24 November 2013

261. Nail Club - Comics

Eltelt két hét a legutóbbi Nal Club óta, de ezalatt az idő alatt több változás is közbejött, és már megint jelentkezünk nektek egy újabb jó kis témával. Első körben azonban az újítás! Két új taggal bővültünk, méghozzá két (szerintünk) tehetséges bloggerinával, így már összesen 9-en vagyunk. A két új tag pedig nem más, mint Lexa (Glitterfingersss) és Eszti (Make up On A Budget). Remélem ők is legalább annyira fogják élvezni a csapattal való alkotást, mint mi. :) 
No, de akkor nézzük is mivel látunk el ma titeket:

Comics - Képregény


Ez egy igazán érdekes világ, amit a körmeinken nehezen lehet megvalósítani, főleg ha igényesek is akarunk lenni. A képregények fő alkotó eleme az ábrázolás, tehát nekünk is ábrázolni kell valamit. Itt már könnyebb dolgunk van kicsit, mert nem egy Salvador Dalí munkát kell magunkra dobni, hanem egy egyszerű vonalakból/pöttyökből kialakított képet. Természetesen ott vannak még a szövegbuborékok, a gondolatokat mutató felhőcskék, és a különböző hangokat leíró szavak is. Na, én ezt próbáltam meg elhozni nektek mára. :)



Ha nagyon szőrszálhasogatók akarunk lenni van egy két pontatlanság, de én végeredményben nagyon is büszke vagyok erre a kis munkámra! Mielőtt bármit is mondtam volna, más is megjegyezte, hogy olyan, mint a régi képregényekben. Köszönöm! Ez volt a cél! :D 



Elkészíteni amúgy annyira nem vészes, de nagyon időigényes, Két réteg fehér lakk megszáradás után elővettem minden színt, amire csak szükségem lehet, és az ecseteimet, pontozóimat. Megrajzoltam a fekete kereteket, megírtam a kis szövegeket, a végére hagytam a pontozást. Na itt van egy két bibi, de különösebben nem zavar, a nyomtatásban is előfordultak ilyenek... :D Türelmet, elszántságot igényel, utána pedig egy jó kis hátmasszázst. 

Nektek hogy tetszik a mostani alkotásom?


Többiek munkái: 


12 comments: