24 January 2016

434. NAIL inspiration #11

Easy one


An amazing base colour + great stamping = Perfect and easy manicure! / Egy csodás alapszín + megfelelő minta = tökéletes és egyszerű manikűr!
Bling, bling!


Once I did this manicure and I still love it. ^^ / Egyszer én már ezt elkészítettem, és még mindig imádom.

Say yes to the nails


Perfect! / Tökéletes!

Great idea


It is plastic and ugh, but still great. / Plasztik is és fura is, de így is nagyon jól néz ki.

Love this season on my nails


No NAIL inpiration post without a snowflake manicure (at least one) at winter time. ^^ / Nincsen NAIL inspiration bejegyzés hópelyhes körmök nélkül, amikor tél van. ^^

Matte me, PLS


Simply love <3 / Oda vagyok érte <3

Nude


How awesome! :D / Mennyire jó már? :D

Extreme


You know, I don't really like fake nails (only for inspiration). I wouldn't wear it but this one. I can die with it. / Tudjátok, hogy nem vagyok rajongója a műkörömnek, maximum inspirálódni. Nem is viselnék, de ezzel nyugodtan eltemethettek. 

Tutorial


I can't wait to be at home, in Hungary. It is full with snow now (two weeks left). *_* / Alig várom, hogy otthon legyek, ugyanis tele vagytok hóval. *_* Már csak két hét!

Colour of the week


A-England - Sleeping Palace
I want this nail polish a long tme ago. But every time, when I ordered something it wasout of stock. Finally, I could get it, and at home it will be in my hands. :) / Hihetetlen régóta vágyom már erre a lakkra, de bármikor rendelem, ahol elérhető volt ez is, mindig készlethiány volt. Azonban végre megszereztem, és otthon már a kezemben is lesz. :)Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   

4 comments:

 1. Az a plasztik valamiért nagyon bejön :)

  ReplyDelete
 2. Nem véletlenül készlethiányos most is az AE lakk, szinte minden lakkjukért odavagyok, ezt is meg fogom venni előbb-utóbb :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én is oda vagyok értük! Engem már otthon vár. *-*

   Delete