14 November 2013

256. Születésnapi NYEREMÉNYJÁTÉK

Ahogyan ígértem ma este érdemes idejönni a blog oldalára, ugyanis a címben is olvashatjátok, egy nyereményjátékkel készültem. Ma lett 11 hónapos az én kis blogom, így ennek jóvoltából én jutalmazok meg egy szerencsés olvasót a nagy nap előtt. :)
A nagy összegzést, ömlengést stb. a tényleges szülinapra tartogatom, itt MÉG nem nyúzlak titeket ezzel. :D Nézzük mivel lehet gazdagabb a szerencsés hölgy. :)

Születésnapi NYEREMÉNYJÁTÉK


Csak olyan körömlakkokat válogattam nektek össze, amit otthon nem találhattok meg, így még különlegesebbé téve a születésnapot. Egyenként is készült róluk fotó, és a nyertes utólagos engedelmével egy körömmargarétára is felfestettem őket. 


Herome W.I.C. - Sydney: No, ettől a márkától még nekem sincsen körömlakkok, pedig igazán különleges darabokat találhatunk náluk. Ez egy igazi holland termék, így nem is kezdhetném jobbal. Próbáltam olyan szín(eke)t választani, ami a legtöbb olvasómnak tetszene, remélem ez a bogyószín is ilyen.


Only You - 810 Metal Dust: Ezeket a lakkokat nem rég fedeztem fel, és komoly önuralom kellett, hogy ne vásároljak magamnak is. Hihetetlen jól néz ki ez a lila ezüst csillámokkal megspékelve!


Only You - 194 Cherry on the Cake: Klasszikus piros árnyalat egy kis csavarral. Ebből egyet a kasszánál tettem vissza, de szerintem eljön az az idő, hogy magamnak is megvegyem.... :D


Hema Special Effect Glitter - 75 Glitter Fuschia: Egy másik nagy kedvenc... Ugyan nekem lilában van meg, de a minőségével tökéletesen megelégedtem, nem véletlenül válogattam be a nyeremények közé... 


Hema Long Lasting Nail Polish - 850: Hasonló az egyik Models Own lakkomhoz, fekete alapban van sok-sok mikrocsillám. Azonban itt nem zöld, hanem kék színekben megy a csillogás. Igazi dög szín!


NYX - 185 Emerald Forest: Róla már olvashattatok bejegyzést, mivel nekem is van egy példányom. Alig vártam, hogy újra felöltsék az állvány 185-ös részét, és nektek is beszerezzek egyet! :)

+1 kis meglepetés is lesz a csomagban ;)

Nézzük a feltételeket:


2 esély (KÖTELEZŐ): Like a Facebook oldalra

+2 esély: Legyél a blog NYILVÁNOS követője (ez azért nem kötelező, mert nem mindenki rendelkezik google+ szolgáltatással)

+2 esély: Írj egy hozzászólást a bejegyzéshez, hogy mióta olvasod a blogomat, hogyan találtál rám, miért maradtál itt. :)

+2 esély: Ha írsz egy bejegyzést erről a nyereményjátékról (link!), vagy oldalsávba teszed ki a blogodra (link!) vagy Facebook-on megosztod ezt a bejegyzést VAGY a képet, ami a blog Facebook oldalán van (link!). Értelemszerűen, ha valaki csak az egyiket teszi meg, akkor is két esély, ha mindegyiket, akkor is kettő. :)
Facebook link: a megosztás időpontjára kell kattintani, és akkor kihozza csak a megosztást, és lesz külön linkje! :)

Tehát összesen 8 esélye van egy embernek. 
Itt tudtok jelentkezni a játékra:


a Rafflecopter giveaway


Eredményhirdetés: DECEMBER 14. 

Remélem nektek is legalább annyira tetszenek a körömlakkok, mint nekem! :)

Sok sikert mindenkinek! :)




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest




107 comments:

  1. Először is köszönöm a lehetőséget, nagyon szép lakkok *-*
    Ha jól emlékszem láttalak valakinél kommentelni és a profilodban láttam, hogy írsz Te is blogot, körbe néztem, és az állam esett le a manik láttán, mondjuk esik az a mai napig :D Úgyhogy alap, hogy itt maradtam nálad nézni a szebbnél szebb manikat :)

    ReplyDelete
  2. +2 esély facebook: https://www.facebook.com/judyyyyaranyos/posts/641093325934191
    +2 esély már szerintem olyan 4-5 hónapja követem a blogod, szeretem olvasni mindig jó kis körömlakkos bejegyzések vannak, imádtam pl a halloween háttered itt a blogon és a körmöket :) MIért maradtam mert szeretem a blogod!
    +2 nyilvánosan követlek Judit Törtei néven
    +2 facebookon Judit Törtei néven követlek :)

    ReplyDelete
  3. Hmm, hát ha jól emlékszem van már egy jó éve, hogy követem a blogodat! :) Így rémlik. Szeretem a manikűrjeidet, hiszen minden alkalommal csodákat alkotsz, olyanokat, amik szinte lehetetlennek tűnnek :D Mondjuk én tuti nem tudnám megcsinálni a 99%-át :D

    Köszönöm a lehetőséget! :)

    Szuper nyeremények! :)

    ReplyDelete
  4. én január óta olvaslak mikor megrendeltem az essie körömlakkokat, akkor találtam rád, mert írtál róla, hogy te is rendeltél :)

    ReplyDelete
  5. Szia!
    Minimum 1 éve olvasom a posztjaid! Szuper játék! :)

    ReplyDelete
  6. Szia! Hát most elgondolkodtattál, hogy mióta is követem a blogod, de biztos több mint egy éve. És hogy miért? Mert imádom a manikűrjeidet! :)
    Szuper lakkokat válogattál össze nyereménynek, el tudnám viselni őket. ;)

    ReplyDelete
  7. Néhány hónapja találtam a blogodra, emlékeim szerint kommenteltél valahol és így kattintottam rá a nevedre, majd a blogodra. Nagyon tetszenek a blogon az igényes, szép manikűrök és képek, illetve az, hogy sokszor általam nem annyira ismert lakkokat is mutatsz!
    Köszi a játékot!

    ReplyDelete
  8. Igaz konkrét időpontot nem tudok mondani, de fél éve biztos,hogy aktív olvasód vagyok, igaz csak most iratkoztam fel érthetetlen módon O.o

    ReplyDelete
  9. Szuper nyereményjáték! :)

    ReplyDelete
  10. Én kb május óta olvasom a blogodat, és megmondom őszintén nem tudom, hogy találtam ide, de azt hiszem egy körömlakkot írtam be a keresőbe, mellé, hogy blog, és kiadott téged is. Itt ragadtam.

    ReplyDelete
  11. Hogy tud valaki több, mint egy éve követni, ha 11 hónapos a blog...? :D Pontos időpontot nem tudok mondani, de valamikor még a kezdetek óta, az első között voltam. :)
    SZuper nyeremény! Köszi a lehetőséget!

    ReplyDelete
  12. Őszintén szólva nem tudom,hogy mióta olvaslak illetve hogyan kerültem ide.Egy évre tippelnék,mert kb akkor kezdtem el körmös blogokat olvasni,de nem sok maradt már köztük. Szeretem,hogy változatos témákkal állsz elő: különböző kihívások,kreatív megoldások, swatchok, haulos és személyes bejegyzéseid is vannak.Illetve,hogy sok féle márkát bemutatsz,vannak olyan blogokat amik nem mennek egy bizonyos árkategória fölé,ami nem baj,mert mindenkinek más a kerete stb,csak szerintem az egy idő után nem kielégitő,illetve az ember csak kíváncsi,hogy a drágább tényleg jobb e,megéri e.

    ReplyDelete
  13. Szia!

    Régóta olvaslak, és nagyon szeretem a posztjaidat! :) Mindig várom, hogy milyen kis csemegét mutatsz nekünk! Már sok dolgohoz kaptam én is kedvet általad, úgyhogy ezúton is nagyon KÖSZI a klassz tippeket! :)
    Nem mellékesen csodásak ezek a lakkok is!!!:) Nagyon köszi a lehetőséget! :)


    ReplyDelete
  14. Először is: szuper a játék!
    Hogy találtam a blogod? Mint sok más blogot is, olvasgatom egyéb blogok alatt a hozzászólásokat, rákattintok 1-1 névre, megnézem a blogját az adott hozzászólónak és ha tetszik, ott ragadok, így történt ez nálad is :)

    ReplyDelete
  15. Szia :)
    Most lettem csak a követőd,de kb. egy fél éve olvaslak és likeoltalak FB-on (feliratkozni kevés blognál szoktam,de most megtette ezt is :) )
    Köszi a lehetőséget :)

    ReplyDelete
  16. Szia :) Régóta olvasom már én is a blogodat, legjobban a szép igényes képeid tetszenek! :) A körömlakkok pedig nagyon klasszak! Köszi a játékot.

    ReplyDelete
  17. Szia!

    Egy-két hónapja követem rendszeresen a blogod, és a Púderpamacson keresztül találtam rád. :)

    ReplyDelete
  18. kb a kezdetektől itt vagyok, de ez nem meglepő ;D arra viszont már nem teljesen emlékszem, hogy találtam rád, szerintem a karácsonyi kihívásnál.

    ReplyDelete
  19. Mennyi csodaszép lakk! A szívem csak úgy dobog!
    Jelentkeznék én is:D, fel vagyok iratkozva a blogodra és követlek a fb-on is természetesen:)

    ReplyDelete
  20. körülbelül fél éve találtalak meg, valamilyen véletlen szerencse folytán (halvány hupi lila gőzöm sincs hogyan, de a lényeg nem is ez :D) és hát körömlakk <3
    ja és imádom a hajad! :D

    ReplyDelete
  21. Szia !
    Kb 1 hónapja találtam rád a facebookon , azóta olvasom a blogodat . Nagyon tetszenek a bejegyzéseid :)

    ReplyDelete
  22. Először is köszönöm a lehetőséget! :]
    Nem tudom pontosan, mióta követem a blogodat, de szerintem kb. féléve, és nagyon jól teszem! ;]

    ReplyDelete
  23. Olyan nehéz ez a kérdés, hogy hány hónapja? Elég régóta, szerintem simán egy éve, de igazából annyira a napi rutin része lett benézni, hogy fogalmam sincs. Egyszerű oka van: szeretem, ahogy írsz és a kreativitásod.

    ReplyDelete
  24. Biztos hogy több mint fél éve látogatom a blogod, egy barátom ajánlotta , és nagyon megtetszett ahogy alkotsz (ezért is olvasom a blogot rendszeresen), igazán művészi , precíz manikat készítesz sok lelkesedéssel :)

    ReplyDelete
  25. hűha, azt hiszem nyáron vagy tavasszal találhattam a blogodra, és egyből megtetszett, hogy milyen szép, kreatív manikűröket készítesz, mindemellett igényes is. a blog külseje is nagyon hangulatos, és szeretem a bejegyzéseket. ezen felül nagyon szimpatikusnak tűnsz és segítőkészen álltál a h&m-es kérdésemhez is :D azt hiszem több nem is kell!

    ReplyDelete
  26. Köszönöm a lehetőséget a játékra én is! Igazából nem tudom pontosan megmondani, hogy mióta olvaslak, Facebookon találtam rád, onnan járogattam fel, de GFC-vel csak most követtelek be. A blogodat pedig azért szeretem, mert tetszenek a manikűrjeid, ennyire egyszerű :)

    ReplyDelete
  27. Sajnos fogalmam sincs, mikor kezdtem el követni a blogod, sok másik bloggal egyetemben, de egyáltalán nem bántam meg, imádom a manikűrjeid.
    A nyereményjátékhoz pedig köszi a lehetőséget, bárki is nyer majd, biztos vagyok benne, hogy jó helyre kerülnek ezek a kis drágák :D

    ReplyDelete
  28. Tavasszal találtam a blogodra. Egy körömlakkra kerestem rá a neten, mert mindig lecsekkolom őket mielőtt megveszem, és ilyenkor néha körbenézek a posztoló oldalán is.Nagyon tetszettek a lakkjaid, az oldal kivitelezése, elrendezése. Elolvastam pár írásodat is, tetszett a stílusod, így hát maradtam. És nem bántam meg! :)

    ReplyDelete
  29. Gyönyörű lakkok, szeretném mindet, de amilyen mázlim van, soha nem nyerek :) Kimerítettem minden esélyt...
    Hogy mióta követlek? Fogalmam sincs, talán pár hónapja. Nagyon szép munkáid vannak, ezért mindig visszatérek körül nézni. :) Várom a további szép manikűröket.

    ReplyDelete
  30. Nem emlékszem pontosan, de valamikor tavasszal kezdtem el követni a blogot... talán... a memóriám már nem a régi... de új se :)

    ReplyDelete
  31. Sziaa! :D

    Jujj de meseszép lakkokat válogattál össze :) :O Kb. májusban találtam a blogodra, és azóta követlek is. Na és kb. azóta vagyok féltékeny. :D Pontosabban leginkább attól, amikor írtad , hogy kint vagy Hollandiában :) Akkor hallottam először arról, hogy , au pair és azóta én is ez szeretnék lenni fősuli előtt , vagy után egy kicsit :)
    Köszi a lehetőséget :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jajjj, ennek nagyon örülök! :) Ha teheted, menj el bárhova, hihetetlen jó lehetőség, még ha csak nyárra is mész. :) Viszont most változott ez az au pair törvény, nem tudom, hogy csak itt Hollandiában, de már nanny-k vagyunk, nem au pair-ek :D

      Delete
  32. Szia! én csak most kezdtelek követni, de már régebben is olvasgattam a blogodat és nagyon szeretem :)

    ReplyDelete
  33. Huuhh, nem csalódtam az ízlésedben, mindet el tudnám nézegetni a gyűjteményemben :D Köszönjük! :)
    Egyébként valamikor tavasszal találhattam rád, szerintem egy másik blogpostban linkelte valaki a te postodat, akkor még csak nézegettem, nem iratkoztam fel, aztán ahogy napi szinten jöttem ide, úgy döntöttem, akkor már miért ne követhetnélek :D

    ReplyDelete
  34. Szia!
    Elhatároztam, hogy visszakeresem, mit olvastam itt először, hátha eszembe jut, hogy hogy jutottam ide. A véletlen műve, de pont februárra nyomtam az archívumba, és egyből meg is lett, hogy találtam rád. Az úgy volt, hogy volt egy Rimmel lakk akció, 1-et fizet 2-őt kap és én megvettem a Sweet 'n' Spicy-t, amibe beleszerettem és kíváncsi voltam, hogy másoknak, főleg bloggereknek mi a véleménye róla. Nagy meglepetésemre, csak nálad találtam rá pár hónappal később, pont aznap raktad ki róla tesztet, amikor kerestem és láttam, hogy nálad is olyan szerelem van mint nálam :D Elkezdtem visszafelé nézegetni a blogod és megtetszettek a lakkozásaid, így itt maradtam :) Bár nyáron volt egy nagyobb kihagyás amikor nem olvastam semmilyen blogot, azért azóta vissza csábultam pár helyre többek között ide is.

    Köszönöm a lehetőséget, nagyon tetszenek a lakkok amiket válogattál! További sok örömöt a blogolásban és boldog majdnem 1 évet! http://www.youtube.com/results?search_query=the%20unbirthday%20song&sm=3

    ReplyDelete
  35. Szia! Köszi a lehetőséget! :)
    Ha jól emlékszem márciusban találtam rád egy Nail Club során. Hihetetlen kreatívnak tűntél és még most is annak tartalak! Azonnal feliratkoztam és azóta is lelkes olvasód vagyok :D

    ReplyDelete
  36. Pontosan nem tudom mikor kezdtem el követni a blogod, de azt tudom, hogy a kezdetektől, az első olvasóid között voltam. Ha jól emlékszem úgy láttalak meg, hogy vagy hozzám vagy valaki máshoz kommenteltél és megnéztem az adatlapod. Mikor megláttam, hogy körmös blogot vezet, gondoltam az csak jó lehet. Ügyes vagy egyébként és így tovább! ;)

    Köszi a lehetőséget! :))

    ReplyDelete
  37. legelső olvasó, legelső feliratkozó, legelső lájkoló. mondjak még többet? <3

    ReplyDelete
  38. Már több mint fél éve követlek, azt hiszem:) Lehet kicsit több. Akkoriban kattantam rá a lakkozásra, meguntam hogy sehogysem néz ki a kezem, ezért nekiálltam keresgélni képeket, inspirációt. Ekkor találtam rá számtalan körmös blogra, a Tiéd nagyon megtetszett, igazán szépeket alkotsz:))) Ezért minden nap nézem hogy van e új poszt, bloglovinon követlek (nyilvánosan, ott is be lehet állítani ezt), de mostmár beállítottam google-ön is.
    Gyönyörű lakkokat választottál, de hát magadnak is mindig csak szépségeseket szoktál, irigykedem is mindig:)

    ReplyDelete
  39. Szia!
    Olvasni körülbelül fél éve olvaslak, követni csak két hete követlek, akkor hoztam létre google fiókot.
    Egy másik blogon tett kommented alapján találtam rád, és azért maradtam, mert imádom az alkotásaid nézegetni, és sokszor innen inspirálódok! :)
    Köszi a lehetőséget! :)

    ReplyDelete
  40. Köszi a lehetőséget!
    Én Thimmyke oldalán találtam Rád a nyereményjáték kapcsán.

    ReplyDelete
  41. Szia ! Ha jól emlékszem tavasszal kezdtem követni a blogodat. Akkor kezdődött a körömlakkmániám, s nagyon sok főleg körömlakkal foglalkozó blogot kezdtem el olvasgatni, s azoknál maradtam meg, amelyik igényes manikűröket tesz fel, illetve aki számomra szimpatikusan ír. Amióta pedig külföldön dolgozol még jobban figyelem a postjaidat, egyrészt mert olyan körömlakkokat láthatok, amelyek nálunk nem elérhetőek, a másik dolog pedig nagyon érdekel, hogy milyen az élet egy másik országban.

    ReplyDelete
  42. Még nem gratulálok előre, majd a blog születés napján ;) de köszönöm a lehetőséget, nagyon szép dolgokat válogattál össze! Igazából nem is emlékszem pontosan, hogy keveredtem a blogodra, de azt hiszem egyből megtetszett minden, úgyhogy akkor azonnal fel is iratkoztam :)

    ReplyDelete
  43. Szia! Most kezdtem hivatalosan is követni az oldalad, de nagyon tetszik. :) Gyönyörű lakkok, Timmyke oldaláról keveredtem még ide.. :)

    ReplyDelete
  44. Szia! Most kezdtem hivatalosan is követni az oldalad, de nagyon tetszik. :) Gyönyörű lakkok, Timmyke oldaláról keveredtem még ide.. :)

    ReplyDelete
  45. Én is csak nemrég vagyok itt, de biztos, hogy maradok :) Nagyon szupi lakkokat válogattál össze. Köszönöm a lehetőséget! További jó blogolást! :)

    ReplyDelete
  46. Szia! Én kb 2 hete vagyok itt, hivatalosan most kezdtem el követni a blogod, eddig csak a könyvjelzőim között volt. Egy lakkra kerestem rá a Google-el és téged dobott fel elsőre. Azóta is szívesen olvasom a blogod szabadidőmben:)

    ReplyDelete
  47. Szia:) Köszönöm, hogy meghírdetted ezt a versenyt!
    -lájkoltam a facebook oldalt Vanda Nagy néven (2esély)
    -a blog nyilvános követője vagyok Vanda Nagy néven (2esély)
    -megosztottam facebookon a bejegyzést (2esély)
    -Nemrég találtam rád, de akkor nagyon örültem, mert imádom a bejegyzéseket és csodálom a tehetségedet! :)

    ReplyDelete
  48. Sziaa:) Nem tudom, hogy mióta követlek, de amióta követlek, minden bejegyzésedet megnéztem.:)
    Köszi a játékot!:)

    ReplyDelete
  49. Szia. :)
    Én szerintem szinte a kezdetek óta követem a blogodat, de csak nemrég lettem gfc-nyilvános követőd ( eddig bloglovinon követtelek ). Azt, hogy hol találtam rád, már nem tudom, de életem egyik legjobb pillanata volt :D Szerintem valamelyik bloggerinánál kommenteltél, és onnan jutottam el ide.

    ReplyDelete
  50. Szia :) . Én lassan már 7 hónapja követlek és imádom a bejegyzéseidet .
    Nekem az egyik kedvenc bloggerem vagy !!
    Köszi a játékot .

    ReplyDelete
  51. Szió :)
    Kb. 4-5 hónapja követem a blogodat, és a top 3-ban simán benne vagy, mivel igényesek a fotóid, és persze a manikűrjeid :)

    ReplyDelete
  52. Igaz régóta követlek, de nem nagyon szoktam hozzászólni.
    Köszönöm a lehetőséget, csodás lakkokat válogattál össze!:)

    ReplyDelete
  53. Kb. fél éve követlek, a Nail Club által találtam ide:)

    ReplyDelete
  54. szia
    köszi a játékot, hát én nem emlékszem már de kb fél éve tuti van hogy követlek, szerintem egy másik blogos oldalról találtam ide vagy fészen láttam valamit, nem nagyon emlékszem már, és azért maradtam mert mindig olyan jó körmöket csinálsz, és mindig olyan kreatívan megoldod egy szóval imádom a blogodat :)

    ReplyDelete
  55. Nagyjából az elejétől követlek, és azért mert én is imádom a lakkokat. Ezeket meg mégjobban imádnám. *_*

    ReplyDelete
  56. Gyönyörűek a lakkok, köszi a lehetőséget :)
    Fél éve követlek körülbelül, már nem emlékszem pontosan. Imádom a blogodat, annyira igényes, és szép körmöket készítesz mindig. Csak így tovább!:)

    ReplyDelete
  57. sziaa :)
    pár hónapja találtam rá a blogodra az egyik barátnőm mutatott meg és azóta nagyon sokszor olvasom a blogodat, gyönyörű az egész és a körmök is nagyon szépek! sok sikert a továbbiakban!!:)

    ReplyDelete
  58. Mit is mondhatnék szívem <3 Jó hogy itt blogolgatsz köztünk te is, nagyon beloptad magad a kis szívembe :))) Írjál nekünk még jó sokáig, jó? :)

    ReplyDelete
  59. Szia!

    +2 esély facebook lájk
    +2 esély mától követem a blogodat, most találtam rá a nyereményjáték végett
    +2 nyilvánosan követlek Tibold Sándor néven
    +2 facebookon Tibold Sándor/TiboldS6 néven követlek

    Köszi a játékot

    ReplyDelete
  60. Már vagy fél éve követlek, sőt... :) azért maradtam, mert nekem is mániáim a körömlakkok *.* szerintem más körmös blogon kommenteltél és úgy találtalak meg, már sajnos nem emlékszem pontosan. :) Boldog 11. hónapot a blognak! :)

    ReplyDelete
  61. Gyönyörűek ezek a lakkok, az összesért odavagyok! :) Lájkoltam az oldalad facebook-on, illetve a blogomon kiraktam a nyereményjáték linkjét képpel együtt az oldalsávba (http://betti-and-beauty.blogspot.hu/) :). Kb. egy hónapja találhattam rá a blogodra, azóta kezdtem el én is a sajátomat, azóta kezdtek el foglalkoztatni a körmös dolgok. :) És imádom a manikűrjeidet, ezért ragadtam itt. :)
    Köszi a játékot! :)

    ReplyDelete
  62. Ha jól emlékszem, valamikor nyáron találtam rá a blogra, már fogalmam sincs, hogy hogyan. :D
    Azért maradtam, mert szépséges nail-art-okat készítesz és mindig csak ámulok-bámulok, hogy ezt mégis hogy?! :D Nagyon tetszenek a személyes bejegyzések is, biztos nagyon jó lehet kint lenni Hollandiában, szerencsés vagy :) És a téma-hetek is fantasztikusak voltak. :)
    A játékba válogatott lakkok pedig lenyűgözőek! :)

    ReplyDelete
  63. Kb egy éve találtam rá a blogodra, ha jól emlékszem egy Golden Rose Jolly Jewels lakk után kutatva. Fel is iratkoztam egyből. :P

    ReplyDelete
  64. Szia :)

    2 esély: Turcsek Gabriella néven követem a facebook-os oldalad
    2 esély: Turcsek Gabriella néven követem nyilvánosan itt a blogod
    2 esély: Kitettem a blogom oldalsávjába a játékot: http://gabcsi-blogja.blogspot.hu/

    Köszönöm a lehetőséget!! :)

    ReplyDelete
  65. A blogodat http://mariasnail.blogspot.nl/2013/07/184-h-glitter-nail-polish-blue.html ennek a körömlakknak a kutatásánál találtam meg augusztus vége felé :)

    ReplyDelete
  66. Hű, szerintem már több mint egy éve követlek, csak akkor még más névvel követtelek, de az megszűnt, de újra feliratkoztam az újjal, amint új lett. :)

    ReplyDelete
  67. Szia!
    Ha jól emlékszem februárba találtam Rád.
    Egy ismerősöm megosztotta az oldalán az egyik nyereményjátékodat.
    Szuper a blogod, hozzám talán a személyes bejegyzések állnak a legközelebb, hisz így nemcsak a körömlakkokat, hanem téged is jobban megismerhetnek az olvasóid.
    Köszi a játékot!
    Üdv:
    Brigitta

    ReplyDelete
  68. Szia! Én csak most találtam rád - Judit Nails-en keresztül. Köszi a játékot! Most pedig megyek és körülnézek kicsit a blogodon. :) Üdv, Kacsa (FB: Dorie Chan)

    ReplyDelete
  69. Istenem, de gyönyörűek ezek a lakkok!
    Ha jól emlékszem, egy másik blogról találtam ide egy linkkel, már nem is tudom, hogy mikor. De nagyon hamar megszerettem a stílusodat, és nagyon jónak tartom, hogy ilyen jó minőségű és mennyiségű képet raksz fel, ezért maradtam. :)

    ReplyDelete
  70. Pár hónapja olvasom a blogodat, a rengeteg körmös blog és fb feed között találtam meg. :)

    ReplyDelete
  71. A nyári bokatörésem alatt volt időm szemezgetni, és Bikiráék egyik Nail Clubos bejegyzéséből csöppentem ide, és itt is ragadtam, mindegyik posztodban csodaszépeket alkotsz! :)

    ReplyDelete
  72. Nyáron találtam a blogodra, szerintem nailclub útján:) azóta is rendszeresen olvasom:)

    ReplyDelete
  73. Szia!
    Hát én nem régiben találtam rá a blogodra, úgy 2 hete, de csak most iratkoztam fel. Szeretem először csak könyvjelzőzni a blogokat, és ha több bejegyzés is megtetszik csak akkor kezdem el követni az illetőt.
    Tetszenek a manikűrjeid, és a képeid minőségét, valóban jól látszanak rajta a lakkok színei.
    Köszönöm szépen a lehetőséget!

    ReplyDelete
  74. Szia. Köszönöm a lehetőséget!
    Kb 2-3 hónapja találtam rá a blogodra, miközben nézegettem magyar körmös blogokat. Nagyon megtetszett, imádom olvasni. Külön tetszik hogy nem unalmasak a bejegyzések!:)
    Írtam egy posztot:
    http://mcsnailisland.blogspot.hu/2013/11/nyeremenyjatek-marias-nailnel.html

    ReplyDelete
  75. Szia!

    Köszönöm,hogy játszhatok! Sajnos csak most találtam rá a blogodra, ezért mostantól tudlak csak követni, de ez most már így is marad! :)

    ReplyDelete
  76. Szia! Gyönyörű lakkokat válogattál össze! Én nem tudom pontosan, hogy mióta követlek, ahogy arra sem emlékszem pontosan, hogy hogyan találtam rád, de az biztos, hogy már hosszú-hosszú hónapok óta, talán február-március magaslatától.
    Szeretném felhívni figyelmed egy új kezdeményezésre, a Lakkozz! Fotózz! Posztolj!-ra, melyre téged is nagy-nagy szeretettel várlak! Részletek itt: http://vaniliamamor.blogspot.ro/2013/11/lakkozz-fotozz-posztolj-lfp-1-fordulo.html

    ReplyDelete
  77. Én a mai szent napon találtam Rád,és most ámulok és bámulok, "lájkolok" , olvasok a face oldaladon,Sziráki Kriszta név alatt

    ReplyDelete
  78. Szia! én csak most kezdtelek követni, de már régebben is olvasgattam a blogodat és nagyon szeretem :)

    ReplyDelete
  79. Szia! Pár hete bukkantam a blogra, és amiért maradtam azok a márka bemutatók, és persze az ötleteid egy egy mani megvalósításához :)

    ReplyDelete
  80. Szia! Egyszerűen mesés lakkokat válogattál össze, el vagyok ájulva, nagyon szerencsés lesz az aki végül megnyeri:) Hogy mikor találtalak meg arra pontosan nem emlékszem, szerintem egy 3 hónapja lehetett, egy másik blogról tévedtem ide, aminek nagyon örülök és azóta is rendszeresen követlek. Nagyon szép, igényes manikűröket készítesz és mindig tudsz mutatni új körömlakkokat amiket egyből írok is a whislistemhez:D A játékhoz pedig likeoltam a facebookon az oldalt, és követlek is:)

    Puszi Rena

    ReplyDelete
  81. szia. valamikor nyáron nézegettem körmös blogokat és akkor akadtam rád :) nagyon tetszett, ahogy és amilyen manikűröket csinálsz és mert elég gyakran frissítetted a blogot. hát ezek azok ami miatt akkor itt maradtam és most már nem is akarok elmenni :) köszönöm a lehetőséget :)

    ReplyDelete
  82. Húha, fogalmam sincs mikor találtam rá a blogodra, de viszonylag régen már, valamilyen körmös alkotásod nyomán és épp ez miatt maradtam, mivel nagyon szép manikat készítesz! :)

    ReplyDelete
  83. Sziaa!
    Azt,hogy mikot találtam az oldalad,nem tudom pontosan talán fél ével ezelőtt lehetet :) Nagyon szép manikürt csinálsz igy lettem rajongód! :)
    Köszi a lehetőséget! :D

    ReplyDelete
  84. pár hónapja találtam a blogodra, szerintem valamilyen csoportos munka (pl. manikűrvadász) kapcsán. nagyon tetszenek a körmeid is (szerintem ez is fontos, ha körömlakkos blogot nézeget az ember) és nagyon szépek a munkáid is. plusz szeretem a tesztes bejegyzéseket is.
    összefoglalva tehát egy igényes, szerethető körmös blognak tartom a tiédet, szívesen járok ide! :)

    ReplyDelete
  85. Szia! Körülbelül 2-3 hónapja követem a blogodat Bloglovinon, de itt még csak most iratkoztam fel. Szuperek a nyeremények, kár, hogy ilyesmik nem találhatóak itthon :) Köszönjük a játékot!

    ReplyDelete
  86. Szia! Én most találtam rád egy másik blogról, és nagyon örülök, hogy ide tévedtem hozzád, mert szuper manikűröket készítesz! Nekem most ébredezik a körömlakkozó mániám (eddig inkább a szemsminkek terén kísérletezgettem), úgyhogy hamar bele is vetem magam az oldalad átböngészésébe :) A blogom oldalsávjába is kitettem a játékod; http://megaera-magical-world.blogspot.hu/ Nagyon szépen köszönöm én is a lehetőséget, csodásak a lakkok! :)

    ReplyDelete
  87. Szia!

    Köszi szépen a lehetőséget, olyan gyönyörűek a lakkok! :)
    Már régóta követlek, nem is tudom pontosan mióta, régebben kommentelgettem is, de mióta van munkahelyem, sajnos nincs időm semmire, de amikor van egy kis időm, gyorsan megnézem a blogodat, mert nagyon tetszik, ahogy lakkozol, én is lakkmániás vagyok, és mióta megnyílt a Nailland is, azóta már egyáltalán nem tudok uralkodni magamon :) ja és hogy, hogy találtam Rád? már nem nagyon emlékszem, de úgy rémlik, hogy valakinél kommenteltél, és rákattintottam a nevedre, és úgy jutottam a blogodra, és azóta is imádom :)

    ReplyDelete
  88. Szia! Én most találtam rá a blogodra, de valami fantasztikus, csak így tovább :)

    ReplyDelete
  89. Szia! :) Boldog elő-blogszülinapot ;) Kb. 1-másfél éve találtam meg a blogodat, azóta is lelkes olvasója vagyok, nagyon szeretem, friss, változatos és fantáziadús, csak így tovább!

    ReplyDelete
  90. Szia,
    én eléggé új olvasód vagyok pár napja találtam rád de azóta kiolvastalak. :) A csillámos lakk hatékony lemosásának keresése közben találtam rád :)

    ReplyDelete
  91. Szia, én is friss olvasó vagyok, néhány hete követem a blogod. Egy másik beauty blogon (ne kérdezd melyiken, vagy 40-et követek :)) volt egy hivatkozás rád, kíváncsi lettem és itt is maradtam.

    ReplyDelete
  92. Wow! Nagyon köszi! És gyönyörű a zöld lakk. Az nagyon megfogott. De...eddig hogyhogy csak facebookon követtelek? Nem értem...

    ReplyDelete
  93. Szia!
    Nagyon szépek ezek a lakkok :) Én már viszonylag régóta követlek, valahogy idetévedtem, aztán itt ragadtam :) Nagyon szépek mindig a manijaid, jó olvasni az irásaidat :)

    ReplyDelete
  94. Gyönyörű lakkok! Úgy másfél-két hónapja olvaslak, ha jól emlékszem manikűrvadászatos posztok nézegetése közben keveredtem ide. Nagyon megtetszettek az általad használt lakkok és a manikűrök is, amiket alkotsz.

    ReplyDelete
  95. Szia!
    Először is gyönyörűek a lakkok! :) A blogod még csak néhány hónapja követem, őszintén szólva nem emlékszem már hogy hogy keveredtem ide, de rendszeresen olvasok azóta is :) Tetszenek nagyon a manikűrök amiket alkotsz, valamint nagyon élvezem azt is amikor Hollandiáról írsz, ugyanis az egyetemen néderlandisztika szakos vagyok, szóval mikor megláttam hogy körmös blog meg Hollandia totálisan itt ragadtam :D

    ReplyDelete
  96. Szia! Köszönöm a lehetőséget! A blogodat már régóta figyelemmel tartom mert nagyon szeretem a bejegyzéseid. Közvetlen vagy és aranyosnak tűnsz. Az ízlésed is nagyon szuper.. Köszönömm:)

    ReplyDelete
  97. Szia! előszöris köszi a játékot és a lehetőséget :) kb. fél éve követem a blogod, ha nem is rendszeresen, de pár hetente mindig visszaolvasom a posztokat és gyönyörködöm a képekben :)

    ReplyDelete
  98. Szia !:) Nagyon tetszik a blogod mostanában találtam rá és nagyon szeretem!:))

    ReplyDelete
  99. Szia! :) Nem tudom, hogy pontosan mióta, de emlékeim szerint úgy február óta követlek. :) Nagyon kreatív ötleteid vannak, tetszenek a körmök, amiket készítesz. (:
    Köszi a játékot! :)

    ReplyDelete
  100. Köszii a játékot,nagyon tetszenek a körömlakkok :)

    Igazából én sem tudom mióta olvasom a blogod,talán tavaly tél óta :)
    Valamelyk másik blogon bukkantam rá a tiedre és itt is ragadtam,azóta olvasom a bejegyzéseket :)
    Nagyon szeretem én is az ötleteidet,van amikor én is innen veszek mintát :)

    Csak így tovább!!!!

    ReplyDelete
  101. Szia:)
    Háááát azthiszem de ez csak egy gyanú, körülbelül fél éve kicsit több, hogy rádtaláltam. Nem emlékszem pontosan hogyan de szerintem az egyik körmös csoportos projekt hozott ide, tetszettek a munkáid és szimpatikusnak találtalak, ugyhogy örülök, hogy betévedtem hozzád:)
    Köszönöm a lehetőséget:)

    ReplyDelete
  102. Szia,

    Én még csak pár hete akadtam rád egy IsaDora lakk kapcsán, azóta rendszeresen olvaslak.

    ReplyDelete
  103. Szia! :) Már jó pár hónapja követem a blogod bloglovinon, csak nem tűnt fel,hogy GFC-n nem vagyok a követőd. nagyon tetszenek a manikűrjeid. :) Köszi a játékot! :)

    ReplyDelete
  104. Szia :) Tulajdonképpen bloglovinon elég régóta követlek, már nem is emlékszem mióta. a lényeg, hogy megfogtál a manikkal, csomó ötletet merítettem, már csak meg kéne valósítani őket. :D GFC-n egyébként sajnos csak most követtelek be, az valahogy mindig kimarad, mert a bloglovin-ra vagyok kattanva. köszönöm a lehetőséget!

    ReplyDelete