21 July 2013

178. Nail Club - Gold and Silver

A mai vasárnapon újra jön a Nail Club csapata! :) Mostani alkalomra is egy eléggé izgalmas, és nyitott témával érkeztünk hozzátok.

Gold & Silver


Izgalmas, mivel két olyan színről van szó, amelyek igazán szépek tudnak lenni a körmeinken. Nyitott, mert nem kellett kötelezően a két színt együtt vegyíteni, választhattunk is. Mivel előző alkalommal eléggé ezüstösre sikerült az alkotásom, így most nem is volt kérdés hová teszem a voksomat. Több ötletem volt, több egyszerű, bonyolult, túlképzelt, stb. Végül eszembe jutott egy "világ".



Méghozzá az egyiptomiaké. A homok, a hőség, a kincsek, az értékek, minden az arany szín köré csoportosul, ezért olyan evidensnek tűnt, legalábbis számomra. 4 ujjamon a jellegzetes színeket, vonalakat festettem meg, a középső ujjamra pedig egy félreértelmezhetetlen szemet. 



Annyira hiányoztak már az ecsetjeim, mióta kint vagyok, még nem is vettem őket elő. Így ez az alkalom igazi felüdülés volt. Bár azt is hozzá kell tennem, hogy nagyjából ez az első olyan napom, amikor semmi tennivalóm nincsen. :D

Nektek hogy tetszik a végeredmény?


Nézzetek be a többiekhez is:






Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest





7 comments:

  1. Hihetetlenül tetszik maga az ötlet és persze a kivitelezés is, gyönyörű lett! :)

    ReplyDelete
  2. szuper, szuper, szuper! nagyon ötletes vagy! ;)

    ReplyDelete
  3. Már csak a piramisok és 1 oázis hiányzik ahhoz, hogy kompletten odaképzeljem magam :)
    Pusza: Reni

    ReplyDelete
  4. Nagyon tetszik *.* jó ötlet volt Egyiptomot belecsemészni a maniba :)

    ReplyDelete