25 June 2014

370. China Glaze (Flourish) - Thistle Do Nicely

Mivel már javában a nyári napokat tapossuk, így gondoltam jöjjön végre egy igazi, tökéletes neon körömlakk. Gondolkoztam, hogy melyikhez is van igazán kedvem, melyik az, amelyiket még itt nem láthattátok. Így esett a választásom a mai alanyunkra. 

China Glaze (Flourish) - Thistle Do Nicely


Ezt a tavaszi kollekciót a China Glaze tökéletesen kitalálta. A színek, a nevek, minden, amit köré építettek hihetetlen jól sikerült. De persze mi mást várnánk el egy ekkora cégtől. Viszont a sok-sok külcsín mellett kevésbé ügyeltek a formulára. Sok helyen olvashatjuk, hogy mennyire borzasztó, de ahogyan mások is, én is hajlandó vagyok az árnyalatok miatt szemet hunyni e felett. Ennek a lakknak viszont valamennyivel jobb a használata. Nem viccelek, mikor használtam, még meg is lepődtem. Sokkal rosszabbra számítottam. Na, és a színe...



Már az üvegben is világít rendesen, és a neonos jelző is tökéletesen megállja a helyét, de komolyan mondom, amit a képeken láttok, az SEMMI. Még ennél is élénkebb pink, ami azért elég durva. Bár be kell vallanom, hogy nekem ez nagyon is tetszik, viszont munkahelyre annyira nem ajánlom. 



Mint említettem, a formula nem olyan rossz, mint a krém finisű társainál, viszont itt is elkélt a három réteg. Ami mondjuk azért nem akkora gond, mert eszméletlenül gyorsan megszárad. Nem is értem hogyan lehet ez. A végeredmény egyébként félmatt, ahogyan a képeken is láthatjátok, kivételesen nem használtam fedőlakkot. Amit még meg kell említenem, hogy a felülete sem annyira egyenetlen, bár ha ez valakit zavar, mindenképpen tegyen plusz egy színtelen réteget. 


Összességében véve itt is kell alkut kötnünk, de mégsem akkorát, mint a társainál. Ezért cserében azonban egy hihetetlen, tényleg sziporkázó neon körömlakkot kapunk cserébe. Strandra/nyárra/meg amúgy is kötelező darab! :)




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



4 comments:

  1. Hú, nekem így képernyőn keresztül is fáj tőle a szemem... :D Brutális neon!

    ReplyDelete
  2. Wow, nagyon durván szép a színe :)

    ReplyDelete
  3. Nekem minden körmön sok a neon, de amúgy tetszik a színe és kevés díszítésként naná, hogy viselném :)

    ReplyDelete