6 January 2014

288. BarryM Textured Nail Effect - Majesty (TNP 6)

Mielőtt visszajöttem volna Hollandiába, kerestem magamnak még egy napot, amikor van esélyem arra, hogy Nailland-be menjek, és eközben találkozzak a barátnőmmel is. Ez múlt héten pénteken sikerült, így újból elvetemült módjára keresgéltem a szebbnél szebb árnyalatokat. Volt azonban már egy konkrét listám is. A mai főszereplőnk ennek az élén szerepelt.

BarryM Textured Nail Effect - Majesty (TNP 6)


Mint olvashattátok, az első tapasztalatom ezzel a márkával nem volt túl fényes. De nem mentem el mellettük, mivel mindenhol máshol csupa jót olvastam. Az előzővel sem a minőséggel volt gond, inkább csak nem jött be. Na, de ez! Régóta vágyom egy arany sand lakkra (egy még jönni is fog), végül emellett döntöttem. A képek alapján más, mint a többi, van egy nagyon-nagyon enyhe barnás tónusa. 
Az üvegben ebből 10 ml-t találunk, egy normális ecsettel, amit nagyon könnyedén lehet használni. Az állagán érződik már, hogy milyen lesz a finise, ettől függetlenül folyósnak mondanám (még a kezelhető kategórián belül).



Íme, felkenve így mutat. *-* A szavam is eláll, annyira szép, és elegáns külsőt kölcsönöz az egész kezemnek, sőt tovább megyek, a megjelenésemnek is. Egyből meg is lett dicsérve, amikor valaki meglátta. Két rétegben teljesen jól fed, gyorsan meg is szárad, aztán pedig a homok hatású lakk csodás csillogásával lepi meg viselőjét. 




Kicsit sok kép készült róla, többet töröltem is, de ez senkinek sem a hibája, egészen egyszerűen megkívánja a figyelmet a kis drága. A csillogás egyébként a sok-sok arany csillámnak köszönhető, ami a "törmelékben" található. Már csak egy olyan sand lakkot kellene feltalálni, ami grafit szürke, és benne van sok kisebb nagyobb arany csillám, és kész lenne a pirit, azaz a "buták aranya". :D Én megvenném!
Viszont van egy kis rossz mondatom a lakkal kapcsolatban, így a végére. Egy helyen elkezdett pattogni. Nyilván köze lehet ehhez annak, hogy sokat utaztam, pakoltam ki-be a bőröndömből, takarítottam, stb. A korrigálása viszont nagyon egyszerű volt. Ez is hatalmas előnye a homok hatású lakkoknak. :)

Mi a véleményetek erről a szépségről? 




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



12 comments:

  1. Tényleg csodálatosan szép. :) Gyönyörűen lakkozol. :)

    ReplyDelete
  2. Gyönyörű ez a lakk!!! *-* Nekem ebből a kollekcióból a Countess van meg:
    http://my-nail-polish-diary.blogspot.hu/2013/12/038-barry-m-countess.html

    ReplyDelete
  3. Gyönyörű lakk *-* Barry M-ből két lakkom van még, de azok nem sand lakkok :)

    ReplyDelete
  4. Hű. Ez volt az első és a sokadik gondolatom is. :D

    ReplyDelete
  5. Igazán gyönyörű, érthető, hogy ennyire megszeretted :)

    ReplyDelete
  6. Csodálatos fénye van ennek az aranyhomoknak, imádom, anikor szemmel láthatóan annyira érdes-rücskös, hogy szinte ráspolyozni lehetne vele.
    A piritszín homokra pedig van tippem: Moyra Sand Effect lakkok.
    Nemrégiben vettem tőlük három árnyalatot, és mindben arany szemcsék vannak különböző bázisokban, kék, rózsaszín, kétféle szürke (sötét és grafit)
    Örülök, hogy megvannak, mert az általam eddig próbáltak esetében hideg színhatású csillámokat találtam, a Moyra-homokok pedig meleg színhatásúak az aranycsillámok miatt.
    bandita

    ReplyDelete
  7. Nagyon szép :) én a Lovely arany sand lakkjának örülök most nagyon, mert annyira csodás, ilyet szerettem volna pont :)

    ReplyDelete
  8. Moon Angel: Köszönöm! :)

    Rio Blake: Iiiigen, az is nagyon szép, bár én erről lemondtam, merthogy "hasonlít picit az Isadorára" :D

    Azrail: Pedig ezeket is érdemes kipróbálni. Szépek vannak közöttük.

    Eszter: Nekem is. :D

    Bandita: Érdekes, mért tényleg annak tűnik, azonban tapintásra mégsem, mármint érdes, de nem zavaróan (szerencsére). A Moyrával az a gond (most sokan haragudni fognak), de nem az én márkám. Ráadásul nem is tudom itt megvásárolni.

    Elíz: Az nekem is tetszik nagyon, csak most még jön egy másik sand lakk is, ami szintén arany, így azt már nem mertem megvenni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marcsi, imádom a blogodat, a munkáidat, de a Moyra-berzenkedéseddel nem értek egyet. :)
      Mondjuk nem meglepő, mert Mo-n általában 100 Ft-osokban, eldugott kis illatszerboltokban tudunk hozzájutni, ahol ki tudja mennyi időt töltenek lámpák alatt, sokszor mások által nyitogatva, besűrűsödve.
      Az én lelőhelyemen szerencsére ideális körülmények között tudtam kincseket beszerezni a márkától, amelyekkel végre elégedett vagyok. A márka honlapján érdemes szétnézni, minőségi körmös cuccok (IS) vannak ott! A Moyra különféle Effekt-lakkjai pedig igazán kiválóak. A velük való munkám eredményeit A Krémmánián láthatod feltöltve...a Sand Effect lakkokat pedig hamarosan. :)
      bandita

      Delete
    2. Először is köszönöm, és örülök! :)
      Az ellenszenvemet valószínűleg az váltja ki, hogy eddig nem voltak jó tapasztalataim velük kapcsolatban, így nem is próbálkoztam már velük. :( Azért ha szemtől szembe találkozok majd az Effect lakkokkal, meglesem őket közelebbről is. :)

      Delete