26 March 2013

88. Essie Spring 2013 - Madison Ave Hue

A múlt héten kikerült a blogra a legújabb márkabemutatós bejegyzésem, ami az Essie márkáról szólt. Miközben írtam nektek a posztot, sokat böngésztem a neten, és a mai nap gondoltam elhozom a legújabb tavaszi kiadásukat, ami tele van csodás színekkel. 

Essie Spring 2013 - Madison Ave Hue


Ami engem igazán megfogott ebben a kollekcióban az az, hogy nem csak pasztel színekből áll, mint a legtöbb tavaszi trendkiadás. Mindegyik szín nagyon megdobogtatta a szívemet, de nézzük őket egyenként.


826 hip-anema - A kép egy kicsit megtévesztő, ugyanis ennél a színnél sokkal inkább narancsosabb a körömlakk. Ettől függetlenül gyönyörű! Az összes szín sima krém finish-ű. Tulajdonképpen ez egy átlagos pirosas-narancsnak a tökéletesített változata. 

821 madison ave-hue - Ez egy halvány lilás rózsaszínes körömlakk, ami inkább a hideg árnyalatba hajlik át. Olyan, mintha Barbie autóját átkentük volna hűvösebb színűre.

823 bond with whomever - A kollekcióból ez az első igazán paszteles árnyalat. Olyan, mint a frissen főzött levendulafagyi! :)


822 avenue maintain - Szintén egy erőteljesebb árnyalattal van most dolgunk. Engem ez a szín a swatchok alapján arra emlékeztet, amikor nyáron tényleg egy darab felhő sincsen az égen, amit úgy kémlelünk, hogy mögöttünk van a Nap, így igazán élénk kéket láthatunk. Csodálatos! MUST HAVE!

824 maximillian strasse her - Jöjjön egy újabb pasztel árnyalat. Ez a körömlakk szürke is és zöld is. Engem leginkább mohás betonra emlékeztet. :D A hasonlat ellenére nagyon szép! :) MUST HAVE!

825 go ginza - Ez a legvilágosabb szín az egész kollekcióban, mégis egyszerűen csodálatos. Szintén egy lila árnyalat, de mégis teljesen más, mint bond with whomever. 


Nekem az egész kollekció nagyon tetszik, habár mostanában a neonos színekért vagyok oda. :) Egy mini kollekció is megjelent ebből a kiadásból, ami (mint megszokhattuk) 4 színből áll:


821 madison ave-hue, 822 avenue maintain, 825 go ginza, 823 bond with whomever 


Nektek hogy tetszik ez a kiadás? Melyik a must-have darabotok?


Kövess Bloglovin-on is! :)

Follow on Bloglovin





Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:



5 comments:

  1. Én imádom az Essie-t, épp tegnap böngésztem eBayen, hogy már be lehet szerezni őket és a mini cube-ot is, de az a bajom mindig, hogy a promóképeken szinte mindig teljesen más a színük. Itt is, ha megnézed utána a miniket, sokkal sötétebbek. Ettől függetlenül persze tetszik, de a Resort 2013 talán egy picit jobban. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, már én is néztem! :) A promo képek meg mindig másmilyenek sajnos... Bár én a bejegyzést swatchok alapján írtam, nem az üvegekre hivatkozva. :)

      Delete
  2. A mini szettekben (legyen szó bármilyen márkáról) soha nem azok a színek vannak, amik a legjobban tetszenek az aktuális kollekcióból. Ezért sem szeretem őket többek között. A Maximillian strasse her viszont tényleg gyönyörű! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, én is ezt sajnálom, hogy mindig azokat rakják bele, amiket nem biztos, hogy megvennék... Egyik paszteles lila helyett mehetett volna Maximillian :(

      Delete