28 January 2014

300. Maybelline Color Show Brocades - 224 Rosy Rosettes

A Mai napon elérkeztünk a 300. bejegyzéshez! Erre az alkalomra egy limitál, igazán különleges és ünnepi színekben pompázó körömlakkal készültem nektek. Már amikor megjelent a kollekció, akkor tudtam, hogy ez mindenképpen kell, és csak utána nézelődtem a többi szín között. Ez a lakk pedig nem más, mint a

Maybelline Color Show Brocades - 224 Rosy Rosettes


Hát nem csodálatos? *-* Már az üvegben is elbűvöl bennünket, főleg azokat, akik szeretik a pirosas árnyalatokat. A kollekció különlegessége, hogy mindegyik színt arany csillogással bolondított meg, így még különlegesebb finist biztosítva. 
A külseje egyébként teljes mértékben ugyan az, mint a többi Color Show/ Colorama körömlakkénak, 7 ml-t tartalmaz, amihez egy lapított ecset társul. A mérhetetlen mennyiségű csillámok miatt egy picit sűrű a lakk, de még mindig kényelmesen lehet vele dolgozni.



Amikor felkentem, akkor hihetetlenül megörültem, ugyanis egy rétegben nagyon jól fedett! A képeken ennek ellenére kettőt láthattok, nálam ez már megszokás. Csalódnunk egyáltalán nem kellett, tökéletesen visszaadja azt, amit ránézésre elvárunk tőle. 
A finise már inkább nagyobb gondot okoz, illetve annak meghatározása. Nem matt (mint amire számítottam), hanem a félmatt, és a fényes között pihen meg valahol. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a sok apró arany csillám "elszívja" a lakk fényességét. Ez volt ám a hihetetlen tudományos meghatározás. :D




Készítettem még napfényben is képeket, így láthatjátok mennyire csodás ez a bíborba hajló pirosas szín a sok-sok glitterrel, és arany csillámmal. *-* Egyszerűen oda meg vissza vagyok tőle. Fedőlakkot sem tettem rá, kíváncsi votlam, hogy kibír-e egy hajmosást. Jelentem, hogy simán... A nagyobb glitterek azonban képesek arra, hogy elváljanak a többitől, és utána idegesítően fityegnek. 

Végeredményben én teljesen meg valahogy elégedve a lakkal. A száradása is elég jó, mire aludni mentem, már semmi sem bírta lerobbantani a helyéről. A színe pedig csodálatos, csak azt sajnálom, hogy itt 4 szín érhető el. (Tudom, most jönnek majd a támadások, hogy örüljek ami van, otthon egy sincsen.)

Nektek hogy tetszik ez a körömlakk?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



8 comments:

  1. Nagyon szép :) Mostanában kezdek rászokni a rózsaszínre. Ilyet még nem láttam felénk, ilyen lakkot. De tetszik :) Pont jó a mennyiség is, ennyi tuti elfogy.
    Gratula a 300-hoz!!
    Most rövidebbek a körmeid, nekem a rövid jobban tetszik. (Sajnos az enyémre alul ránőtt a bőr, és nagyon idegesít, hogy nem tudom levágni.)

    ReplyDelete
  2. Szép, de nálam elmaradt a WOW! hatás..:(

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép, olyan behatárolhatatlan :)

    ReplyDelete
  4. Szép-szép, a legújabb kattanásom rózsaszín téren a Barry M Princess, vagy a GR Galaxy lakkja ami tökéletes dupe :)

    ReplyDelete
  5. Én ebből a kollekcióból a bézses színt néztem ki, de sajnos mire rászántam magam már sehol sem volt kapható... :(
    Szerintem ez a bordó őszintén szólva az üvegben szebben mutat, mint a körmökön... de azért szép, csak nem olyan különleges. :)

    ReplyDelete
  6. Tetszik, szép lakk, nálam amúgy pinkesebbnek tűnik, mintsem pirosasnak :)

    ReplyDelete
  7. Audrey80: Sajnos, ha jól tudom otthon nem elérhetőek. :( Igen, rövidebbek, mert beszakítottam őket, és muszáj volt tövig levágnom. Nekem akkor tetszik igazán, ha teljesen takarja az ujjam végét, így még várnom kell, amíg elégedett leszek vele. :)

    M.: Sajnálom. :( Pedig igazi kis gyönyörűség. :)

    Megaera: Örülök, hogy tetszik! :)

    Mea: Haha, igen! :D Már alig várom, hogy szemezgessek azok közül is.

    Yndre: Nekem felkenve is nagyon tetszik, de megértem, ha így gondolod. :) Amúgy nézz körül többször is, nálunk folyamatosan újratöltik.

    Elíz: Élőben kicsit pirosasabb, de itt a képeken tényleg rózsaszínesebb. Mondjuk ez monitorfüggő is.

    ReplyDelete