26 November 2013

262. Barry M Sequin Nail Effects - 3

Múlt héten olvashattatok egy extra nagy ömlengést, mára azonban egy eléggé megosztó lakkal érkeztem. Ez a példány nem csak sok-sok nőben kelthet vegyes érzelmeket, de egy emberben is, ráadásul eléggé szélsőségeseket. Még a Nailland Hungary-től kaptam őt is, így tesztelésre kitűnő lehetőséget kapva. Mielőtt tovább mennénk, leszögezném, hogy az őszinte véleményemet írom le, minden pozitívummal és negatívummal.

Barry M Sequin Nail Effects - 3


Tehát, első körben írok egy kicsit a Barry M lakkok külsejéről, ugyanis ez az első ilyen termék a blogon. A forma nekem nagyon bejön. Egyszerű tárolás, látható is, hogy mi van benne, ha fiókban vannak, az ecsete is nagyon rendben van, és könnyen használható. Nagyon-nagy a színválaszték is, mindenféle textúrával találkozhatunk, így bárki találhat magának megfelelő lakkot.
Ebben az üvegcsében rózsaszín alapot látunk sok-sok nagyobb színes glitterrel. Egy ideig azt hittem, hogy ennyi, és kész, ezzel még ki is békültem volna, mivel így a Golden Rose Jolly Jewels lakkjaira hasonlít. Azonban jött a felismerés. Ez egy homok hatású körömlakk. Körmeimen így mutat:



Két rétegben vittem fel, ennyi kellett is, de lehet legközelebb egy másik színre fogom felvinni. Legközelebb.... Sajnos ez nem biztos, hogy előfordul. :S Nézzük a jó dolgokat. Gyorsan szárad, kijön a sand hatás, ehhez kétség sem fér, tartós. Ennyi. Legalábbis nekem. Egészen egyszerűen nem bírom leerőszakolni a torkomon. Szegénykém olyan gusztustalanra sikerült, hogy amikor többen is próbáltunk hasonlatokat találni rá, több minden is felmerült, például unikornis hányás vagy éppen Jeffrey Starnak a híres müzlis képe.



Persze ez egyéni vélemény, ami eléggé szubjektív, így ezt nem lehet rossz tulajdonságnak felróni, nekem egészen egyszerűen nem jön be. Azonban van még egy bökkenő, ami szerintem azért sokunkat zavarná. Rettentően érdes a felülete, olyannyira, hogy a farmeromat féltettem a kiszakadástól. Oké, ez nyilván túlzás, de tényleg nagyon zavaró volt. Ez amúgy az egyetlen lakk a csomagomból, ami nem nyerte el a tetszésemet, de ez nem befolyásol abban, hogy december közepén ne fosszam le a Barry M állványt. :D

Próbálta már valaki ezt a körömlakkot? Mi a véleményetek róla?





Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Twitter   |   Bloglovin   |   Pinterest   |   Instagram




21 comments:

  1. Az unikornis hányás szerintem találó :D Az üvegben aranyosan néz ki egyébként :/

    ReplyDelete
  2. Fújj, ez volt az első gondolatom. És engem a kihányt eper joghurtra emlékeztet :/ Ezt nagyon nem találták el szerintem :( De köszi, hogy megmutattad, ez nagyon hasznos post volt, azt kell mondjam! :)

    ReplyDelete
  3. Nekem nagyon bejön :) tuti beszerzem :)

    ReplyDelete
  4. Hát hogy is "mondjam" érdekes...

    ReplyDelete
  5. nekem is tetszik! mondjuk lehet nem teljes manikűrben, hanem 1-1 körömre jobban tetszene. :)

    ReplyDelete
  6. Nekem sem tetszik. :( Sokkal szebb lenne az összkép, ha nem lenne sand hatású a lakk. :) Az unikornis hányás meg nagyon tetszik. :)

    ReplyDelete
  7. Ez most nekem sem jön be :S

    ReplyDelete
  8. Ez tényleg meredek :D Sokkolni lehet vele. De valakinek biztos bejön, nekem most lecsengett a rózsaszín korszakom, szóval nem tetszik.
    Azt nem értem, hogy miért nem valami sötétebb lakkot küldtek neked, azt hitték, úgyis sok van belőle??

    ReplyDelete
  9. Nekem tetszik. :D Tiszta cukorka, meg tortadara meg vattacukor. :D Engem ilyesmivel meg lehet venni kilóra. :D

    ReplyDelete
  10. Hát ez nagyon undi :S Esküszöm még az Essie Belugaria-nál is csúnyább, pedig az nagy szó :D :D

    ReplyDelete
  11. phoenix: Igen, ott aranyos, de felkenve kimutatja a foga fehérjét. :D

    Zsozsó Sakklakk: Jaj, ez is ütős hasonlat. :D Nekem csak az a bajom, hogy brutálisan érdes, és nagyon nagy darabok vannak benne. :(

    Miss Nobody - Kitti: Na, pont ezt írtam! Ez egy szubjektív vélemény. Örülök, hogy tetszik! :)

    Thimmyke: :DDD Igen. :D

    Lilla: Majd lehetséges, hogy egyszer úgy is kipróbálom.

    Juju: Igen! Úgy olyan kis jelly sandvich lenne. :)

    Gabica: :( Sajnálnám, ha nekem igen, de így csak megértően bólogatok. :(

    Audrey80: :D Én szeretem a rózsaszínt, sőt a világos lakkokat is, csak amikor ilyen idő van, jönnek a sötétek, azért van mostanában annyi. A többi pedig sötét, nagyjából, így én nem panaszkodok. Jó volt megtapasztalni milyen a lakk. :)

    ReplyDelete
  12. Moon Angel: Igen, bár amikor már a fejem fájt, annyira idegesített az érdessége, akkor nem ez jutott eszembe, pedig higgyétek el, a legjobbat akartam belőle kihozni. :( :D

    Glitterfinger Lexa: Juj, Igen. Az is egy külön történet LENNE, ha megrendeltem volna. :D

    ReplyDelete
  13. én is megkaptam ezt a lakkot, nekem minden furcsaságával együtt bejön :D
    (roni)

    ReplyDelete
  14. Ocsmánykaaaa! Azt hittem rosszabb, de azért nem egy matyóhímzés :( :D

    ReplyDelete
  15. Hátőőőőőő....meg akartam venni, de most letettem róla :D Nálad látszik egyedül tényleg, hogy néz ez ki valójában. Az alapszíne tetszik, de a sand meg ezek a glitterek nekem már sok.

    ReplyDelete
  16. Én a feketét kaptam, nem véletlenül nem volt még a blogon... :)) Egyszer felkentem, de nem jutottam el a fotózásig, másodszorra pedig nem akaródzik rávenni magam...

    ReplyDelete
  17. Egy esélyt azért adnék neki, egy rétegben fedő lakkon, egy rétegben, fedőlakkal kiegyenlítve a felszínét. De így nekem sem jön be :-(

    ReplyDelete
  18. Fú, szerintem is borzalmas!

    ReplyDelete
  19. hm. érdekes. az üvegben annyira szép, de felkenve meg fúúúúújj. :D kíváncsi lennék fedőlakkal hogy néz ki. :)

    ReplyDelete
  20. Ez nem túl bejövős nekem ,de hát nem tetszhet minden :D

    ReplyDelete
  21. Jajj, ez valami borzalom, bocsi :S

    ReplyDelete