8 November 2013

252. A-England - Ophelia

NA VÉGRE!!! Nem is tudnám másképpen kezdeni a mai bejegyzésemet. :) Tegnap megkaptam azt a hatalmas csomagot otthonról, amely egy kisebb túlélési felszerelésnek is megfelelne (volt benne tészta, ÖT db hajfesték, NÉGY db körömlakklemosó, stb...). Aki Instagramon követ, az láthatta is (mariasnail8). De volt benne más is. Pár hete elküldték nekem azokat a lakkokat az otthoniak, amelyeket a Nailland-től kaptam, de egy sajnos kimaradt, ez pedig az A-England volt, ami a leginkább érdekelt. Végre őt is megkaparinthattam, és azonnal ki is próbáltam... :)

A-England - Ophelia



Annnnnnnnnnnnnnnnnnnyira csodálatos a lakk is, de még az üveg is. Egyszerű, sima letisztult, ezt a legegyszerűbb tárolni is annak, akinek van már 205 lakkja.... Haladjunk fentről lefelé. A kupakja nem egy bóvli fém, vagy műanyag, hanem igazán strapabíró, és még az ujjlenyomatokat sem gyűjti túlzottan, bár azért meglátszanak (sose tudtam ez miért fontos, de leírom nektek, hátha valakit ez is érdekel). Szerencsére én egy olyan példányt kaptam, aminek az ecsete teljesen rendeben volt. Minden egyes szál a helyén maradt, és használni is baromi egyszerű. Az üveg maga nagyon masszív és 11 ml-es. 
De ami benne rejlik...... Fekete alapot tömtek meg mély, pinkes lila csillámokkal. A körmökön így mutat:



Mielőtt nekikezdenék az áradozásnak, van ami egy kicsit beárnyékolja nekem az összhatást, de ezt valószínűleg minden monitor előtt ülő hölgyemény sejtheti. A fekete sokkal jobban érvényesül, a csillámok már kevésbé. Árnyékban extra sötét, csak néha bukkannak elő jobban a csillámok, napon viszont előbújik ám a kis csibész, bár a fotókon ezt nem igazán tudtam visszaadni. :D Komolyan mondom, nem volt még ilyen nehéz dolgom egy lakk befotózásával. Ha 25 képet nem lőttem, egyet sem. Pedig általában elsőre megszokott lenni az a 5-6 db.



Na, de mindennek ellenére. CSODÁS kis tünemény! Olyan barokkos kis baba lakk. Az utolsó képen a legélethűbb félig árnykos megvilágításban. Rövid körmökön egy rétegben is tökéletes, viszont hosszabbakra nem árt a második. A száradása is nagyon jó volt nekem. 

Összességében sajnálom, hogy azok a szép kis lila csillámok nem annyira köszönnek vissza, nagyon kis félénkek, de így is hihetetlen jó a végeredmény egy őszi napra. Abban még (sajnos) biztos lehetek, hogy el fogok költeni jó pár ezer Forintot erre a márkára.... A lista már kezd kialakulni. :D

Ti próbáltátok már valamelyik A-England lakkot? Erről mi a véleményetek?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest




8 comments:

  1. Én a Jane Eyre-t meg a Lady ki tudja mit pont amiatt nem vettem meg, mert sejtettem, hogy ilyen feketék. De a Jane Eyre-t tutira megveszem hiába minden, az egyik kedvenc könyvem, így már csak ezzel is megvettek engem :D

    ReplyDelete
  2. Horrorisztikus, komolyan, nem gondoltam volna, hogy lehet egy lakk félelmetes :) Különben nagyon szeretem a színjátszós lakkokat, ez is jól néz ki, bár elég sötét nekem.

    ReplyDelete
  3. Jajj, szép-szép de így azért nem annyira éri meg az árát, mintha olyan lenne mint üvegben :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, de jó hír, hogy így most kevésbé utállak :D

      Delete
  4. Gyönyörű :) Annyira irigyellek ,h ilyen szupi lakkot kaptál:)

    http://mazsolavilag.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  5. Jaj de kis huncut :D Nagyon tetszik *-*

    ReplyDelete
  6. Világosabban, lilásabban jobban tetszene :\ :)

    ReplyDelete
  7. Zsozsó Sakklakk: Sajnos a név kötelez, nem tudlak lebeszélni. :D

    Audrey80: Ez nem is jutott eszembe, de el tudom képzelni, hogy valakinek félelmetes.

    Klaudia: Na csak várd ki a végét, mikor beszerzem a többi szépséget, akkor lehet kinyírtok. :D

    Mazsola: Nekem is nagyon tetszik. :)

    Ingrid: Haha, huncut :DDDD

    Elíz: Igen, az erősebb lilát én is hiányolom belőle, de én nekem így is nagyon bejön. :)

    ReplyDelete