25 July 2013

181. NYX - 185 Emerald Forest

Jön a sokatok által várt/kért bejegyzés egy NYX körömlakkról. Gondoltam ezzel fogom kezdeni, nem a fedőlakkal, elvégre olyannyira megszerettem, hogy amióta nálam van, már nem egyszer használtam, pedig nem sokkal több, mint egy hónapja vagyok kint. :D

NYX - 185 Emerald Forest



Mielőtt bármit írnék. A lakk teljes mértékben úgy néz ki a valóságban, mint a legelső képen. A többin valamiért nem annyira élénk, de sebaj, ettől még így is szép. Szóval. Mikor megpillantottam tudtam, hogy azonnal kell. Nem találkoztam még szemtől szemben ilyen gyönyörű zöld lakkal.
Az üveg összesen 11 ml zöld erdőcskét tartalmaz, az ecsete hagyományos. Ahogyan a neve is elárulja, egy zöld alap lett megtömködve sok apró zöld, arany csillámmal és pehellyel. Ettől olyannyira különleges fényt kap, hogy az valami hihetetlen, főleg napon.



Két rétegben használtam, és a képeken feltűnt ez nem elég. Mentségemre szóljon, hogy ez a valóságban egyáltalán nem ennyire látványos. A legélethűbb szín a második képen látható. Árnyékban is hihetetlenül szikrázik. A rétegek száradását közepesnek mondanám, de fedőlakkal nagyon gyorsan végezhetünk a lakkozással.



Na, a napos képen nem tudom mi történt, mintha minden körmömön más lenne, vagy máshogy használtam volna ezt a lakkot és itt a legszembetűnőbb a 3. réteg hiánya. :D Az állagáról nem is írtam még, szóval eléggé jó. Nem túl sűrű és nem is túl híg. A tartóssága pedig jó, 3 napot simán kibír, utána nekem elkezdett egyenletesen kopni (nem pattogzani).

Az ára itt Hollandiában (Douglas) 4,95 euro. Szerintem teljesen megéri elvégre igen különleges színt kapunk (ráadásul ez itt nagyon olcsónak számít). Azóta egyébként nem láttam a pultokon, másnak is ennyire megtetszhetett, mint nekem. :D
Még annyit, hogy ez egy olyan szín, amit bármelyik évszakban elő lehet venni, annyira illik mindegyikhez! :)
Imádom! <3 Örülök, hogy ez volt az első itt vásárolt körömlakkom! :)


Nektek mi a véleményetek erről a körömlakkról? Van NYX lakkotok?




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest




14 comments:

  1. Nagyon szép lakk, nekem valahogy egyszerre ugrik be róla a karácsony és a húsvét, vagy egy nyári kirándulás. Meg a trimágustusa, ofkorsz. :DD

    ReplyDelete
  2. csodaszép lakk*.*

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tényleg bármelyik évszakhoz el bírom képzelni. Eddig még nem sok ilyen lakkal találkoztam. Nagyon szép *-* És még itthon sem annyira drága, ha viszonyítjuk, ennyiért mennyire rossz lakkokat lehet kapni.

    ReplyDelete


  4. Tetszik a lakk, még nincsen ebből a márkából lakkom, de ami késik nem múlik :)

    ReplyDelete
  5. Gyönyörű. Azt hiszen nekem is ugyanilyen csillámos és még zöldben is ilyen a Rapsodi lakkom! Imádom! :) Nagyon szépen tud mutatni! Ez is tökély! :)

    Szép estét neked! :)

    ReplyDelete
  6. Húú, ez még jobban is tetszik, mint a Choose Me! :]

    ReplyDelete
  7. *.* szóhoz se jutok annyira szep *.*

    ReplyDelete
  8. gyönyörűszép, annyira különleges szín :))

    ReplyDelete
  9. De gyönyörű! Imádom a zöld lakkokat, ez pedig egy igazán különleges darab. Sajna még nem volt dolgom a márkával, de már nézelődtem a házuk tájékán és lenne miből válogatni :D

    ReplyDelete
  10. Wow, ez fantasztikusan gyönyörű! :))))

    ReplyDelete
  11. Mindless: haha, igenen is erre gondoltam. :) mondjuk nekem a nyari erdő jutott eszembe, amikor annyira paras a levego, es eppen csak besut a a nap. :)

    Az a Lany: igen, vegulis otthonra sem annyira draga, bar atszamitva 1500 ft korul van. De itt ez nagyon olcso, mar at sem szoktam valtani magamban.

    Erzsi: ha lesz kapas tudasd az olvasokkal ;)

    Illus: igen, annyira szeppe teszi a kormeim, es masoket is, hogy nem irtozna senki a zold szintol, ha ezt viselne. :)

    Glitterfinger Lexa: ne is mondd! Akkora allvany van itt....

    ReplyDelete
  12. Meseszép ez a zöld szín. :-)

    ReplyDelete
  13. Nagyon szép kis lakk! :)

    ReplyDelete