3 July 2013

165. Kedvenc külföldi bloggerek / My favourite Nail polish bloggers part 2

Huha, elég régen volt ilyen bejegyzés, pedig többet is szándékoztam belőle írni. De most újra folytatom, és megint gyűjtöttem nektek pár olyan külföldi körömlakkos blogot, amelyeket mindig szívesen olvasok/nézegetek. Ebben a posztban is 3 külföldi bloggerináról lesz szó.

Lucy's Stash

Lucy egy brit körömlakkos hölgy, akinek extra hosszú, és erős körmei vannak, amelyekre mindig olyan mintákat tud készíteni, hogy csak lesek. Folyamatosan megújuló, igényes, összeszedett oldalról van szó, nem véletlen az a rengeteg követő sem. A legújabb kollekció darabjait mindig bemutatja (a nagyobb márkákét biztosan), sok-sok indie lakkal találkozhatunk, és a nail art-ok is baromi szépek. Ha mindez nem lenne még elég a nyálcsorgatásra majdnem minden alkotásához (ami bonyolultabb) készít tutorial-t is. Nagy inspiráció forrásként szolgál, szívesen ellesem a trükkjeit, és alkalmazom saját körmeimen is. 
Pár kép a munkáiról:





The Nailasaurus

Szintén egy brit hölgyről van szó, aki megint csak baromi jó manikűröket készít, tutorialokkal megfűszerezve. Ami extra jó nála, hogy nem csilliárd értékű lakkokkal dolgozik, hanem olyanokkal, amelyek a legtöbb ember számára elérhetőek (ahogyan ezt ő is hangoztatja). Ettől függetlenül látunk nála másmilyen lakkokat is, de a fő irányvonal nem ez. Fontos még, hogy a rövid körmök sokoldalúságát is népszerűsíti. Nincsen szükségünk 3 centis csodákra az ujjaink végén ahhoz, hogy maradandót alkossunk. :)





The PolishAholic

Ezen a blogon leginkább teszteket láthatunk, de abból rengeteget. Ha kíváncsi vagyok egy-egy lakkra, akkor tuti itt kezdem a keresést. Majdnem minden márkából szemezgethetünk, legyen az egy-egy Essence kiadás, OPI, Zoya, Indie lakkok, bármi. Amúgy a hölgy Amerikából lát el minket csodálatos fotókkal.





Ismeritek valamelyik bloggerinát? Melyik a kedvencetek közülük? :)




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest



2 comments:

  1. The Nailasaurus-t én is ismerem, eszméletlen jó körmöket csinál. És tényleg, ilyen picike körmökön is milyen jól mutat. Viszont köszi a Lucy's Stash-ért. Őt nem ismertem, de ahogy nézegettem lesz mit kipróbálni, ellesni Tőle :)

    http://glitterfingersss.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  2. Én Lucy's stash-t és ThePolishManiac-t ismerem (és követem:), Nailsaurus új számomra, de érdekesnek tűnik, ügyes lányzó :)

    ReplyDelete