket, mert így már ő is a birtokomba került, és hű társam lehet hosszú ideig. Mindenképpen csak ajánlani tudom, ugyanis csalódni nem lehet benne. Szerintem még ebay-en, és egyéb rendelős oldalakon simán belefuthattok! :)

Nektek hogy tetszik ez a szín? Van már hasonló árnyalatotok? Melyik az?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest



7 comments:

  1. Miért kell folyton olyan lakkokat mutogatnod, amikbe első látásra beleszeretek?:D:D:D: Egyébként én is mindig úgy járok,hogy ha észreveszek valami pazar akciót egy-két percen belül más is kiszagolja és tolongunk a kis kosár vagy polc előtt :D

    ReplyDelete
  2. Hű, errefelé miért nincsenek ilyen akciók??
    A szín maga nem jön be, olyan kavicsszíne van.

    ReplyDelete
  3. nagyon jó kis szín :) lehet, h néhanapján unalmasnak tűnhet, de korántsem az! ahogy írtad, bármivel feldobható :D

    ReplyDelete
  4. Ugyanez a szín van ma rajtam csak az KIKO :D :D Olyan mint a cement, de szuper szép szerintem ;)

    ReplyDelete
  5. Cserkó Muffin: Ne haragudj! :D Az a szerencse, ha te veszed észre, és még tudsz válogatni. :D

    Audrey80: SNa ezt nem tudom. :( Én is örülnék neki.... Nekem bejön ez a kavicsszín, jó hasonlat.

    Lilla: Egyáltalán nem! Majd jön arról is bejegyzés, hogyan díszítettem. Egy lakk teszt... :D

    Netti: ÁÁÁ ez is jó hasonlat! :D Nekem is nagyon bejön. ;)

    ReplyDelete
  6. Irigyellek! :D A lakk meg szép, kíváncsian várom a többit is! :)

    ReplyDelete