4 January 2014

287. A England - Saint George

Végre ismét le tudok ülni, és egy bejegyzést írni, mégpedig egy olyan körömlakkról, amitől a lélegzetem is elállt. Mielőtt először ellátogattam a Nailland standjához, annak ellenére, hogy megfogadtam, hogy nem írok listát (akkor tuti a dupláját hoztam volna...), még is volt pár darab, amit kinéztem magamnak. Ez is köztük volt, így ha jól emlékszem őt is vettem le először.

A England - Saint George


 Íme ez a kis szépség... 11 ml tömény csoda egy hihetetlenül elegáns, minőségi üvegbe zárva. Olyan színe van, amiért megőrülök. A minőség az ecseten is érződik, ugyanis hihetetlen könnyű vele dolgozni. Alig kell javítgatnom azután, hogy végeztem a lakkozással.
Az üvegben azt látjuk, hogy egy zöldes árnyalat van megtöltve apró holo csillámokkal. Gyakran előfordul, hogy ezek annyira nem érvényesülnek felkenés után, így jogosan aggódhat a vásárló, na de ez mégis csak egy A England.... Messze híres a csodás finiséről. Nem véletlenül.




Első pár kép természetes fényben készült. Már itt is látszik milyen csodálatos mélysége van ennek a lakkocskának. <3 Egyszerűen megállás nélkül bámultam, lehetetlen abbahagyni, ha valaki viseli. E mellé egy rétegben teljesen TÖKÉLETESEN fed. A képeken ennek ellenére kettő szerepel, kíváncsi voltam így milyen, de csak egy hajszálnyi a különbség. Meg hát ugye a megszokás hatalma. 
Ahogy forgatjuk a kis kacsónkat, folyamatosan szikrázik is, így még jobban elbűvölve/csábítva viselőjét. De az igazi csoda akkor ér bennünket, ha közvetlen fény útjába tesszük.



 

Ha valaki erre azt mondja nekem, hogy csúnya, akkor nem is értem, hogy mire bólintana rá.Persze lehet én vagyok elfogult, vagy minden ízemmel a bűvkörébe kerültem. Ha kell anyatigrisként megvédem, amint támadás érné. :D 
A látvány mellé a száradása is gyors, és tartós marad a körmeinken. Ami szerintem elengedhetetlen, hogy tegyünk rá átlátszó fedőlakkot, akkor éri el teljes pompáját. 

Összességében tényleg csak ajánlani tudom. 3000 Forintba kerül egy üveg, de minden centet megér. Egy réteget kell használnotok, így kétszer annyi ideig elég lehet. Dupe-nak biztosan örülne mindenki, főleg ha jóval olcsóbb lenne, de én azt hiszem örök hűséget fogadtam neki, így akárhányszor újravenném, ha elfogyna. :D

Nektek hogy tetszik ez a körömlakk? Próbáltátok már ezt a márkát?





Maria





Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 







19 comments:

  1. Júj, nagyon gyönyörű smaragdzöld! :)

    ReplyDelete
  2. Nekem is egyik kedvencem ez a lakk :)

    ReplyDelete
  3. Ez a lakk az én listámon is szerepel, nagyon szép :D

    ReplyDelete
  4. tényleg csodás szín, én a Briar rose-t szeretném majd megvenni :)

    ReplyDelete
  5. Őszinte leszek, eddig egy a england lakk sem nyűgözött le... ezidáig! Ez valami csodaszép! :D Nekem is kell! Ha nem kerülne ennyibe, már rohannék is érte! :D Így viszont szerintem majd csak valamilyen eseményre ajándékozom meg magam vele, bár ürügyet mindig könnyű találni egy lakk vásárlásra... :D

    ReplyDelete
  6. egyszerűen gyönyörű színe van! csak sajnos annyira nem az én világom, hogy nem tudnám viselni a körmeimen... :)

    ReplyDelete
  7. Gyönyörű lakk, szeretném megvenni, de kénytelen leszek külföldről rendelni, mert a nailland egy kissé ki van fogyva lakkokból :) mármint ami nekem kellene, az tuti, hogy nincs raktáron.

    ReplyDelete
  8. Szerintem az én véleményemet tudod, a tegnap esti bejegyzésem után meg főleg... :D

    ReplyDelete
  9. Ennyi pénzt még sohasem adtam ki körömlakkért, azonban most meginogtam! :)
    bandita

    ReplyDelete
  10. Csodaszép! Kívánságlistás darab :)

    ReplyDelete
  11. Nagyon szép! :)
    Megvettem én is már több mint 1,5 hónapja, de elfelejtettem használni, na majd most előveszem :D

    ReplyDelete
  12. ez nekem is kívánságlistás lakk, annyira gyönyörű:))

    ReplyDelete
  13. :O óóó mamiiii, ez velemi meseszép!

    ReplyDelete
  14. Juju: Saját meglepetésnek tökéletes, így ha bármit ünnepelni szeretnél, ezzel lehet! ;)

    T. Andi: Sajnos ez sokszor így szokott lenni. :D Első körben én sem tudtam megvenni mindent, amit szerettem volna, de másodszorra már voltak. :)

    Bandita: Nem csodálom! ;)

    Erzsi: Fogalmam sincsen ez hogy történhetett. :D Nem egy felejthető darab. :D

    ReplyDelete