12 July 2013

172. China Glaze - Flip Flop Fantasy

Jöjjön most egy olyan körömlakk, aminek olyan szinten brutális a színe, hogy ilyet még nem igazán tapasztaltam a saját lakkjaim között. Egy tökéletesen vibráló nyári szín lesz terítéken, amit már rég megrendeltem, többször is használtam, mégis most mutatom be. 

China Glaze - Flip Flop Fantasy


Külsőről pár szó. Az üvege szokásos China Glazeféle, 14 ml brutál-neon-barackot tartalmaz. Az ecsete átlagos, használható, a kupak pedig szépen kézre áll. Gondolom feltűnt már a soraim között, hogy mennyire rajongok ezért a körömlakkért. Nem hiába... Ez a szín engem tökéletesen meggyőzött annak ellenére, amit majd olvashattok.



Hát nem csodálatos???? Mondja nekem valaki azt, hogy ez nem egy nyári szín. Minden eddigi termékemnél erőteljesebb, még a bőröm is úgy tűnik mellette, mintha egy hónapot a tengerparton töltöttem volna. Pedig higgyétek el, nem vagyok egy barnulós típus. Komolyan mondom, árnyékban is, mintha világítana... Eddig minden szép és jó, de nézzük meg az árnyékos oldalt, ugyanis az is van bőven.
Ami nem nyerte el a tetszésemet, az az állaga. Nagyon sűrű, bár ennek ellenére nem nyúlós, ragadós. Egy réteg is bőven elég lenne belőle, ha nem úgy terülne, ahogy, lényegében sehogy. :D Így a második réteg után is akadnak foltok, és kell egy harmadik. Azonban nagyon gyorsan szárad teljesen mattra, így túl lehet élni a 3 réteget. 



A macera ellenére mindig újra előveszem, tényleg annyira magával ragadott ez a körömlakk. Igaz, én tettem rá egy fedőlakkot is, most csillogósra vágytam, de eredeti mivoltjában is nagyon szép. :)

Összességében az állagtól kihullik a hajam, de nem tudok ellenállni. Gondolom megértitek. A tartóssága is nagyon jó pár napig biztosan szépen a helyén marad. 

Nektek hogy tetszik ez a szín? Voltatok már úgy egy lakkal, mint most én? Melyik volt az?




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest




8 comments:

  1. Brutális színe van O_o :D

    ReplyDelete
  2. Nagyon pöpec színe van! =)

    ReplyDelete
  3. áá ez nagyon vad! :D ilyen nekem is kell :D

    ReplyDelete
  4. Anyám, ez totálbrutál, nagyon bejön! :))) Megértem, miért nézed el a hibáját. Mi is volt az? :P Teljesen magával ragadott a színe! :D
    Pusza: Reni

    ReplyDelete
  5. Nagyon brutál, de tetszik :)

    ReplyDelete