8 January 2014

289. China Glaze Happy Holiglaze - Elfin' Around

Mára egy különleges kis szépséggel készültem nektek, amit még az első Nailland-es kirándulásom alkalmával vettem meg. Mielőtt elindultam oda, motoszkált a fejemben ez a lakk, de még ott is elhessegettem ezt a gondolatot. Aztán megláttam hogyan néz ki papírra festve élőben. Ott sok mindent átértékeltem, és 10 perc után már fizettem is érte.

China Glaze Happy Holiglaze - Elfin' Around


Íme ez a csodás narancsos, nagyon picit piros felé hajló körömlakk. Ahogy forgatom a kis kezemben, egyre jobban értelmet nyer az, hogy miért reagáltam rá így, és miért vettem meg, amint tudtam. Ha a karácsonyra gondol az ember, akkor elsőre biztos vagyok benne, hogy nem a narancssárga szín jut eszébe. Ennek ellenére ez egy teljes mértékben ünnepi csillogással megáldott lakk, amit nagyon egyszerű felvinni, és aminek az ecsetével könnyedén lehet dolgozni (ha már megszoktuk ezt a vékony fajtát). No, az üvegben káprázatos, de milyen a körmeimen?



Lehet ennél még szebb? Annyira szép foil hatása van, hogy csak lestem, amikor viseltem. Két rétegben fedett, bár nem száradt meg túl gyorsan, szóval emiatt egy kicsit morcos vagyok, de egy kis Seche Vite, és már kész is volt. 



Összességében elégedett vagyok ezzel a körömlakkal, még akkor is, ha a száradásába bele tudok kötni. Egy percig nem bánom, hogy megvásároltam, és bármikor szívesen előveszem. :) Annak ellenére, hogy most igazán ünnepi hatást kelt, akármelyik évszakban el tudom képzelni.

Nektek tetszik ez a körömlakk? Melyik a kedvencetek ebből a kollekcióból?





Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 





8 comments:

  1. Ez nekem is meg van (Njoythestlye Reni ajándékozott meg vele), bár még nem próbáltam, muszáj volt kipróbálnom Bump In The Night-ot.
    Gyönyörű színe van, alig várom, hogy a körmeim ebben a színben pompázzanak :)

    ReplyDelete
  2. Szuper színe van :) Nekem nagyon tetszik :)

    ReplyDelete
  3. nagyon szép, de magamon valahogy nem tudom elképzelni. de rajtad nagyon jól mutat! :)

    ReplyDelete
  4. Nagyon szép. *.* Van egy hasonló Lora lakkom. :)

    ReplyDelete
  5. Azrail: Szerintem nagyon szeretni fogod! Annyira jól néz ki élőben is. :)

    zizitim: Pedig ez sok mindenki máson is jól tud mutatni, de nem akarok senkit vásárlásra buzdítani. :D

    Moon Angel: Nekem még nincsen hasonlóm, így nagy becsben van a kicsike. :)

    ReplyDelete
  6. mikor utoljára láttam a nailland-ben, akkor még élőben sem tetszett, de a sok poszt (többek között a tiéd is) után most megnéztem újra, felkentem és megnéztem természetes fényben is és mégis tetszik! attól féltem, hogy narancsos lesz, de szerencsére inkább rezes árnyalatú, szóval végül mégis szerelem! köszi a bíztatást ;)
    ja és a nailland-nél most ez is 20%-kal olcsóbb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. készítettem róla egy bejegyzést én is, nagyon megszerettem!
      ha érdekel, megtalálod itt: http://mysweetbeautytreasures.blogspot.hu/2014/01/china-glaze-elfin-around.html

      Delete