30 November 2013

265. Novemberi HAUL

Nem is tudom mikor volt már utoljára ilyen bejegyzés, mivel legtöbbször Facebook-ra, vagy Instagram-ra (mariasnail8) teszem ki a szerzeményeimről a képeket. Azonban most úgy gondoltam összegyűjtöm ide is, hogy azok is értesüljenek, akik esetleg ott lemaradtak volna.

Novemberi HAUL


Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy kihagytam pár lakkot. Vagy egy csomag, vagy egy vásárlás, nem tudom... Az ok, amiért most így összegyűjtöttem, az az, hogy december 21-ig nem vásárolok körömlakkot. Ez nem egy lakkstop, ha limitált kiadásról van szó, nem habozok, vagy ha régen kiszemelt áldozatok 1+1es akciónak örvendenek, de muszáj egy kicsit lefognom magam. Ugyanis azon a napon ellátogatok a Nailland-be. Szerintem 30 lakknál nem adom alább. Az egy külön kis posztot érdemel majd. Nézzük márkák szerint kik azok, akiket ebben a hónapban szereztem be.

NYC


Ők az 1+1-es kivételek. :D Szerintem vérre menő harc folyt értük, ugyanis NAPI szinten töltötték az állványokat. Ezt onnan tudom, hogy mikor odamentem rendszeresen üres volt minden, másnap pedig 1-2 darab pár színből. De egyszer szerencsém volt.... :)

005 Red Hot: Ez egy igazán egyszerű, de nagyszerű fedőlakk. Karácsonyra pont ideális. Sok picike piros és nagyobb ezüst glitter található meg az átlátszó alapban. Nekem belopta magát a szívembe. Holnap élesben is láthatjátok, de hogy milyen körülmények között, az titok. ;)

010 Top of the Gold: Otthon megjelent az Essence féle arany fedőlakk, amit egy kicsit irigyeltem, mert itt nem volt, de a tesztek után annyira már nem bántam. Nekem túl darabos volt. Végül a NYC kínálatában megtaláltam az igazit. :) Tökéletes vékonyka kis arany pelyhes csoda! Egyébként otthon is kapható, ha jól értesültem az Instagramon. :D

Maxfactor


Ők még a nagy fogadalom előtti időkből származnak, azonban ők is 1+1-es akcióban voltak. Ez a márka itt baromi drága, így nem vásárolok tőlük, de ilyen esetekben kivételt tehetek. Végeredményben olcsóbban jöttem ki, mintha otthonig vártam volna velük. :)

130 Lilac Lace: Nem sok ilyen árnyalatú lilám van, és tényleg annyira orgonás! Szerintem ebben az időben is, és tavasszal is nagyot fog szólni, így olyan kis univerzális.

155 Burgundy Crush: Na, ez egy mini mennyország. Egy női készlet legalapvetőbb színét tartalmazza az üveg, és itt már nem lehet senkinek sem kifogása. Nem túl sötét, baromi nőies, dögös, és a csodás árnyalat.

Essie


3024 On a Silver Platter: Ezzel a szépséggel már találkozhattatok egy korábbi bejegyzésben (névre kattintva megnézhetitek). Nem tudok róla újdonságot írni. CSO-DÁ-LA-TOS. 

Maybelline


Ez az a márka, amit körömlakk téren eléggé hanyagolok. Nem értem miért, mert eddig tökéletesen teljesítettek nálam, sőt, a kedvenc feketém is tőlük van. Na, de mostanában annyira izgalmas kollekciókkal jöttek ki, hogy ezt sem hagyhattam ki. Szintén 1+1 akcióban voltak (egy lakk ajándék, nem szerepel itt, gondolom érthető). A nevek teljesen mások, mint a legtöbb blogon, ennek oka máig homályos.

219 Foil Flash: Csodás ezüst lakkocska tömve változó méretű glitterekkel. Ami extra fűszer benne, az az arany csillogás, ami megkoronázza az egészet. 

220 Knitted Gold: Ez a lakk azért annyira érdekes számomra amellett, hogy szépséges, hogy valószínűleg az egyik A-England lakk hasomása. Nem biztos, mivel azt még nem láttam élőben, így nem is nyilatkozhatok teljes lelki nyugalommal, de majd meglátjuk. :)

224 Rosy Rosettes: Annyia bámulatosan szép lakk ez, hogy csak nézegetem az üvegben, mióta megvan! A piros és arany színvilág tökéletes összehangolása.


H&M


Mindkettő körömlakk a karácsonyi kiadás részét képezik, ezen kívül még egy ezüstös található meg, de az kissé unalmasnak hatott ezek mellett. (Közben engem is szemügyre vehettek a képen, legalábbis egy kis részt belőlem. :D) Jajjj, de ez a kis üveg.... Annyira tetszik, szóval emiatt sem lehet nekik nemet mondani.

Green Bluish: Vele is találkozhattatok már egy közös tesztelésen, így erről sem írnék többet. A címre kattintva elolvashatjátok! :)

Pink: Ez ám a fantázianév! :D Imádom, hogy sok lakknak nem tudnak normális nevet adni... :D Itt tiszta alapban láthattok pinkes és holo csillámokat. Ez az effekt egyébként brutálisan érvényesül, így védőszemüveget fel!


Make up Kit: Ezt nyilvánvalóan ajándéknak szánták, de nem tudtam neki ellenállni. Mindegyik darabja tökéletesen kihasználható, így nemleges választ rá sem tudtam bélyegezni.


Nail Polish Kit: Facebook-on úgy értesültem, hogy rá rettentően kíváncsiak vagytok, úgyhogy igyekszem a teszteléssel. Egyelőre annyit mondanék, hogy eszméletlen kinézetre, és minőségre is. Mindegyik szín egyébként kiválóan kihasználható, és szerintem bármelyik lány örömét lelné benne karácsonykor. Mivel ez is egy ajándék... Magamnak pont jó. :D


Ez egy kis kakukktojás, ugyanis ezt tesztelésre kaptam a Born Pretty Store-tól. Imádkoztam, hogy időben ideérjenek, mivel eléggé karácsonyi hangulatúak. Nemsokára ők is a körmeim közé, illetve -re kerülnek. 

Ti miket vásároltatok az elmúlt hónapban? :)



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Twitter   |   Bloglovin   |   Pinterest   |   Instagram




10 comments:

  1. nagyon jó kis lakkok. az nyc aranyat én is elhoztam, mindössze 405 forintomba került, a max factor lilac lace-t tavaly kaptam meg karácsonyra, remélem a burgundy crush is hamarosan az enyém lesz!
    ma láttam a h&m-es lakkokat itthon is és valóban nagyon szépek, főleg a karácsonyi 6 db-os! *.*

    ReplyDelete
  2. Te jó ég! :D:D:D Alig várom a bejegyzéseket! :D

    ReplyDelete
  3. Oh, az a burgundy crush, de elfogadnám én is :)

    ReplyDelete
  4. A Colorama lakkok nagyon érdekelnek :] (jó,jó a többi is, de azok nagyon :D )

    ReplyDelete
  5. Oh mennyi szépség! Az az Essie lakk és a középső Colorama gyönyörűűű!

    ReplyDelete
  6. Az A-England Colorama összehasonlítást tervezem ;)) A H&M csomagért pedig ezek után tuti visszamegyek :))

    ReplyDelete
  7. A H&M-es cuccokra én is lecsapok majd. :) Szuper dolgokat vettél, várom a teszteket! ;)

    ReplyDelete
  8. Mennyi szépség :) Várom már a Nailland-es hault! :D

    ReplyDelete