27 October 2015

403. Make your nails to flow! - Blobbicure nail art



When the blog had the break I didn't rest. I was looking for the new, cool, easy and nice styles on every chanel. I don't say the Blobbicure is the newest but I tried it the first time. You will read, now this is my favourite nail trend. Easy one with good looks. Check my very first one!

A csendes időszakomban sem pihentem, ami annyit jelent, hogy rengeteget nézelődtem különböző portálokon, és amennyire csak lehetett, szívtam magamba az újdonságokat, és a jelenlegi nail art trendeket. Nem állítom, hogy ez lenne a leges legújabb kifejezési mód, de én még ezelőtt sosem próbáltam (annak ellenére, hogy le mertem volna fogadni, hogy ez lesz az egyik kedvencem). Nézzük hát az első blobbicure nail art-omat.






In my opinion what I wrote that is true. The blobbicure is quick and not too difficult. In the pictures you can see my first try (I only needed to remake two nails). I think making nail arts is like biking. :) But back to the nails. However, it is easy but looks very good on the nails. If you choose the correct colours your manicure will be stunning. You can read it below how you need to make it:
  1. Use your usual base coat and let it dry.
  2. Apply a thick coat of your base colour (this will be the frame of the 'bubbles'). Don't let it dry, otherwise it is not good for the next step.
  3. Open the bottles before making the manicure, then you don't need to do that during it. Drop a few dropsin the wet base colour from the other one. Not too much but not too little either. Don't put too close the drops if you dont to mess it up. 
  4. Wait till it is dry.
  5. Use your top coat.
  • +1 advise: use not too thick nail polishes.


Azt hiszem, bátran állíthatom, hogy ez egy igazán gyors és nem túl nehéz körömdíszítési mód. Első próbálkozásra sikeredett úgy, ahogy van (oké, azért két körmömet egyszer-egyszer újra kellett csinálnom, de szerintem ennyi belefér), szóval úgy éreztem még nem jöttem ki a gyakorlatból. Talán erről is lehetne azt mondani, hogy olyan, mint a biciklizés.
Az egyszerűsége mellett azonban ez egy igazán látványos és különleges manikűr. Megfelelő színkombinációkkal szenzációs eredményre lehetünk képesek, ami nem csak a viselője szemében fog tetszelegni. Hogy hogyan is kell elkészíteni?


  1. Vigyük fel az alaplakkunkat, s hagyjuk megszáradni!
  2. Ezután vegyük elő az alapszínt, ami a "foltok" keretezésére szolgál. Vigyük fel két rétegben az egyik körmünkre, de még véletlenül se várjuk meg, amíg megszárad, különben nem tud benne elterülni a többi körömlakk.
  3. Én már előre kinyitottam az üvegcséket, így csak nyúltam a másik színemhez, és elkezdtem cseppeket tenni a körmeimre. Itt több mindenre kell figyelni egyszerre. Ne legyen nagyon tocsogós az ecsetünk, mert akkor teljesen eláztatja a munkánk. A másik hogy túlságosan le se szedjük a festéket, mert akkor csak maszatolunk. Ki kell kísérletezni a megfelelő mennyiséget. Ne tegyük túl közel egymáshoz a pöttyöket, mert akkor nagyon összefolynak, de túl távol se, mert azzal nem rajzolódik ki szépen a minta. Ez így bonyolultan hangozhat, de egy kis tapasztalás után már menni fog minden. 
  4. Várjunk, amíg egy kicsit megszárad a lakk, ha van időnk, akkor addig, amíg ez teljesen meg nem valósul.
  5. Vigyük fel a fedőlakkot, és már készen is vagyunk. (Ha nem vártok a száradással könnyen elmaszatolhatjátok. Azért is fontos a lakkok mennyisége, hogy ha túl vastagon kerülnek fel, akkor várhatunk az örökkévalóságig.)
  • TIPP: Válasszatok olyan körömlakkokat, amelyek folyósak. 



Felhasznált körömlakkok

So yes, this is my favourite technique now. I think you will see more nail art with it. I'm creating a lot of version in my mind. ;)

Minden kétséget kizáróan merem nektek leírni, hogy az egyik kedvenc technikámmá vált. Az sem kizárt, hogy rengeteg lesz belőle a blogon. Megállás nélkül jönnek a gondolataim közé mindenféle megoldások, hogy hogyan is lehetne még ezt a technikát alkalmazni. ;)





Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   





15 comments:

  1. Huuu de szép lett! :) Valamiért egy állatminta jutott róla eszembe, de nem tudom melyik ?!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :) Nekem a teknős és a zsiráf. :D

      Delete
  2. Nagyon szép manikűr! A technika látványa arra emlékeztet, amikor gyöngykaviccsal felhintett ösvényen sétálok. A foltocskák mint megannyi fényes kavics. A két főszereplő körömlakk pedig olyan szépséges!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy ennyire tetszik neked is! Igazad van teljes mértékben a hasonlattal. :)

      Delete
  3. Nagyon szép manikűr! A technika látványa arra emlékeztet, amikor gyöngykaviccsal felhintett ösvényen sétálok. A foltocskák mint megannyi fényes kavics. A két főszereplő körömlakk pedig olyan szépséges!

    ReplyDelete
  4. nagyon jó lett :) nekem is tetszik ez a fajta lakkozás, bár én még nem próbáltam ki, lehet itt lesz az ideje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Bizony, nem olyan nehéz. :)

      Delete
  5. Ez gyönyörű lett és micsoda színek!

    ReplyDelete
  6. Nagyon tetszik! Nem mertem volna egy ennyire világos lakkot cseppenteni a Karmára, de jó tudni, hogy a Cherish elég "eerős" ahhoz, hogy sikerüljön vele ez a mani! Szép lett!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Én ebbe bele sem gondoltam hirtelen, csak evidensnek tűnt, hogy a körvonal legyen sötétebb. De igen, a Cherish egy kitűnő lakk erre. ;)

      Delete
  7. Nagyon szép lett, jól illenek egymáshoz ezek a színek :)

    ReplyDelete
  8. Looks really cute for winter... how long does it take to dry your nails usually?
    www.marinasays.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! :) Normally I use Seche Vite dry fast top coat, becsuae I'm more than impatiant. :D So with that with one base coat, two colour anf the top around half an hour. When I do nail art it depends on what I'm doing. This one was little bit longer because it is a thick layer. Even before the Seche Vite I was waiting for 10-15 minutes.

      Delete