3 December 2015

420. NAIL inspiration! #7 - Dear Santa...

Easy one


Easy, nice and completely festive! / Könnyű, szép és teljesen mikulásos. :)

Bling bling!


I like this kind of candy cane gradient on the nails. / Nagyon tetszik nekem ez a cukorkás színátmenet.

Say yes to the nails


Winter wedding? Then gold, glam and snowflakes. ^^ / Téli esküvő? Akkor jöhet az arany, a csillogás és a hópelyhek. 

Great idea


A already wrote about candy canes. This is the expert version of it. / Említettem már a cukorkákat, íme a profi verziója. 

Love this season on my nail


You cannot choose too ugly Christmas sweaters anymore. It is a must have thing in this time of the year. Even if you wear it only on your nails. / Nem lehet elég csúnya karácsonyi kötött pulcsit találni többé. Egyszerűen így is kötelező darab. Még akkor is, ha csak a körmödön viseled. 

Matte me, PLS


Simply gorgeous. *-* / Egyszerűen csodálatos! *-*

Nude


Your nails can be festive even if they are only with a little glitter. / Akkor is ünnepiek lehetnek a körmeid, ha csak egy kis glittert viselsz. ;)

Extreme


Yes, yes, I know it is really extreme. I even couldn't wear it. But it is full with cute stuff. / Tudom, tudom ez már tényleg extrém kategória, én sem bírnám viselni, de tele van cuki dolgokkal. 

Tutorial


Santa clothes in few steps. ^^ / Mikulás ruha pár lépésben.

Colour of the week


Colors by Llarowe - Santa Baby (via Lakkomlakkom)
What else? I like this shade but I was strong and I didn't order it. But yes, I odered 4 different ones from this collection. :x / Mi más? Tetszik ez az árnyalat, de erős voltam, és nem rendeltem meg. Csak négy másikat ebből a kollekcióból. :x





Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   




3 comments:

  1. A zöld-piros nagyon tetszik, meg a sötét alatta lévő is. Szerinted nem korai még karácsonyos körmökkel mászkálni? Én még nem csináltam karácsonyi manit, gondoltam, jövő héten vagy utána, de hát az nem sok időtartam, karácsony után meg már késő.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez a poszt inkább mikulásra való készülődés céljából lett összeállítva, a hétvégére való tekintettel. :) Bár nekem sosem korai, ha már a díszek kint vannak az utcán. :D

      Delete
  2. i love the gold snowflakes!
    www.MarinaSays.com

    ReplyDelete