19 June 2014

368. piCture pOlish - Peacock

Akár hányszor elkezdek mostanában írni egy körömlakkról, mindig azon kapom magam, hogy a zöld valamelyik árnyalatához áll közel. Nem tudom minek köszönhető ez az időszak, de remélem nem bánjátok, ha ma is egy hasonlóval állok elétek. :) Még a Naillandben tettem rá szert, ez volt az a körömlakk, ami a kívánságlistámon is szerepelt.

piCture pOlish - Peacock



Íme egy újabb piCture pOlish körömlakk a kollekciómból! ^^ Már jóval azelőtt, hogy elérkeztek volna hazánkba is a lakkok, vagy egyáltalán tudtunk volna erről, már kiszemeltem magamnak ezt a kék-zöld szépséget, amit nem véletlenül neveztek el a páváról (reméljük ez volt az eredeti elgondolás is, a neve feletti kis szöveg egy kicsit megzavart). Szóval, arról van szó ebben az üvegben, hogy sötétkék alapban úszkál milliónyi csillám, amelyek zöldek, kékek és elvétve ezüstök. Ugye milyen jól hangzik? *-* Felvitelkor számítottam is a tökéletes PP élményre.



Nos, tény, hogy a végeredmény csodálatos, viszont 3 réteg színre volt szükségem. Sajnos még így sem lett tökéletes a fedés, így lehet, hogy eredetileg ez valamilyen fedőlakk, őszintén szólva annyira megfogott, hogy ennek nem olvastam utána. Azonban ez pontosan azért nem zavaró, mert megkapjuk azt a minőséget, amit elvárunk. Annyira gyorsan szárad meg a körömlakk, hogy fel sem tűnt az a bizonyos harmadik.



A színe pedig önmagáért beszél! Engem legalábbis teljesen megfogott. Igaz, hogy nem egy nyárias árnyalat, de itt épp 14 fok van, ami nagyon hideg. Ráadásul be is borult, de ez a lakk ennek ellenére is szikrázik, és csillog-villog. Egyszerűen imádom! :)



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




6 comments:

  1. Nagyon szép ez a lakk, pedig nem igazán vagyok oda a full glitteres lakkokért :)
    (Katy Perry-nek amúgy van egy Peacock nevű dala _I wanna see your peacock_ részlettel :D ez most azért jutott eszembe, mert megemlítetted a lakk neve feletti kis írást, amit amúgy nem figyeltem volna :D)

    ReplyDelete
  2. Nagyon szép, különleges szín :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép ez a lakk :) (bár a 3 réteg kicsit azért kiábrándító)

    ReplyDelete
  4. Hú nagyon szép a színe, megéri a 3 réteget! :D

    ReplyDelete
  5. Nagyon sokat gondolkodtam, h ezt vagy a Paradise-t vegyem meg, végül a Paradise-t vettem meg, de ez sokkal szebb! :)

    ReplyDelete