12 January 2014

291. NYC - 002 Full Metal Jacket

Pár napja elkezdtem excel táblázatba szedni a körömlakkjaim. Mindig szem előtt vannak, nagyon jól átlátható rendszerben, de ilyenkor az a jó, hogy előkerül sok-sok szépség. Van olyan is, ami már nagyon régóta várakozik abban a mappában, amiben a tesztképek szerepelnek, így most onnan szemezgettem.

NYC - 002 Full Metal Jacket


Ez a New York Color lakk igazán különleges, a pulton már egyből ki is szúrtam magamnak. Az In a Minuite családba tartozó körömlakk egy olyan szépség, amiben az arany és ezüst tökéletes kombinációját figyelhetjük meg. Felkenve is hihetetlenül káprázatosan mutat, de arról pár sorral lejjebb. 
Szóval, a külseje a megszokott, 9,7 ml lakkot tartalmaz ez a karcsú üveg. Az ecsete átlagos, jól lehet vele dolgozni. Az érzéseim azonban nagyon kettősek. Nemsokára megértitek miért.Ahogy felkentem, tudtam, hogy nagyon fogjuk egymást csípni. Legalábbis a színét. Kicsit olyan, mintha duocrome lenne az eredmény, mivel ezüstösből megy át arany színbe. A "full metal" ebben az esetben tökéletesen elfogadható leírás. Mert ez tényleg az! Kicsit csíkozódik ugyan, de ez nem annyira zavaró, hogy emiatt nehezteljek rá.Két rétegben vittem fel, de a Quick Dry leírás nem passzol erre a lakkra. Van ennél sokkal gyorsabban száradó is, de még ezen sem gond, mivel ott van a Seche Vite. Jöjjön végül az, ami miatt másnap este biztos volt a lemosása. :( Egészen egyszerűen olyan szinten buborékosodott fel, hogy rosszul voltam a látványától. Már itt a fotókon is jól látszik. Mindig, minden alkalommal megvárom, hogy teljesen megszáradjon az előző réteg, ezért sem értem annyira. Ezt a bakit már nem bírtam elviselni. Azóta pont e miatt nem vettem elő, de majd még biztosan használni fogom.

Végeredményben a színe, finise nagyon tetszik, és szívesen viselem/viselném, csak azok a randa bubik nem kellenének. Elrontják az egész összhatást.

Hogy tetszik ez a szín?
Nektek megvan ez a körömlakk? Hasonlóan viselkedett nálatok is?Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 
10 comments:

 1. Szép színe van :) Nekem nincs meg ez a lakk .

  ReplyDelete
 2. a seche sem oldotta meg a bubisodást? én a múltkor szintén úgy jártam, hogy felbubisodott a lakk, de a seche-t rákentem és az elrendezte :)
  mondjuk annyira nem volt durván bubis az igaz...

  ReplyDelete
 3. Tetszik is, meg nem is, bár inkább mégis az előbbi :)

  ReplyDelete
 4. Nem néztem volna ki ebből a lakkból, hogy ilyen gyönyörű :)) Tényleg nagyon szép :)

  ReplyDelete
 5. Én lehet, hogy vak vagyok, de nem látom a buborékosodást. Viszont maga a lakk színe káprázatos, kár ezért a hibáért :(

  ReplyDelete
 6. Ez a gyorsszáradású lakkok átka, hajlamosak bubisodni, persze nem mind, és nem mindig. Gyorsan párolog az oldószer, És az alkohol, ez hivatott gyorsszárítani. Az ilyen lakkok esetében a két réteg között nem szabad várni két percet, úgy vettem észre, hogy a jelenség kivédhető azzal, ha gyors egymásutánban, tulképp egy lépésben kenem a két réteget.
  bandita

  ReplyDelete
 7. Mazsola Világ: Örülök, hogy tetszik! :)

  zizitim: Nem oldotta meg sajnos. :( Pedig én is reménykedtem benne, még az a szerencséje a lakknak, hogy nem ez a feladata, mérges lennék rá. :D

  Elíz: :D Megértem!

  Cserkó Muffin: Nekem már az állványon kiszúrta a szememet, és sejtettem, hogy jól fog mutatni. :D

  Moon Angel: Örülök, hogy tetszik! :)

  Panka: Csak ne bubisodna. :(

  Megaera: Pedig sajnos ott vannak. :( Élőben mondjuk látványosabb volt. :(

  Liza Magyar: Örülök, hogy neked is tetszik! :)

  bandita: Nekem eddig nem igazán volt ilyen gondom a NYC lakkokkal. Néha előfordult, de ennyire nem. :(Volt, hogy kipróbáltam amit írtál, de akkor azonnal mostam is le, annyira csúnya lett a végeredmény. :(

  ReplyDelete