28 December 2012

12. IsaDora - Black Galaxy

Egyik budapesti utamon bementem a Douglasbe, hogy körülnézzek lakkok terén. Hallottam már arról, mennyire fantasztikusak az IsaDora lakkok, így gondoltam miért ne vehetném meg. egyáltalán nem csalódtam. Ennek a márkának a lakkjairól tegnap írtam egy bejegyzést. Tényleg IMÁDOM! :)


A képeken nem tudtam annyira megjeleníteni a csodát, de higgyétek el, az üvegben van! Azok a kis ezüst csillámok holo csillámok, és komolyan mondom olyan, mintha tele lenne a fekete lakk apró swarovski kristályporral, annyira ragyog!A természetes fény ebben a pár napban annyit jelent, hogy ködös szürke "megvilágítás", így a képek zömén úgy néz ki a lakk, mintha csak sima ezüst csillámok lennének. De lámpafénynél előjön az amire vágytam! :) (Igaz ezt a képek még mindig nem tükrözik hűen.)Azért az üvegben látszik, mennyire ragyog!
Még egy plusz: tényleg annyira tartós ez a lakk, hogy már 3. napja van a körmömön, se szauna, se gőz, se víz, semmi nem szedte le eddig. Egy kicsi hibája sincsen. 

Végül pár kép még, csak hogy karácsonyi legyen a hangulat... (Nálam még tart!) :)IMÁDOM :) Még mindig... Nem lehet betelni vele!

Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:
6 comments:

 1. Nagyon szép, bár az ára engem visszatántorít :(

  Mea [Nail Polish Maniac Blog]

  ReplyDelete
 2. Igen,sajnos a kicsit drágább lakkok közé tartozik, de megéri a pénzét! :) Csak kevés van egy üvegben =/

  ReplyDelete
 3. Szia:)
  Az árát leírnád?:)

  ReplyDelete
 4. Persze, 2200 - 2500 Ft között van a Dougles-ben. Előző bejegyzésben le is van írva minden erről a márkáról :)

  ReplyDelete
 5. Ó, hát ez nagyon csecse lakkocska :)

  ReplyDelete