7 May 2013

122. Astor Power3 - Alaplakk, amit használok

Hétvégén Mea írt egy bejegyzést egy alaplakkról, amit jelenleg használ és nem volt vele teljesen megelégedve, így megírtam neki, én mit használok, próbálja ki, hátha neki is beválik. A megjegyzésem után több kérés is jött irányomban Facebook-on is és a bejegyzés alatt is, hogy mi lenne, ha erről egy részletes, átfogó, mindenre kiterjedő posztot írnék. Miért ne? Elvégre azért is vagyok, hogy nektek segítsek. Többször is írtam már arról, amit én használok már kb 3-4 éve (ezzel sokat elárulok a véleményemről), de írok nektek egy rendes bejegyzést is. 

Astor Power3


Már nem is tudom, hogy hányadik üveggel "fogyasztom", engem annyira meggyőzött. Több félét is megtaláltok az üzletekben, mint látjátok a kupak is eltérő, de színben is különbözhet. Mindegyik átlátszó, vagy enyhén barackos színű, vagy kicsit rózsaszínes. Ha jól informálódtam, egy és ugyan az a kettő. 
Összetevőiben van egy-két kivetnivaló, de már lassan miben nincsen olyan anyag, ami nem mindig jó? Krémmánián utánanézhettek ennek is. :)
Ha már említettem ezt az oldalt. Ahogy olvastam, nagyon eltérőek a vélemények. Ebben a bejegyzésben teljes mértékben a saját tapasztalataimat írom le. Mindenki bőre/körme más, mindenkinek máshogy reagálhat, előfordulhat, hogy nem mindenkinek válik be! DE!!! Fontos a helyes használat, a helyes manikűrözés. Erről is készül a bejegyzés (annyit azért megemlítek, hogy még az alaplakk előtt is teljesen meg kell tisztítani a körmünket, szappanos langyos vízzel, és teljesen száraznak kell lennie, mielőtt kenegetni kezdjük).

Na, de vágjunk bele! :)


Power 3, mert ahogyan a cimke is utal rá, ez egy 3 az 1-ben lakk. Alaplakk + fedőlakk + körömerősítő. Fedőlakként nem szoktam használni, arra más van, arról is megvan a bejegyzés. :D 

Astor Power 3, mint alaplakk

Csak pozitívumot tudok nektek írni. Nem véletlenül használom már ilyen régóta. Az üvegben 12 ml-t találunk, ami rengeteg ideig elég, ugyanis nagyon folyós lakkról van szó. Ennek ellenére könnyen kezelhető, nem leszünk körbe maszatosak. Nagyon gyorsan szép fényesre szárad, tehát önmagában is viselhető, ha kímélni akarjuk valamennyire körmeinket. Az ecset tökéletes. Egy húzással egy normál körmöt bekenhetünk vele. Amikor a vége felé érünk a lakknak, akkor azért egy picit besűrűsödik, de mivel alapból nagyon híg, így nem zavaró, és teljes mértékben kezelhető, elhasználható az egész mennyiség. 
Továbbá kiegyenlíti a körmök felületét. száradás után vihetjük is fel a színes lakkokat, nagyon könnyen terül rajta, és tökéletes tapadást biztosít. Na de jöjjön az, ami igazán fontos. NEM szokott lepattogni a lakkom. SOHA. Maximum, ha nekivágom a falnak, valamilyen véletlen idétlen mozgás alatt, de az ellen valószínűleg nincsen megfelelő alaplakk. :D Igaz, nagyon ritkán hagyom fent a színeket 2-3 napnál tovább, de ha gyenge minőségű lakkról is van szó, maximum megkopik egy kicsit. 
Plusz nagyon hasznos infó, míg el nem felejtem, nem buborékosodik. Olvastam ilyet is, hogy valakinek igen, erre írtam, hogy másmilyen mindenki körme. De ha valaki megfelelően letisztítja lakkozás előtt a körmeit, nem hiszem, hogy ilyen probléma felmerülne. Nálam még sosem volt. 
Ami még jellemzője (ahogy a többi Astor lakknak is), hogy a Lycra erejéből kifolyólag ez egy rugalmas lakk. Tehát nem repedezik be.

Astor Power 3, mint körömerősítő

IGEN! :D Nekem mindig nagyon hamar betörtek, beszakadtak, lemezesen felváltak a körmeim, de amióta ez az alaplakkom, nagyon ritkán fordul elő. Csak ha az említett dúvad mozgásomat alkalmazom, és iszonyatos csapásnak teszem ki a körmöm, akkor törik le, lemezes felválás pedig akkor fordul elő, ha huzamosabb ideig naponta akár többször is lemosom a körmöm. Van ilyen, ciki, nem ciki. :D
Aki eddig olyan problémával fordul hozzám, mint amiket fent említettem, mindig ezt a lakkot mondtam, és be is vált nekik is. 

Astor Power 3, mint fedőlakk

Ahogy korábban írtam, erről nem tudok nyilatkozni, mivel nem szoktam így használni. Arra megtaláltam a majdnem tökéletes változatot (csak egy pici bibije van), de arról később. Ettől függetlenül gyanítom, hogy így is megállja a helyét.

Azok a piszkos anyagiak

FIGYELEM! :) Leárazták a Rossmann üzletekben, így ha jól emlékszem 700-800 Ft-ért a miénk lehet. 
Utána kérdeztem, és csak akcióról van szó, nem vonják ki az állandó szortimentből! Ez egy elég jó hír. :)
Amúgy az eredeti ára üzlettől függ, kb 1300-1600 Ft. De tényleg minden pénzt megér, és nagyon sokáig jó. Tökéletes befektetés.


Ti milyen alapozólakkot használtok? Mennyire vált be?
A Power3-at ismeritek? Mi a véleményetek róla?


Este is figyeljétek a blogot, ugyanis jön egy szuper nyereményjáték! :)

Follow on Bloglovin



Maria


Facebook oldal:

ASK.FM - Ha kérdésetek van, itt feltehetitek:


13 comments:

  1. èn alap illetve fedolakk màniàs vagyok.mindig kell valami uj
    nekem ami bevàlt az opi alaplakkja,most nagy kedvencem az orly bonder.de szuper mèg a Cg illetve az essence 24/7 :)

    ReplyDelete
  2. Azt hiszem ki fogom próbálni :)

    ReplyDelete
  3. Szégyen-nem szégyen, de még sosem volt alaplakkom. Eddig nem mertem bevállalni, többről is hallottam, hogy sok embernek nem vált be (még ha egy drágább darabról van is szó), nem vagyok elég bátor a kísérletezgetéshez. De ez annyira meggyőzően/ígéretesnek hangzik, hogy ilyen áron lehet én is beszerzek egyet! :3

    ReplyDelete
  4. Ági: Nekem annyira bevált, hogy nem szívesen váltok, de ha szükséges, akkor egy Orly lesz a következő. :D

    Ingrid: Nekem be vállt nagyon, szóval hajrá!

    Mea: Örülök! És remélem, hogy neked is jó tapasztalataid lesznek! :)

    Dii: Ha eddig nem volt különösebb problémád, akkor mindegy is, de azért mindig jól jön egy kis plusz, ennyiért meg tényleg kicsi. :)

    ReplyDelete
  5. Pont alap- és fedőlakk-kereső korszakomat élem, szerintem alapként ezt mindenképp ki fogom probálni. Fedőlakknak ma vettem pont egy NYC rapiddry-t, de ha tudsz jobbat ajánlani nyitott vagyok rá :) Te mit használsz fedőlakknak?

    ReplyDelete
  6. A körmeim elég ramaty állapotban vannak, szóval most vásároltam be körömerősítős alaplakkokból, hogy kísérletezgetek és majd kiderül melyik lesz a nyerő. Ez az Astor is a kosaramba került, igaz, az rózsaszín színű:). Most egyelőre reménykedem.

    ReplyDelete
  7. én is ezt használom, nálad olvastam róla :D amikor volt rá lehetőségem meg is vettem, szerencsére akciósan :) meg rimmel a 14 napos körömápoló lakkot, kettő közül amelyik épp közelebb van azt használom, de általában az astort :) ez a kettő normális alaplakkom van ami erősít is, amit eddig használtam az essence volt, az amelyiket most újítottak meg :)

    ReplyDelete
  8. fairyland: Mindenképpen csak ajánlom, de ahogy a posztban írtam, mindenki más. Nagyon remélem, hogy mindenkinek beválik, aki ezután a poszt után veszi meg! :)
    Fedőlakkról majd lesz poszt! :)

    Lina: Igen, több színben is megtalálható, a képen nem igen látszik, de az egyik nekem is olyan. De ugyan azok. Remélem megtalálod a számodra tökéleteset!

    Akane: Örülök, hogy jól szerepel nálad is, az pedig még külön öröm, hogy azután vetted meg, hogy itt olvastál róla! :)

    ReplyDelete
  9. Én ezt is használom, mellette még a 24/7 fut, de az én körmeimre az astor jobb. A 24/7-nél volt pattogzás, ám az Astornál eddig soha. :)
    Ó, és ha alapnak ezt kenem fel, akkor általában fedőnek is, és nekem úgyis bevált.

    ReplyDelete
  10. Köszönjük a posztot, tök jó hogy ilyen részletesen leírtad, meggyőztél! Holnap repülök a Rossmann-ba. :)

    ReplyDelete
  11. Helló! Meggyőztél, megvettem, kipróbáltam és nagyon szeretem egyelőre. :) Köszi a tippet! :)

    ReplyDelete
  12. Mesi: Igen, pattogzás nekem sem volt még, ha rendeltetésszerűen használtam a kezemet. :DDdDD

    Csincsi: Örülök! :) Ha azóta sikerült beszerezni, remélem be is vált! :)

    Edina: Dejóóó! Remélem később is jó lesz. :D Én továbbra is dédelgetem. :D

    ReplyDelete