6 June 2014

363. Zoya Zenith - Dream

Figyelem! Rengeteg, az érzékszerveket erősen ingerlő (főként a szemet) képekkel lesz tele a mai bejegyzés. Egy annyira csodálatos körömlakkról olvashattok, amilyet tényleg nagyon ritkán lát az ember. Egészen addig ezt képtelenségnek hittem, amíg fel nem kentem, és nem viseltem pár napig. 

Zoya Zenith - Dream



Ha eddig nem világos, hogy miért vélekedek róla így, nem kell azonnal tovább lépni, meg fogjátok látni a további képeken. Bár, azt hiszem a hasonló beállítottságúak, mint én simán átlátnak a szitán. :) Szóval, ez az első Zoya körömlakk a blogon, méghozzá a Zenith kollekcióból, ami messzemenőkig az egyik legjobban sikerült. Bár majdnem mindig képes lennék ezt állítani. Ez a 15 ml-nyi tömény csoda már az üvegben is teljesen megbabonázza az embert. Komolyan, még azokat is elviszik az "álommanók" (haha), akik annyira nem rajonganak a kék színért. Ugyanis annak egy csodás árnyalatában úszkál milliónyi holografikus pelyhecske. *-* Engem elrepített álomországba, a képekkel körbe tudlak vezetni titeket is egy kicsit. *-*




Hjajaj, hol is kezdjem?! Kezdjük az alapvető információkkal. Egy álom vele lakkozni! Most félretéve a nevéből adódó szóviccet, tényleg az. Akár egy rétegben is nagyon jól fed, de ha egy totál dimenziós csodát szeretnénk, akkor én ajánlom azt a bizonyos másodikat is. Gyorsan megszárad, eléggé fényesre is, bár én mindig használok fedőlakkot (a képeken is van). De ez a szín! Nekem egyszerűen tényleg olyan, mintha a legcsodálatosabb álomban felnéznék a csillagoktól szikrázó égre. *-* Nem lehet erre másmilyen jelzőt találni. Egyszerűen zuhanyzás közben is azon kaptam magam, hogy csak bámulom a körmeimet.




Nem is tudom, hogy valaha bele lehet-e unni. Ez már tényleg földöntúli szépség. Annyi helyen olvashattok róla, a Nailland-nek hála egyre több magyar blogon is, de mégis le merem azt írni, hogy ha még nem kented fel, nem élted át a Zoya Dream élményt, akkor csak egy töredékét tudod átélni annak, amit a viselője érez. Csak olyan jelzőkkel találom magam szemben az agyamban, hogy káprázatos, hihetetlen, gyönyörű, lenyűgöző, fenomenális, őrületes, lélegzetelállító, és még sorolhatnám. 


Ennél szebb lakkal nem is igazén debütálhatna ez a márka a blogon... Végeredményben csak annyit tudok nektek mondani, hogy a lakkozás élménye, végeredménye, minősége is egy ÁLOM! :) 

Próbáltátok már ezt a körömlakkot? Volt már hasonló élményetek?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




31 comments:

  1. Istenem *-* Ez az Álomlakk! Jaaaaaj... :D

    ReplyDelete
  2. Ez az egyetlen egy kívánságlistás Zoya lakk, amit egyszer biztos megveszek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tokeletesen megertelek! Az a helyzet, hogy ez a lakk tenyleg megeri az arat.

      Delete
  3. szeretném megvenni nagyon, de a naillandben ezer éve nincsen készleten... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem irjal nekik nyugodtan egy emailt. Minel tobben bombazzuk oket, annal biztosabb, hogy ujrarendelik :)

      Delete
  4. Mikor volt ketto drarab a naillandben akkor elhoztam es imadom! Nagyon ritkan hagyok valamit a kormeimen 2 napnal tovabb, de O mar negyedik napja van fenn, es nem unom meg! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Illetve egyet hoztam el, de nem mertem ott hagyni mert csak ketto volt belole :D

      Delete
    2. Haha! Aterzem... En mondjuk rendeltem, igy meg kb epp nem csusztam le rola. Azt hiszem utanam volt kiirva, hogy nincsen keszleten.

      Delete
  5. Azta... Pedig már azt hittem, hogy ellen tudok neki állni, de azt hiszem végérvényesen elvesztem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Remelem azert nem haragszol ram :D en egy percig sem ereztem ellenallast :)

      Delete
  6. Ez a lakk "sajnos" meg fogja magát vetetni Velem... :D

    ReplyDelete
  7. Csodálatosan szép! és pont.

    ReplyDelete
  8. Atyaéég, ez gyönyörű!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iggeeeen, megértem, hogy te is így látod!

      Delete
  9. Replies
    1. Ugye? :) Még mindig csak bámulom az üveget. :D

      Delete
  10. gyönyörű , fantasztikus a színe :) Nagyon jól áll neked :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem ez akárkinek jól állna, annyira szép. :)

      Delete
  11. Pont ez van rajtam, már kb 4 napja, és sajnálom lemosni, de elkezdett kicsit kopni. Jó lenne ha érkezne már a zoya szállítmány a naillandbe, és jönne a blaze meg az aurora is :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Írj nekik egy emailt! Biztosan figyelembe veszik, és hoznak belőle még. Remélem. :D

      Delete
  12. Gyönyörű és meseszép és lélegzetelállító de...... nem olyan szép körmökön mint az üvegben . Nekem legalábbis. Amikor megláttam a képeket , szabályosan kifolyt a szemem , de aztán meg puff :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem azért körmökön is nagyon szép, sőt! Olyan szép fénye és csillogása van, hogy ha viseli az embert, akkor az teljesen megbabonázza. :)

      Delete
  13. Átérzem a rajongásodat! A legcsodásabb kék lakk, amit valaha láttam! Ettől a holografikus fényhatástól, mit fényhatástól, hiszen ez maga az üvegbe zárt fény, térhatásúnak tűnik! :)
    Kozmikus csoda, nevét megjegyeztem, mindenképp beszerzem

    bandita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy ennyire elragadott téged is! Teljesen megértelek, és nagyon jól írta, térhatású lesz tőle az egész manikűr. Nem is kell rá semmi extra. :)

      Delete
  14. gyönyörű Zoya körömlakk :)

    ReplyDelete